Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
BIO SR402 U RIJECI i MAZAMALI
Author Message
MAZAMALI
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
BIO SR402 U RIJECI i MAZAMALI

REPORT by MAZAMALI
STREET RACE 402 GROBNIK_RIJEKA_CRO

Subota jutro...jim salje poruku ...GORI GROBNIK DA SI BAR OVDE LUDNICA JE......
kostur ,sukic,i ja na kavi ....kazem majko mila pa kako uvijek kad treba auto me zaj.....
a tako mi se ide u rijeku ....i tako ja zapomazem....kad kostur kaze ...de dobro je evo ti
kljuc pali gospodara prstenova(AUDI S6) i pilaj gore.....aaaaaaaaaa....jipiii...odmah zovem
pucolu i vatrogasca(sponzor putovanja)....kazem idemo za 5 min za Rijeku...palim gospodara..
kupim pucolu koji je ponio sve stvari (osobnu i vozacku)hihiih...uskacemo u gospodrara 230konja
veslelo na potjera na sve cetiri(quattro).....prelazak grane ..kuda cemo..pitanje je sad..
starim putem do zg ....ili da probamo novu auto-cestu st-zg...kao zabe sto vole vodu..gospodar u sinju..
skrece prema dugopolju i evo ga ulaz na auto cestu...frrrrrrrr konji se raduju..
ipadamo brzinom svjetlosti na novi asfalt ...eagle f1 doba godina drze novi asfalt kao super
japansko ljepilo....1,2,3...4............tu tu tu blokada opa ima i 5 brzina pustamo sve konje
da se istrce prije utrke ....200...220...230...240.....245...250...255....ide konji jos i neodustaju nimalo
260...jos 262km/h ....vadim mob slikam brzinomjer ....siguran sam da moze jos ali dolazio
nam je blagi zavoj ...ipak 260km/h ali slika je uhvacena ...smanjujemo na putnu
brzinu 220km/h hihihi.....saljem kosturu veselu vijest o gospodaru prstenova i
brzini...i tako boreci se s slovenskim turistima i njihovim TDi verzijama sportskih
brzina ...uz nasu prosjecnu potrosnju goriva 15l/100km dolazimo u zg...
naravno odmah na benzinsku hranjenje konja sa cim su zaluzili EUROSUPER98..
svracamo na kavu kod rodice uzimamo digi foto...i pravac Rijeka...ulazak ...riva ..
parkiramo S6 ...ajme majko cijela riva pijana ....popijemo i mi po jednu ..cisto da se
uklopimo u rulju...ma ajmo mi na grobnik...kad tamo ludilo....bura srusila sto je mogla
..a izgleda i ljude koji spavaju na pisti u autima satorima ....zaobilazeci spavace ...nademo
parking za gospodara prstenova....06.00 nedjelja ...SHOW POCINJE...vec se turiraju
masine podizu se satori osoblje 402SR pije coctu i red bull..valjda im trebaju krila..
mi palimo za rivu pijemo kavicu ...pucola trazi pivu ali mu nedaju hihihi...kazu po zakonu
ne toce alkohol prije 8 ujutro....vracamo se na grobnik....motori na stazi pored vec zuje
na 16.000 o/min ...ops vec i prvi pad motoriste ali nista ustaje sve je uredu...
krecemo da prijavim S6 za race ..dolazi mi decko iz AUTO KLUBA BRZINA(JASMIN Ford Sierra)
pita da li bi da vozim s njim u timu fali im jedan...sto da ne pristajem..dobijam broj 8..
i krecemo ....prva kvalifikacija ....druga kvalifikacija...neznam nijedno vrijeme...GOD DAMN..
saznajem vrijeme prvo bilo 15.023 cool i onda SHIT drugo vrijeme 14.982 neeee..ulazim u klasu od
14-15sec.....u medu vremenu nas sponzor Vatrogasac slika sve sto ima motorni pogon...i naravno
slatke guze br.402 od hostesa...bas mi odgovara ovaj 402 broj ni velik ni mali hihiih...Jasmin kao
lud podize forda stavlja mu manje gume natrag ....opa prijavio se na BURNOUT ...nice..
ima li ista ljepse od mirisa spaljene dunlop gume....i pali pali gori guma ooooo....59sec ...
dimilo je dimilo sa komina lallalalala.....koji uzitak ..veliki aplauz za Jasmina...i napokon krecu
utrke...ajme majko ..koje kalkulacije ...svi probiju index e....kalkuliraju...uf
pucolaaaaaaaa...ne predajem se vadi siceve vadimo rez.gumu i sve sto tezi preko gram..
i tako olakasani za oko 100kg ulazim na race.....zovu me ..br 8 vs 26..ups kadett ...
ima veliki intrcooler ali nema veze palim 230 ps podrzanih turbom...scoteer kaze tananaannana
I LIKE T LOUD ....zuta zuta zuta zelena idemoooooo.....quatrro se dokazuje ispaljujem
kadetta koji je startao jako dobro i vec me sustize 2 brzina rastojenje se nemjenja na pola mi je auta
6400o/min 3 brzina kadett lagano stize ali to je to tu tu tu blokada trece prolazim kroz cilj
gospodar prstenova WINS....vracamo se na start ...kad kazu odmah idem na drugu utrku..
shit...japanac honda...zeleno start...lamela vruca proklizavanje ali ipak sam ispred..
2 brzina izravnati smo...3.japanac lagano prolazi duzina auta od mene kroz cilj...
nema veze...cestitam mu...sastavljamo gospodara vracamo mu stvari...hostese placu
za nama najvise za pucolom....i tako sretni zbog dolaska ..tuzni zbog hostesa koje placu
i sto do iduceg ljeta nema vise krecemo ka zg vidjeti fotke pa za Mostar kuci...pripremati se
za iduci SR402 uhvatiti jos konja pripitomiti ih i uduziti da skupa nas povuku do pobjede
na iducem STREET RACE 402 iduceg ljeta....organizacije je bila ok...osim jedne stvari...
NEMA NIGDJE NISTA JESTI....ali mcdonalds spasava ...idemo starom cestom ka Mostaru
dolazim kuci perem AUDIa i sjedam za komp da napisem ovo......
VIDIMO SE DOGODINE ZAR NE???
TITANIUMBOYZ WINS NEXT YEAR
pozdrav organizatorima SR ;AUTO KLUBU BRZINA;HOSTESAMA;HRQUARTERMILE ekipi;PUNGASuod
TITANIUMBOYZ see yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://www.amknitro.com
09-06-2004 06:03 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dr
Posting Freak

Status: Away

Stvarno otisli!!!
Neka vala.
Jos samo skljoce da vidimo s tije' dogadjanja i skoro sve nam potaman.
260 kazes'
DAJ SLIKUUUUUUU!!!

09-06-2004 06:48 PM
tepSIJA
Banned

Group: Banned

Very nice...
NEgo da li taj S6 nije velki za SR ???

to je limuzina, znam da to dere ali nije to za SR ... nesto manje. jos jace i startnije to treba. al sta je tu je...

NEgo SCOOTER Very Happy i LIKE IT LOUD je zakon Laughing

Wink

Puno srece ubuduce Wink

P.S.
Pa sto ne uklonite tu blokadu na 6300 ili vec koliko obr/min , mozda tu dobijete na vremenu ?

ajd poz..

09-06-2004 07:42 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

za 100 eura:
-skinucu vam blokadu(ili pomjeriti gore vise)
-pojacati malo motor sa chip tuningom posto smo svi clanovi foruma Wink

Jel posteno Question

http://www.smchiptuning.com
09-06-2004 07:52 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
dr
Posting Freak

E jes' ti fazon.
Operisem ti zuc, (kile, ulcuse, apendixe itd.) preko stele, badava.
(Ne's vjerovat' al', kod mene ti je i bez stele badava Smile )
Da se trampimo?
Ja tebi a ti meni.

09-06-2004 08:12 PM
dr
Posting Freak

Sad ce rec': "Nemam ja kamen u zuci."

Imaces, imaces Twisted Evil

09-06-2004 08:14 PM
KRVOLOK
Administrator

pa ja sam 4 godina medicine...tako da mogu da pokrivam sve oblasti Smile

09-06-2004 08:19 PM
dr
Posting Freak

Je li?
Ti se operisi a ja cu ti kuke drzat'. Very Happy
Pa kad zatvoris (pojedinacnim, povratnim, produznim il' intrakutanim - po zelji) da mi napucas motor.?

09-06-2004 08:21 PM
KRVOLOK
Administrator

Posteno Wink

Ozbiljno sam mislio za chip,to je stvarno dzabaaaaaa,bez zeze...

09-06-2004 08:28 PM
dr
Posting Freak

Eto vidis.
Sredi se posao.
Sad ce on jos nac' neki "polovan" gratis u zamjenu za neke ekartere, peane, staplere, koju caku iskusnog surgeona... (dogovoricemo se) i eto Matiza od 150 KS Very Happy

09-06-2004 08:35 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Gdje si mazamali?? prelude za lude 9 541 03-13-2007 11:49 AM
Last Post: MAZAMALI
  NOVI PRAVILNIK ZA SEZONU 2007 SR402 MAZAMALI 13 922 02-20-2007 10:08 AM
Last Post: MAZAMALI
  AMK-TITANIUMBOYZ-PUTOVANJE-SR402 MAZAMALI 13 756 06-16-2005 06:39 PM
Last Post: Jim
  EDIS-KRVOLOK-MAZAMALI???? MAZAMALI 3 373 03-30-2005 05:16 PM
Last Post: Edis Jasarevic
  TITANIUMBOYZ TEAM za SR402 U VELIKOJ GORICI MAZAMALI 11 919 03-19-2005 01:14 PM
Last Post: Kostur

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: