Da se ljute zbog BMW - a, pa server bi im oborili (salim se).
Imam i ja novih koliko hoces posebno od izlaska prvog M - a od tada znam dosta toga ali prije nisam nesto previse upucen pa mi je bas drago kada vidim neke starije modele kako su lijepi i kako napredni i dizajnerski a vjerujem i tehnoloski za vrijeme u kojem su se proizvodili. Mislim BMW,...... Suvisna je svaka druga riječ.
My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
Prvo jedina zamjerka menadzmentu BMW a sto ovo auto nije pusteno u prodaju (Ferrari F50 - smijesno, Lamborghini Diablo - smijesnije):
Inace radi se o jednom proizvedenom prototipu BMW M8 koji je imao motor od 6000 ccm V12 (radjen na osnovi sa motora 850 CSI koji je razvijao 381 HP), razvijao je brutalnih, neukrocenih, razjarenih 550 konjskih snaga. Menadzment je pogodio u putpunosti da za to auto nebi bilo kupaca u to vrijeme sto pokazuju i prodajni rezultati gore spomenutih konkurenata,....
My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
Pa dobro ali razmisli malo da njega nije bilo, ne bi bilo ni legendarnih BMW - ovih motora, niti bi postojao auto union, niti bi '37 mercedes napravio auto sa 733 HP koje je islo 433 KM/H, niti legendarna buba koja se proizvodila od '38 do 2003. niti bi tada bio izmisljen raketni pogon,.... i još mnogo toga, a sto je ubijao to stoji da ne valja ali u ostalim aspektina je postigao sve,.....
This post was last modified: 04-19-2007 07:51 AM by Sajo_Turbo.
da naravno da bi bilo ali kasnije,... Isao je ispred svog vremena (nemojte me pogresno shvatit, on je bio fasista i čovjek koji nije trebao svijetu ali ne moze se pobiti njegovo postojanje i njegov "uspjeh" u svim tehnoloskim aspektima)