Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
Bolje biti musko jer..
Author Message
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: Bolje biti musko jer..

FeRRaRiiii_GiR|_ Wrote:
nisam mislila da smo na tom nivou da ja moram naglasavati da je pitanje O MOM LICNOM ISKUSTVU S MAJSTORIMA.

Znam da se Ajdin nije uvrijedio, a ako jesi, nemas razloga, jer ja koliko te znam nikad ne bih posumnjala da si kvalitetan covjek i automehanicar.

gti... mogu ti samo reci da je tvoj komentar potpuno suvisan s obzirom da nigdje nisam pisala gluposti o mehanicarima ili Ajdinu. napomeni me ako grijesim, tako da si se samo dzaba zaletio.

prema ovom principu bi se sad ja, mclarenovka, cerran, maja, honda girl i sve ostale djevojke s foruma trebale silno uvrijediti zbog kolicine predrasuda i stereotipa o djevojkama koji se mogu izvoziti sa ovog foruma.

toliko od mene. over and out.

(edit: sad mi je jasnije zasto nema vise aktivnije zenske raje na autoforumima. nekad mi dodje da se opet vratim u tu skupinu.)

u pravu si 100% ... ponekad pomislim da je ovo forum drotova ... ne moze se covjek ni nasalit a da neko ne uskoci sa povrijedjenim licnim osjecanjima ... haj sta te briga ba

p.s.mehanicari cim zinu slazu , samo da ti izbiju marku iz dzepa Mr. Green

manijak ne moze biti svak
11-08-2007 03:01 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered

Kaze se cast izuzecima...joj...ccccc

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
11-08-2007 03:44 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
PITAROZDER
hamo mazzola

pajero1987 Wrote:
Kaze se cast izuzecima...joj...ccccc

jel onima sto traze dlaku u jajetu , normala je da da uvjek ima izuzetaka ... ne mora se curi odma usta skakat ako je nesto generalizovala i pokusala se nasalit , jer je baza ovog posta inace bila za*ebancija a ne atak na karakter clanova foruma ... relax narode

11-08-2007 03:55 PM
basake
Posting Freak

Ja_i_Moj_GTI Wrote:
FeRRaRiiii_GiR|_ ga ocito ne zna.
FeRRaRiiii_GiR|_  de malo pregledaj forum, malo procitaj neke stvari pa onda skontaj hoces li pisat ovakve gluposti o mehanicarima, a posebno o nasem Ajdinu_Ze!

hahaha  to legendo.Winner_first_h4h

11-08-2007 04:36 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

joj sta napisaste za 2 dana, jedva procita...hahaha

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
11-08-2007 05:33 PM
poKle
Senior Member

Faya_M5 Wrote:
joj sta napisaste za 2 dana, jedva procita...hahaha

ma havarija brate, ev se zamal ne pobise... Razz HaHaHa

11-08-2007 07:10 PM
Francuz
Senior Member

ovaj Topic je trebao biti zaebancija...

Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 760TFM
11-08-2007 07:17 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

Francuz Wrote:
ovaj Topic je trebao biti zaebancija...

bice dok se drotovi razidju Laughing

11-08-2007 07:42 PM
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

ma meni je i dalje za*ebancija...a ovi sto se raspravljuju, nek nastave...volim gledat i smijat se...

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
11-08-2007 08:11 PM
poKle
Senior Member

NJEN i NJEGOV dnevnika

NJEN DNEVNIK: U subotu naveče mi se učinio malo čudnim. Našli smo se u kafiću i popili piće.
Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam cijelo poslijepodne bila u kupovini s prijateljicama i
malo zakasnila na sastanak, ali on nije ništa komentirao. Razgovor je zapinjao, pa sam mu predložila
da odemo na neko intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru razgovarati. Pošli smo u jedan restoran i
on se nastavio čudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom. Pokušala sam ga oraspoložiti i počela
razmišljati da li sam ja kriva što je takav ili možda postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga šta mu
je, a on mi je odgovorio da to nema veze samnom. Odgovor mi nije zvučao uvjerljivo. Dok smo se autom
vraćali kući, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije ništa odgovarao, samo je prebacio svoju ruku
preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponašanje jer mi nije uzvratio da i on mene
voli niti je uopšte išta rekao, pa sam postajala sve zabrinutija. Kad smo konačno stigli kući,
pomislila sam da me želi ostaviti. Pokušala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i
počeo odsutno gledati program kao da mi daje do znanja da je među nama gotovo. Na kraju sam odustala i
rekla mu da idem spavati. Desetak minuta kasnije došao je on i na moje iznenađenje odgovrio na moja
milovanja i počeo voditi ljubav samnom. No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suočiti sa
situacijom, razgovarati s njim što je prije moguće, ali je on zaspao. Više ne znam šta bih trebala
učiniti. Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj život je potpuna katastrofa.
NJEGOV DNEVNIK: Danas mi je igralo Saraj'vo i izgubilo... Al' sam zato guzio!!!

11-09-2007 06:46 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Koji idiot moraš biti... Flik 5 328 02-12-2004 10:33 PM
Last Post: passenger57

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: