|
bh telekom - nova prica
|
| Author |
Message |
prelude za lude
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
bh telekom - nova prica
Ljudi, novo upozorenje za one koji su se prebacili na nove tarifne pakete (15, 30,...).
Na mom racunu je sve ok na prvi pogled, medjutim...
Ono sta mi je ostalo iz prethodnog mjeseca je, naravno, prebaceno u ovaj mjesec, medjutim...
Taj iznos iz prethodnog mjeseca mi nije pridodat kao iznos koji imam da trosim, vec je prikazan kao utroseni iznos za ovaj mjesec.
Dobro prostudirajte racun.
Ja sutra idem u telekom, pa cu da vidim sta ce reci.
HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
|
|
| 03-16-2008 10:45 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: bh telekom - nova prica
Djaba ides druze...tako ce te ubjediti da su upravu da ces kasnije sam sebi samar opaliti i reci "sto sam glup", a nisi, sve si upravu samo nema sanse da dokazes jer oni to izvrnu na milion nacina...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 03-16-2008 02:21 PM |
|
 |
freak
Member

Status:
|
Rodjak mi ima paket "mega 100", potrosio je 75 km, znaci trebalo bi se prebaciti 25 km u iduci mjesec.. i sve ok.. Medjutim, dobio je rachun 125 km za platit, otisao u poshtu oni kazu to je urachunat pdv.. sad vi meni recite kakav je to pdv 25 km na 100? Valjda treba biti 17%.. Pa sad pokushava ganjat ih, da vidi shta ce..
Niti jedan automobil nije toliko spor da se sa njim ne moze brzo stici na onaj svijet.
|
|
| 03-16-2008 02:48 PM |
|
 |
C2VTS
Junior Member

Status:
|
treba uzeti "pogrebi pogrebi" karticu... to je jedino koliko toliko sigurno..
ovo sa racunima je nocna mora...
|
|
| 03-16-2008 03:21 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
a sto ste i vi cudni , cccc ... pa bakirov zet mora od neceg zivit ba , siromah
manijak ne moze biti svak
|
|
| 03-16-2008 03:22 PM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Ovako momci,uzmite fino tarifu 15 i necete imat nikakvih problema ko ni ja, jer nikada nece ostat da niste potrosili nesto...
Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
|
|
| 03-16-2008 06:02 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
ja nemam tih problema.
Uzeo sam paket Mega100, i u januaru nisam uspio potrositi ni 50 KM, ali sam znao da cu u februaru putovati u italiju.
Tako sam u februaru sa roamingom u Italiji napravio oko 150 KM, ali mi je racun uredno doshao 100 plus 17 KM za porez.
Sve uredno, prikazano, ali umjesto 150 KM, za platiti imam 100 plus 17
ja moram reci da sam vrlo zadovoljan ovim paketom. Ranije sam trosio i po 200 KM, sada se ubi pricajuci a ostajem u nekakvom zacrtanom budzetu koji sam sebi odredio.
Jedino sto zamjeram jeste reklame za roaming, kada kazu da ti je cijena minute u hrvatskoj i srbiji nekih pola marke do marku.
Zapravo je to primanje poziva kada ste u tim drzavama i to je cijena kod najjeftinijeg operatera. Kada zoves iz hrvatske bosnu, minuta ti bude i po 3 KM, uz obracunski period minutu i naplatom za uspostavljanje veze. Tako da te nekad razgovor od 30 sekundi zna kostati i preko 4 KM.
Stoga prije nego sto krenete u inostranstvo obavezno pogledajte cjenovnike roaminga na internetu. Meni je u Italiji bila mreza TIM, i kada sam provjerio cijenu roaminga uvidio sam da je minuta razgovora oko 3 KM (bez poreza).
Istovremeno kada odaberes Vodafone, minuta poziva prema bosni kosta nesto oko 1 KM
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 03-16-2008 06:30 PM |
|
 |
prelude za lude
Posting Freak

Status:
|
Zato lijepo kada si u Hrvatskoj, kupis Tomato i onda ti je poziv u bosnu (namjerno napisano malim slovom) 25 feninga po minuti.
HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
|
|
| 03-16-2008 09:24 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 03-17-2008 06:39 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma ja sam to davno izljecio...
BiH: BH Telecom (pretplata), Eronet i m:tel (dopuna)
Srbija: m:tel (nema roka vazenja, moze 100 godina samo dopunim kad sam tamo)
Hrvatska: Tomato (cesto sam u HR pa dopunim)
Crna Gora: T-Mobile (isto nema rok trajanja kao kod nas Ultra dva mjeseca i mozes je baciti)
A to sam uradio nakon sto sam jedne godine dosao iz CG i racun za mobilni me docekao 170KM!!! Sad fino ugasim svoj mob cim predjem granicu i laganini...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
This post was last modified: 03-17-2008 07:32 AM by pajero1987.
|
|
| 03-17-2008 07:31 AM |
|
 |
|
|