|
BIHAMK i anonimna pisma
|
| Author |
Message |
damhor
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: BIHAMK i anonimna pisma
Eno opet ih oprase u SB (broj 535, izasao danas)
|
|
| 02-16-2007 10:18 AM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 02-16-2007 10:28 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Kako nece kada samo kradu...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-16-2007 10:38 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
citat iz SB: ''mafijaska organizacija BIHAMK'' ahahaha
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 02-16-2007 04:23 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
citat iz SB: ''mafijaska organizacija BIHAMK'' ahahaha
BOLJE DA SU PARAFRAZIRALI KAO PEDERSKA ORGANIZACIJA POLOVNIH KLOŠARA SA MALENIM ZNAKOM FIA-e U COŠKU FUJ GADE MI SE
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 03-06-2007 02:55 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
|
|
| 03-20-2007 10:19 AM |
|
|
niho
Junior Member

Status:
|
Pitam se što sada šutite /a po kafanama prićate i gunđate svašta/.
Kada sam sa kolegom Malićem govorio prije godinu dana o nekim drugim greškama u BIHAMKU i bio kažnjen , nornalno bez ikakvog saslušanja i prava na odbranu i bez ijedne podrške od strane bilo koga vozača ili ljubiteljaovog sporta ,a onda se na prvoj utrci u USTIKOLINI ta moja primjedba / o neozbiljnom organizovanju takmićenja u automobilskim utrkama od strane iste organizacije/ potvrdila na meni, svi ste šutjeli baš onako kako sam i mislio da će biti. Šutjeli ste i na narednoj utrci u Cazinu ponovo prihvatili neke tamo, a one iste nećije pulene da vam mjere vremena i prave slićne greške .Vi ste baš neki fini ljudi koji su uvijek spremni više i više šutjeti . Svaka Vam čast.
A ti Edise đaba podgrijavaš i ja sam se trudio oko prijedloga da se napravi udruženje vozača na nivo cijele BIH ali ljudi samo hoće da voze / kao i ja / jer sve je ostalo za nas pod tri.
MENE NE ZANIMA BIHAMK JA VOLIM DA VOZIM ,JA VOLIM OVAJ SPORT I OVE LJUDE KAO JA.
Lijep pozdrav NIHO
|
|
| 03-20-2007 08:33 PM |
|
 |
M3
Senior Member

Status:
|
To što se ne napravi to famozno udruženje vozača, postoji više razloga.
Za mene je prvi što svi ( velika većina )laju jedni na druge, ja sam se baš razočarao kad sam čuo par tračeva i ocrnjivanja...
Ono - vozači mi ko djetetu bili idoli,pa kontam oni su svi extra ljudi... a ono vamo drvlje i kamenje na kolege, tako da vala nije ni čudo što se ne može ništa dogovoriti.
Enga
M3 E30 - The Ultimate Driving Machine
This post was last modified: 03-21-2007 03:23 PM by M3.
|
|
| 03-21-2007 03:20 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
To što se ne napravi to famozno udruženje vozača, postoji više razloga.
Za mene je prvi što svi ( velika većina )laju jedni na druge, ja sam se baš razočarao kad sam čuo par tračeva i ocrnjivanja...
Ono - vozači mi ko djetetu bili idoli,pa kontam oni su svi extra ljudi... a ono vamo drvlje i kamenje na kolege, tako da vala nije ni čudo što se ne može ništa dogovoriti.
Enga
100% si upravu...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 03-21-2007 03:35 PM |
|
 |
|
|