Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
BMW E24
Author Message
kalkan
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: BMW E24

zanima me koliko je trajala restauracija ????

-oko 2 mjeseca. vikend se radilo, preko tjedna se naručivali djelovi...

Autic je extra...znaci nisi ga prodao???

-ne, nisam. nije bilo niti jedne ozbiljne ponude. samo puno priče...
više nije na prodaju. odlučio sam ga čuvati. za stare dane...

http://www.ak-bmw.com
http://www.dicentra.hr
05-15-2007 08:58 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Pametno ti je to...malo ljudi to cjeni da bi ti dobio neku ozbiljnu ponudu...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
05-16-2007 06:02 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away

Kako Ameri imaju obicaj reci Americki misici eh ovdje se bogme radi o Bavarskim misicima , druze moj koliko otprilike ocekujes da ces dobit za ovu tvoju vozilicu , moj prijedlog ti je da vidis sa BMW ovlastenim servisom da ga oni otkupe

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
05-16-2007 06:14 AM
kalkan
Junior Member
**

cijena u datom trenutku je bila 8000e. iako je u kupovinu auta i restauraciju uloženo 50% više novaca. cijene e24 idu ok kojih 2000e pa do 25000e za primjerke u tvorničkom stanju. to je njemačka, gdje ih koliko toliko i ima. o takvim autima ne vrijedi pričati. to zna svatko tko ima ili planira imati auto star 20, 25 ili 30 godina. treba doći, vidjeti, provozati i onda dati ocjenu. loše održavan i zapušten 25godišnjak meni osobno ne vrijedi ni 5e. ovaj je bio u dobrom stanju kad je kupljen, pa je opet neka vrsta vreće bez dna. a svatko tko misli da može kupiti poluraspadnutog za 1000e i za još toliko od njega napraviti "ljepotana", biti će neugodno iznenađen. zamjenskih dijelova je vrlo malo, zbog mali proizvodnih serija su dva ili tri puta skuplji od "normalnih". istina je da bmw još uvijek ima sve na lageru, ali kada krenete u restauraciju motora pa vam recimo kažu da su ventili 150e, vi kažete dobro, a on -komad! malo se sustav vrijednosti promjeni. a to je auto koji ima struju, abs, servo, centralno, putni kompjuter... 1982g. znači 1000 stvari koje može praviti probleme. uredno održavan, ispravan i potpuno serijski e24 zlata vrijedi. to se vani zna, kod nas je to sporedno. kad me netko nazove i prvo što pita do kad je registriran i koliko troši, što mu odgovoriti?
vozim svašta, privatno i poslovno, ali sunčano popodne i e24 u rukama nikakva današnja "čuda" tehnike mi ne mogu zamjeniti. drugačiji je od svega.
htio sam prodati njega, i kupiti 911. ali, danas mi nije žao što je to propalo.
niti najmanje...

05-20-2007 08:07 PM
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

Prijatelju, ne daj ti to niposto, to iz godine u godinu samo dize cijenu, jos ako je serijski ne budi budala...to je auto zlata vrijedno, uvijek sam zelio imati BMW-a staro preko 20-25 godina...

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
05-20-2007 08:30 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kalkan
Junior Member
**

još par slika...

Attached File(s) Thumbnail(s)

05-20-2007 09:10 PM
munem
Junior Member
**

Icon_mrgreen  RE: BMW E24

malo sam surfing i eto mene ovde!!jos nemam ni pravi avatar,nego ja sam jedan od sretnika koji se dograbio dobre stare sesticeYupi3tinije bas u super stanju(malo rdje i zeljan nove farbe) ,najveci problem je sto je stajala[dali ste primetili da se autu obracam u zenskom licu,ipak je to sesticaMr. Green] pa sad to treba sve pronjuskati ALI tako sve restauracije pocinju.ja bas i nemam puno posla jer nemislim ju dovesti u savrseno tvornicko stanje vec onako kako ja zelim.evo je u trenutnom izdanju

Attached File(s) Thumbnail(s)

08-24-2007 11:16 PM
pajero1987
Posting Freak

munem Wrote:
malo sam surfing i eto mene ovde!!jos nemam ni pravi avatar,nego ja sam jedan od sretnika koji se dograbio dobre stare sesticeYupi3tinije bas u super stanju(malo rdje i zeljan nove farbe) ,najveci problem je sto je stajala[dali ste primetili da se autu obracam u zenskom licu,ipak je to sesticaMr. Green] pa sad to treba sve pronjuskati ALI tako sve restauracije pocinju.ja bas i nemam puno posla jer nemislim ju dovesti u savrseno tvornicko stanje vec onako kako ja zelim.evo je u trenutnom izdanju

Sve je to finooo...samo mi imamo neki red, prvo se prestavimo u rubrici clanovi (pogledaj kako ostali) pa onda idemo dalje...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
08-25-2007 08:03 AM
kalkan
Junior Member
**

munem Wrote:

samo hrabro... moj savjet ti je da temeljito rješiš limariju. ostalo može čekati... long live e24!

08-25-2007 04:47 PM
goran16v
Posting Freak

kalkan Wrote:
još par slika...

Prije svega svaka cast na automobilu, prije svega sto je u odlicnom stanju, a zatim i sto je vrlo rijedak/ekskluzivan, samo moram napisati par zamijerki...
Da sam na tvom mjestu bih definitivno potrazio original volan, a izbacio onaj aftermarket, a isto se odnosi i na rucicu mjenjaca. Takodjer bih potrazio i original audio-uredjaj ili barem neki koji generacijski ide uz taj auto, novi hi-tech sareni uredjaji definitivno ne idu uz ovaj auto, treba poraditi na autenticnosti.
Sretno i pozz

Proud to be BMW E 21 owner!
08-26-2007 08:29 AM
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  BMW Z1 kalkan 3 350 07-02-2008 05:13 PM
Last Post: mladen03
  BMW E30 M3 faya69 10 1,003 11-30-2007 12:39 PM
Last Post: poKle