|
BH TELECOM..NAJNOVIJI PAKET PREVARA
|
| Author |
Message |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
RE: BH TELECOM..NAJNOVIJI PAKET PREVARA
ja sam uzeo paket mega100 jer sam uvijek imao racun oko 100 i vishe KM.
I sada se ubi telefonirajuci a gledam sada stanje racuna jedva da sam preshao 30 KM.
meni odgovara, jer ne moram razmisljat koliko dugo pricam.
A ovo paketi su vam bez pdv.
mega 100 nije 100 KM nego 117 KM
ma pusti ba telefone , reci mi ima'l dje cilima jeftino , treba mi jedno 7-8 komada
manijak ne moze biti svak
|
|
| 01-25-2008 02:44 PM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
ma pusti ba telefone , reci mi ima'l dje cilima jeftino , treba mi jedno 7-8 komada 
Ima na Autopijaci nedeljom u Sa.Ali nemoj uzimati odmah ujtru.Sacekaj tamo do jedno 2 sata popodne kad se pocnu pakovat.Sve sto nisu prodali daju u pola cijene pa cak i nize samo da netovare na kamion ponovo.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 01-25-2008 02:48 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Status:
|
Ima na Autopijaci nedeljom u Sa.Ali nemoj uzimati odmah ujtru.Sacekaj tamo do jedno 2 sata popodne kad se pocnu pakovat.Sve sto nisu prodali daju u pola cijene pa cak i nize samo da netovare na kamion ponovo.
ma ima Edis jeftiniju varijantu
|
|
| 01-25-2008 03:04 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
aj ne offtopicite bezze.. jes da je offtopic svakako.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 01-25-2008 07:41 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Status:
|
aj ne offtopicite bezze.. jes da je offtopic svakako.
jes to opet kaznu za parkiranje fasovo , pa si super raspolozen
|
|
| 01-25-2008 07:53 PM |
|
 |
Bibbi
Member

Group: Registered
Status:
|
*
Ako trosis izmedju 50 i 70KM mjesecno, uzmes MAXI od 50KM i doplatis ono preko petobanke, a ne mislis o tome hocel' ti ostati i mozes li prenijeti.
Dali su vise razlicitih paketa, pa biraj sebi po svojoj racunici.
Al' sto imaju neusluzne i neljubazne sluzbenike... 
Fakat.
"...nama treba neki biznis!"
|
|
| 01-25-2008 11:22 PM |
|
|
herkules
Posting Freak

Status:
|
Edise to nam je jasno...ali sta ces ti u martu sa tim 70KM??? pokloniti telekomu???
Sky, kako oni racunaju tih 20KM u februaru? Odkud oni znaju dali ja koristim novih 50 ili starih 20??? Ili prvo potrosis novih 50 pa ako imas prekoracenje onda ukljuce tih 20??? Sacekat cu prvi racun pa vidjeti sta su nas sada zajebali...a vec se zna da je obracunski period sada na 10 sec a ne 1 sec kao prije...znaci pricas 32 sec oni obracunaju 40...ma ko je njih zajebao...
Zato uzmes Mtel 20KM mjesecno i imas 60min prema Mtelu,30 min prema fixnoj telefoniji i 15min prema pstalim mrezama u BiH +bonus od 100 SMS...Cijena razgovora unutar mreze je 0.18Km a cijena poruke 0.06Km e sad imas pravo na 2 prijatelj broja prema kojima je cijena usluge 0.06KM/min a cijena poziva prema ostalim mrezama 0.24Km
Imaju i paketi od 40KM tu su mnogo povoljnije usluge....Vise imate na 065mobis.com...
Nema toga ko bi telekom Za.ebao...
|
|
| 01-26-2008 07:27 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Bibi nije meni koji cu paket nego necu da telekomu dajem pare za nesto sto nisam potrosio...vidim ja da je jedini lijek da potrosis koliko si platio....znaci platis 15 KM paket toliko i potrosis i vise pa to doplatis...A Herkules brate svi telekomu nas jebu...m:tel, eronet, bhtelecom...samo na razlicite nacine. Upravu si za zadnje...Nema toga ko je zajebao mobilne operatere...ili barem ostao ne zajeban od njih...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 01-26-2008 12:51 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
ja u mom paketu dobijam 180 minuta u mrezi, 60 minuta van mreze i 240 poruka i ja to placam 14e, potrosio, ne potrosio, ali sve sto mi ostane, prenosim u sledeci mesec
ako potrosim bilo koju stavku od ove 3 - doplacujem na kraju meseca, ali samo za potrosenu kategoriju
dakle, ako potrosim 240 poruka, pocinjem da doplacujem poruke, a minute koji su mi na raspolaganju i dalje besplatno trosim
ako koristim GPRS - doplacujem, jer je posebna usluga
ako definisem friends an familly broj ( broj koji se jeftinije tarifira ) - doplacujem, jer se tarifira kao posebna usluga
ako saljem sms van zemlje - dolpacujem, jer je to posebna usluga
ali, zato se napricam kao covek i ne gledam da li mi je ostalo jos 20 ili 50 dinara ili gledam da li cu imati za SMS
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 01-26-2008 01:28 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Sve je to jasno..ti prenosi iz mjeseca u mjeces...koliko ti god ostane. Znaci ako ti ostane po 50 poruka ti nekad u oktobru ces imati da posaljes 500poruka...i to je Ok jer si ti to platio...ali ovi hoce da ogranice da samo iz jednog mjeseca mozes prebaciti u sljedeci a vec u trecem mjesecu ako nisi potrosio propadati sve iz prvog mjeseca...to je ono sto ja ne razumijem...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 01-26-2008 01:54 PM |
|
 |
|
|