Post Reply  Post Thread 
BiH motocross vozači na PH
Author Message
Davor
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
BiH motocross vozači na PH

Vozači motocross-a iz BiH, na stazi ''Vučak'' u Zaboku, proteklog vikenda su nastupili na Prvenstvu Hrvatske u motocross-u. Na utrci su nastupili Dario Čerkez (AMK Vitez), Darko Barišić i Ivica Trogrlić (AMK Kreševo). Budući da utrka nije imala karakter Otvorene, vozačima iz BiH je odobren nastup u klasi Turist (u ovoj klasi nastupio 31 vozač), gdje se nisu bodovali, ali su zasebno po utrkama osvojili po jedno 2. 3. i 4. mjesto, te svojim kvalitetnim nastupom iznenadili motocross svijet u Hrvatskoj.

Nakon nekoliko nastupa u SiCG ove godine, ovo je do sad najbolji nastup naših motocross vozača izvan BiH.

Čekamo po nebrojeni put do sada da BiHAMK prosvjeduje kod ovih saveza ili međunarodnih asocijacija da smo mi neki ''ilegalni para vozači'', te da se kad vrag odnese šalu svi iz zemlje u kojoj motosportom upravlja savez koji nema razvijen motrosport preselimo i registriramo u susjednim zemljama.

Opet ponavljam, žao mi je vozača. Ljudi moji, dno i Albanija su previsoko za nas.

10-17-2005 08:09 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away

Svaka Vam čast na uspjehu. Exclamation Exclamation Exclamation
Važno je da Vi volite Motosport i da se gurate i takmičite,a ovima će doći iz guzice u glavu tek kad vide da imaju neku zaradu tj. profit u svemu tome.
Samo naprjed Twisted Evil

10-17-2005 09:12 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Maverick_R
Member

Cestitam na uspjehu... zaista hvale vrijedno...

Mislim da morate nesto protestirati kod saveza, pa jesu li oni zbog vozaca na tih funkcijama ili su vozaci zbog njih?!?! Evil or Very Mad

10-17-2005 10:59 AM
Davor
Junior Member
**

Protestirati? Kome?

Sama riječ ''Savez'. Šta savez? Pa i mi svi ostali smo savez. Kakav je savez koji i nema motosport. To Vam je isto kad bi ljudi u skijaškom savezu rekli: ''Koji skijaši! Pa mi imamo snijeg i planine! Šta će nam skijaši''.

U tome i jest problem, što se ljudi u zabludi obraćaju BiHAMK-u. Ne želim se uopće obraćati nekome ko ne želi niti ujedinjenje, niti razvoj sporta. Mnogi od Vas tamo zalutaju, ne iz neke zlobe, nago iz neznanja. Ja sam bio u tom ''Savezu'' prije nekoliko godina i u takvom više ni u snu. Možda u nekom budućem, okrenutom prema realnostima na terenu. Stvorio sam im 3 sporta: motocross, enduro i 4x4 cross. Naka neko kaže da nije tako. I sad bih trebao guliti za njih, dok mi oni govore: ''Bravo dečko, samo naprijed, mi smo uz tebe''.

Nego dajte Vi koji želite stvarno naprijed bez petljavine, ja i koliko vidim sve više sličnih, nastavljamo ovim tempom. Samo se javite i priključite. Ovdje Vas niko nema pravo niti želi omalovažiti i odbaciti.

10-17-2005 04:02 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  MC Marshal na stazi  Zalužani 19.08. Dottore 5 1,410 08-21-2006 04:29 PM
Last Post: Zuka_BMW
  Bilo se na Grobniku Kime 7 1,266 06-12-2006 06:51 PM
Last Post: bojan-m3
  Na Grobniku 16.05 Maverick_R 14 1,564 05-18-2006 11:19 PM
Last Post: dj_gianny
  Majkic na Grobniku Maverick_R 3 768 04-08-2006 06:16 AM