|
Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006 2
|
| Author |
Message |
zlaja ban
Member

Group: Registered
Status:
|
Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006 2
SIKE:"Bilo bi lijepo kad bi bar čestitao. Meni se gadi taj sport kad vidim kakvi su odnosi među vama vozačima brdskog prvenstva. Kao da se trkate za novac... Ugledajte se malo na "street racere"...
Prije svega se izvinjavam sto otvaram istu temu,ali moram ipak nesto da kazem,jer ste proslu zatvorili.
Slazem se da svima treba cestitati .Ko je god uspio da odveze citavu sezonu,postigao je ogroman uspjeh,i zasluzuje sve pohvale,pa tako i Boris i za BH i za CEZ.
I ti Sike i Vlado,a i Boris imaliste i imate moje velike simpatije,kao istinski zaljubljenici i poznavaoci automobilizma i uvijek sam cijenio vase postove.
Ovo pisem iz prostog razloga jer mi je ovaj put zasmetala vasa ne objektivnost.Posebno ovo o cestitkama.
Ja ne procitah da je iko od vas nakon otvaranja Honde Integre br.501,
rekao:svaka cast Majstore,cestitamo na cistoj i ubjedljivoj pobjedi(ipak si bio brzi cak i sa 1.8l motorom),Mislim ,to je red,onako sportski i profesionalno,kao kod vas Sike na streetRace.
|
|
| 10-25-2006 03:10 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
RE: Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006 2
rekao:svaka cast Majstore,cestitamo na cistoj i ubjedljivoj pobjedi(ipak si bio brzi cak i sa 1.8l motorom),Mislim ,to je red,onako sportski i profesionalno,kao kod vas Sike na streetRace.
Zašto bih to čestitao ? "Nevene čestitam ti što nisi "prljav"". Glupo zvuči, zar ne ? Uostalom i ptice na grani znaju da je Neven kao vozač No.1 što se tiče brdskog prvenstva u BiH.
Kad smo već kod čestitanja, niko ovdje nije ni Josipoviću čestitao za prvo mjesto. Ajmo onda otvoriti temu u kojoj će se svima pobjednicima u BiH prvenstvu čestitati.
SRCBL
|
|
| 10-25-2006 03:25 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
jos malo pa cete narucivati pjesme uz cestitke i najljepse zelje.. 
dobro je ba natezanja
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-25-2006 03:29 PM |
|
 |
zlaja ban
Member

Status:
|
Zašto bih to čestitao ? "Nevene čestitam ti što nisi "prljav"". Glupo zvuči, zar ne ? Uostalom i ptice na grani znaju da je Neven kao vozač No.1 što se tiče brdskog prvenstva u BiH.
Kad smo već kod čestitanja, niko ovdje nije ni Josipoviću čestitao za prvo mjesto. Ajmo onda otvoriti temu u kojoj će se svima pobjednicima u BiH prvenstvu čestitati.
Apsolutno se slazem.Cestitke i zelje preko radio Donji potok.
Kao sto vidis tek sam se prikljucio nakon 5 stranica cestitki,i smatram da su nepotrebne i neopravdane.
Sto se tice Honde 501,red je bio reci"izvinjavam se na sumnji .Cestitam na pobjedi."Mozda grjesim,ali u ovakvim slucajevima ,je to cisto sumnja u necije postenje.(bar bi ja to tako shvatio)Pa ako pogrjesis,izvini se i pruzi sportski ruku.(mislio sam na to,a mnogi clanovi foruma su na sav glas opravdavali zalbu,ali poslije rezultata ,cutali).
O svemu tome toliko od mene,sad se ovo moze i zakljucati.
Edise jos jednom izvini za ponovno pokretanje teme.
|
|
| 10-25-2006 03:54 PM |
|
 |
speed5
Member

Status:
|
A vise i ta homda!!! Dosadni ste! Prljava je i tacka! To ste dokazali mjerenjem klipom 15 dana! Danki Bakracu se motor otvori za pola sata a vi otvarate 15 dana....
jeste dizelka al" ide sacuvaj Boze
|
|
| 10-25-2006 05:06 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Sto se tice Honde 501,red je bio reci"izvinjavam se na sumnji .Cestitam na pobjedi."Mozda grjesim,ali u ovakvim slucajevima ,je to cisto sumnja u necije postenje.(bar bi ja to tako shvatio)Pa ako pogrjesis,izvini se i pruzi sportski ruku.(mislio sam na to,a mnogi clanovi foruma su na sav glas opravdavali zalbu,ali poslije rezultata ,cutali).
O svemu tome toliko od mene,sad se ovo moze i zakljucati.
Edise jos jednom izvini za ponovno pokretanje teme.
Ko ? Ja ? Gdje sam ja to napisao da sumnjam ili opravdavam žalbu ?
SRCBL
|
|
| 10-25-2006 08:44 PM |
|
|
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Sto se tice Honde 501,red je bio reci"izvinjavam se na sumnji .Cestitam na pobjedi."Mozda grjesim,ali u ovakvim slucajevima ,je to cisto sumnja u necije postenje.(bar bi ja to tako shvatio)Pa ako pogrjesis,izvini se i pruzi sportski ruku.
Kakvo bolan sportsko pruzanje ruke nekome ko se ne ponasa kao sportista i ko ismijava i omalovazava svog mladjeg kolegu vozaca zato sto je ulozio prigovor na regularnost auta ...
The Power Of Dreams
|
|
| 10-26-2006 06:05 AM |
|
 |
M3
Senior Member

Status:
|
M3 E30 - The Ultimate Driving Machine
|
|
| 10-26-2006 06:57 AM |
|
 |
Ismet
Member

Status:
|
Ljudi moji, pa na šta ova priča lići? Očito je da se radi o bespotrebnom i kontraproduktivnom prepucavanju, koje nikome ništa dobro ne nosi.
U svakom slučaju, ko god je sjeo za upravljač i završio trku, zaslužuje čestitke. pa tako i Boris miljević. Nebih komentarisao situaciji u njegovoj klasi u CEZ-u. činjenica je da je momak šampion.
Što se tiče Honde 501, nije ljudi problem u otvaranju auta. Pogotovo to nije smetalo Doktoru Nevenu. problem je u načinu kako je taj prigovor napravljen, i sve mahalske priče oko toga.
Najviše mi je, u neku ruku žao i samog Borisa, koji je ovdje totalno, kao neiskusan, izmanipulisan. Svi jako dobro znamo ko je u stvari "zakuhao" oko prigovora, a posle se ućutao, i sakrio kao zmija noge.
Ljudi, jedna ipak prilično uspješna sezona je za nama. dajte, pustite mahalanje, i dajte da se okrenemo onome sutra. dajte da klubovi rade svoj posao i omoguće takmičarima da budu ono što su svugdje u svijetu osim kod nas: TAKMIČARI.
Lijepi pozdrav svima, i čestitke svim vozačima takmičarima u BiH.
Ismet Gačo
|
|
| 10-26-2006 07:45 AM |
|
 |
igyracer
Member

Status:
|