Pse spe permend kush qe eshte kabriolet (hardtop)aaa perndryshe koka nje lloj prej 2.000 000 copa te tuniratne hehe.
Made for S.trg tuneli i pare hahah ju qe e dini mos keshnii
Hej D, interesant edhe mu po me duket qe eshte BMW cabrio!
Me ate rrjeten poshte, ala shillova tuning, asi mrexhe per qymez te pellumbave. Edhe birat prej gjysem henes, per me dale avulli i rrotave andej kah se ka rrugen.
dajte ljudi ne razumijemo svi sta pricate
Ovo je podforum za ljude sa Kosova.... jednako kao sto postoji English speaking podforum....
Izvinjavam se skonatao sam tek kad sam postovao da je KS auto moto sport,evo sad brisem
ja kod vas dole M-ova, kao u priči...
nema ih toliko ni u Minhenu
Istina M3 -- Ima nas prijatelj inace trkac i jedan od dobrih vozaca AK Gjakova 137 visestruki pobednik kategorije 2.0 gr N, jednog ovakog
ali vrlo opakog M3 originall Cecotto 2.5 koji ga je kostao puno
ne u parama nego i vise (necu uci u detalje).taj je pravi unikat pokusacu otici ovih dana u
Djakovicu(Gjakove) da ga slikam ako bog da pa da ga zajedno procenoimo OK . Ne da je dobar neko ubija skroz i ne bi ga on dao ni za koje pare ovog sveta.
Izvinite malo sam pretero ali eto Ljubav prema M nikad Dosta
Specijalno za M3 pozdrav
"To know that you know what you know, and that you do not know what you do not know,that is true Wisdom."
Pse spe permend kush qe eshte kabriolet (hardtop)aaa perndryshe koka nje lloj prej 2.000 000 copa te tuniratne hehe.
Made for S.trg tuneli i pare hahah ju qe e dini mos keshnii
Hej D, interesant edhe mu po me duket qe eshte BMW cabrio!
Me ate rrjeten poshte, ala shillova tuning, asi mrexhe per qymez te pellumbave. Edhe birat prej gjysem henes, per me dale avulli i rrotave andej kah se ka rrugen.
dajte ljudi ne razumijemo svi sta pricate
Ovo je podforum za ljude sa Kosova.... jednako kao sto postoji English speaking podforum....
Izvinjavam se skonatao sam tek kad sam postovao da je KS auto moto sport,evo sad brisem
uvijek ste dobrodosli, sta mozemo ili bolje, sta vas interesuje mi cemo prevesti na vas jezik, tako kako znamo nema ljutnje. pozdrav from Kosova
Ha ha neka ljudi "Eto malo prijevoda"-ja sam reko zasto se nije pomenulo (niko ) da je auto cabrio sa hard top krovom i da je jedan o 2 miljuna tuniranih BMW-aa i jos neka nasa fora pa je mach 3 uzvratio da i njemu isto izgleda al mu je donji grill ko od G mk II Shillova onakav kao golubarski qumez mislim da je dobar prijevod do sada aaa haha i da su mu rupetine kod polumeseca takve da bi vruq zrak izaso tuda gde ne bi trebao to je on jedan jedini Mach 3 mozak mu kao mlaznjak.
Dodatak licno mislim da je taj e 46 m3 cabrio sa hard top krovom sa 343 PS to ste mogli i bez prijevoda videti u mojem postu. Hvala
d....DTM-PR
Ej D.
Kqyre qeto se mandej mundesh ma lehte me kuptu cka po thom une.
Nuk mundet nje njeri me nje kofe kit edhe 2 metra pleksiglass rrjete me modifiku nje kerr qe i ka 1 milion ore dizajn ne kompjuter, e ne tunela aerodinamik. Per bukuri, secili njeri e ka shijen e vet, kurse per efekt s'kisha thene qe dikush mundet me tunirate nje BMW ma mire se vet ata qe e kane mbaru prej rrollneve te llastres.