Pse spe permend kush qe eshte kabriolet (hardtop)aaa perndryshe koka nje lloj prej 2.000 000 copa te tuniratne hehe.
Made for S.trg tuneli i pare hahah ju qe e dini mos keshnii
Hej D, interesant edhe mu po me duket qe eshte BMW cabrio!
Me ate rrjeten poshte, ala shillova tuning, asi mrexhe per qymez te pellumbave. Edhe birat prej gjysem henes, per me dale avulli i rrotave andej kah se ka rrugen.
Pse spe permend kush qe eshte kabriolet (hardtop)aaa perndryshe koka nje lloj prej 2.000 000 copa te tuniratne hehe.
Made for S.trg tuneli i pare hahah ju qe e dini mos keshnii
Hej D, interesant edhe mu po me duket qe eshte BMW cabrio!
Me ate rrjeten poshte, ala shillova tuning, asi mrexhe per qymez te pellumbave. Edhe birat prej gjysem henes, per me dale avulli i rrotave andej kah se ka rrugen.
dajte ljudi ne razumijemo svi sta pricate
Ovo je podforum za ljude sa Kosova.... jednako kao sto postoji English speaking podforum....
Ha ha neka ljudi "Eto malo prijevoda"-ja sam reko zasto se nije pomenulo (niko ) da je auto cabrio sa hard top krovom i da je jedan o 2 miljuna tuniranih BMW-aa i jos neka nasa fora pa je mach 3 uzvratio da i njemu isto izgleda al mu je donji grill ko od G mk II Shillova onakav kao golubarski qumez mislim da je dobar prijevod do sada aaa haha i da su mu rupetine kod polumeseca takve da bi vruq zrak izaso tuda gde ne bi trebao to je on jedan jedini Mach 3 mozak mu kao mlaznjak.
Dodatak licno mislim da je taj e 46 m3 cabrio sa hard top krovom sa 343 PS to ste mogli i bez prijevoda videti u mojem postu. Hvala
d....DTM-PR
"To know that you know what you know, and that you do not know what you do not know,that is true Wisdom."