Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 [2] 3 Next > Last »
BH PRVENSTVA??????????
Author Message
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status: Away
RE: BH PRVENSTVA??????????

elvir Wrote:

Vladimir Wrote:
Ako je  covjek  toliki prevarant ,budala  i glupan  kako je  onda  moguce  da  mu  to sve  polazi  za rukom ??????

polazi mu za rukom jer to prvo jeste...a to drugo dvoje i nije...

Da majku mu, prevarant jeste, ali budala definitivno nije Evil or Very Mad
Ja ne znam vise sta uraditi, ali ako ima neko pametnu ideju ja sam za, dajte da ga vise zabijemo u pm i da ga otjeramo iz auto sporta, covjek ubi puru vise, kao vaska je ...

10-16-2006 09:02 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline

da im stvarne volje ''doticni'' ne bi nigdje bio, niti bi mogao bilo sta uraditi. ALi nema stvarne i iskrene volje. DOk toga ne bude, nema napretka. DOk se ne unisti prvenstvo dvije godien, iscisti u svakom pogledu, i krene sa novim kadrovima i nekim novim klincima za volanom, nece biti nikakvog napretka nego samo nazatka.

Sad se evo i otkriva da je FIA placala odrzavanje utrka. Te pare je neko uzimao, a evidetno je da nisu trosene. Ove godine, ma ko sta rekao, BIHAMk je jedva tri utrke ''organizovao''. Neko je vjerovatno uzeo pare za 7. Ko?

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
10-16-2006 09:10 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ismet
Member

Već u više navrata je bilo prijedloga da se osnuje asocijacija vozača.nažalost, ostala je bez odjeka, i to baš među vozačima.

U takvoj situaciji, normalno je da se stvari odvijaju ovako. Što se tiče budućih prvenstava, bojim se da smo na pogrešnom tragu, ako mislimo svi na istog čovjeka.

Ima tu i nekih sportista (automobilista) koji su zainteresovani da ovo preuzmu ubuduće. bilo bi pošteno prema kolegama da se sami jave i objasne kako zamišljaju sve to organizovati.

10-16-2006 09:31 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Cuj KO??? Pa doticni gospodin nisam valjda ja...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
10-16-2006 09:32 AM
Dottore
Jel te baca..!?

Pajero prati malo, ako ne znas o cemu pricamo stay off .....

10-16-2006 09:45 AM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

BoB,Edis,Dottore.Neznam stvarno ko je od vas vise upravu.Ali nazalost trenutna situacija je takva,a mi svi nista necinimo.Pocinjem od sebe a svi smo u nekoj mogucnosti da nesto ucinimo.Nisam vozac i takoreci novi sam kolac u svemu tome ali ako neko ima konkretan prijedlog sta bi se moglo uraditi neka iznese pa cemo svi nekako na neki nacin koliko je ko u mogucnosti uciniti nesto.Mislim da nas ima dovoljno zainteresovanih da bi mogli blokirati sav saobracaj u Sarajevu a kamoli nesto drugo.Misljenja sam da je vrijeme za ostre poteze i postupke.Pa ako ce pomoci da se svi saberemo pred BIHamkom i onemogucimo svaki njihov rad zasto da ne?Ja sam za a mislim i da ce se mnogi slozit samnom.Pa ljudi farbaju predsjednistvo pa nikom nista a nas j..e jedan prevarant pa svi sutimo.Izgleda da u svome ovome ima vise volje da se nesto ucini medju nama obicnim ljudima nego vozacima.Oni su ti koji bi trebalo da navale na sva ova desavanja a mi ostali da pruzimo podrsku na svaki moguci nacin.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
10-16-2006 01:04 PM
josipovic
Member

Edis Jasarevic Wrote:
da im stvarne volje ''doticni'' ne bi nigdje bio, niti bi mogao bilo sta uraditi. ALi nema stvarne i iskrene volje. DOk toga ne bude, nema napretka. DOk se ne unisti prvenstvo dvije godien, iscisti u svakom pogledu, i krene sa novim kadrovima i nekim novim klincima za volanom, nece biti nikakvog napretka nego samo nazatka.

Sad se evo i otkriva da je FIA placala odrzavanje utrka. Te pare je neko uzimao, a evidetno je da nisu trosene. Ove godine, ma ko sta rekao, BIHAMk je jedva tri utrke ''organizovao''. Neko je vjerovatno uzeo pare za 7. Ko?

Ja kobiva unesto upucen,a u ovoj temi nista mi nije jasno o cemu je prica.Nesto samo komentarisete neko,onaj,glup pametan,Koji su to momenti objasnite i imenujte o cemu se radi.

10-17-2006 11:55 AM
Dottore
Jel te baca..!?

Mirko Gerh

10-17-2006 11:59 AM
tata
Posting Freak

Dottore Wrote:
Mirko Gerh

Nije me bilo i sada ovo citam.

Ismet,stari vuk,je izgleda najupuceniji.I ja sam se nadao da ce se javiti na ovoj temi "pregovaraci".

Nije ovdje u pitanju samo Gera.I nije uopste u pitanju tko je taj ili tko su ti koji zale koncesiju na sport.Ovdje je rijec da se sve to radi negdje po coskovima,bez tendera,bez prisustva javnosti,po nekakvim ilegalnim semama.........Samo nas jednog dana obavijesteSurprisedvo su vam novi vlasnici Prvenstva.Da se razumijemo,meni a vijerovatno svim takmicarima bi vise odgovaralo novo rukovodstvo.Sve su to manje,vise ljudi koji su citav zivotu u ovom sportu.I po svemu oni bi trebali biti mnogo bolji od trenutne konstalacije snaga u BIHAMKu.Ovo samim tim sto je sadasnji savez GRDAN da grdniji ne moze biti.
Sada nakon ovog mog posta neko ce se pitati:pa sto se bunis?Bunim se samo zbog nacina na koji se sve ovo rijesava i sto kao i u svemu vidim lopovluk i mahinacije.

PS
Iz "dobro obavijestenih"izvora saznajem da novi vlasnici vec kao jednu od svojih zasluga i prednosti nude i "organizovanje Fiat Kupa koji ce objediniti sve prijatelje ovog sporta na prostorima cijele bivse SFRJ"
E pa bojim se da to nece bas tako ici.Previse sam ja svoga truda i svoje love ulozio u to da bi se neko drugi zakitio.A za zajednicki posao valjda treba nekoga i pitati.

10-17-2006 03:17 PM
Ismet
Member

Zlaja, a i ostali, moram ponovno da se javim na ovu temu. Ne želim braniti nikoga, ali zašto svi odmah , kada se nešto u ovom sportu "šušne", svo odmah potrčimo na jednog i samo jednog čovjeka. Neću da kažem da možda i on nešto nema u ovome, ali mislim da su u pitanju nekoliko vozača, većina nas znamo ko bi to mogao biti. Ono što znam o tome sam čuo na "zvaničnim mjestima", kao i svi vi koji o tome pričate, tj. u kafićima brate, gdje inače najsvrsishodnije rješavamo sve svoje probleme.
Po meni je ovdje, u ovom sportu jedini i najveći problem u tome što klubovi, kojih ima preko 50 u BiH nerade ništa, ama baš ništa, osim što jednom godišnje podnesu ( a neki ni to) zahtjev za izdavanje licenci.

Ako pogledamo prave aktivnosti naspram klubova, od te cifre klubova, cijela priča spadne na 6-7 klubova koji imaju nekakve aktivnosti: organizacija ili suorganizacija trka ili takmičenja, a gotovo nijedanda se uključi u pripremne radnje oko izrade pravilnika i slično.
a, aktivnosti vezane za pravilnik o auto sportu za narednu godinu su praktično već počele završetkom ovogodišnje sezone.

Lično mislim da se kroz sve te aktivnosti, koje bi klubovi trebali raditi može uticati i na rješavanje budućnosti auto sporta. Nažalost, iz iskustva sam skoro ubijeđen da će sve ostati na par postova na pungasu, koji se konačno počeo vraćati tamo gdje mu je mjesto: među ljubitelje i aktiviste auto sporta.

pozdrav!

10-18-2006 06:27 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  BH KUP tata 163 18,106 09-05-2008 10:40 AM
Last Post: hare_sa
  BH legenda Sead Alihodzic Kurafte 18 1,961 05-09-2008 08:01 PM
Last Post: cuore sportivo
  Proglasenje otvorenog prvenstva RS Sandor 6 605 01-17-2007 05:49 PM
Last Post: josipovic
  proglasenje pobjednika Prvenstva BiH za 2005. god. cybernck 0 535 02-18-2006 01:25 AM
Last Post: cybernck
  BH RALLY Vector 24 2,384 02-06-2006 10:30 PM
Last Post: cybernck

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: