Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
BORJE SE NE VOZI ZA PRVENSTVO BIH
Author Message
boris
Member

Group: Registered
Status: Offline
BORJE SE NE VOZI ZA PRVENSTVO BIH

Upravo sam saznao da se trka na Borju nece bodovati za sampionat BIH,nego samo za sampionat AMSRS.
Ukratko cu prenijeti zbog cega.Naime jucer u Sarajevu je trebao da se odrzi sastanak izmedju predstavnika BIHAMK-a i AMSRS.Na zakazanom sastanku su bili samo ljudi iz BIHAMK-a,dok od predstavnika AMSRS nije niko dosao.Predstavnici BIHAMKA su zvali kolege iz AMSRS,da vide dali dolaze,na sta su oni odgovorili da su trenutno na stazi i da gledaju gdje ce biti postavljene gume!Bihamk im je ponudio da se danas pojave,ali i od tog dolaska nije bilo nista.Stoga je u BIHAMK-u donijeta odluka da se Borje ne boduje za sampionat BIH.
Po informacijama iz BIHAMK-a,trebao je samo da se napravi neki protokol o tom zajednickom organizovanju.BIHAMK je bio spreman da da novac za nagrade,vozilo za pomoc na stazi.Trazili bi od AMSRS,da zamjenik direktora trke bude neko iz BIHAMKA,kao i da njihov predstavnik ucestvuje u radu tehnicke komisije na tehnickom pregledu.Mjerna sluzba bi bila od strane AMSRS.
Kako bi se tog vikenda odrzavala 3 takmicenja/brdo,slalom i karting/ bilo je spremno da se karting pomjeri za neki drugi termin.
Zasto je to tako ispalo volio bih cuti i drugu stranu.Meni se cini da je u pitanju samo manjak dobre volje.

06-10-2005 06:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
josipovic
Member

Borise nemas pojma o pravoj istini o problemu vezanom za Borje ,a po tvom obicaju pricas jednostranu pricu. Ako te interesuje prava istina pozovi Gorana Bilana pa neka ti prevede problematiku na tvoj jezik tako da bi i ti jednom mogao razumjeti. A sto se tice trke ona se vozi ne za AMSRS nego OTVORENO PRVENSTVO RS ,a organizator je AMD Celinac sa sponzorima.Sto se tice prvenstva BiH jos nije stavljena tacka da se ne vozi. U toku je kompletno preispitivanje slucaja da se nadju glavni saboteri zajednickog prvenstva,a ja vjerujem da cemo voziti zajedno Borje. Za trku na Borju sigurnih vozaca ima vise od 3O,a da se upitamo za sledecu trku CEZOVU dali ce biti dovoljno tj. preostali broj. Bilo bi vrlo lijepo dase saboteri sami uklone kao i vozaci koji su politicki optereceni ,a takmicarski.Pojedinci zagovaraju da se vozi zajednicki sa SCG,a nisu spremni da voze u zajednickoj drzavi BiH u jednom od entiteta,MORAMO SE UPITATI U CEMU JE PROBLEM I U KOME?

06-11-2005 05:56 AM
boris
Member

Gdine.Josipovicu molio bih te malo bolje procitas tekst.Ako malo bolje procitas,ako ti je problem pismo na kojem citas,reci napist cu ti na cirilici,glagoljici,latinskom,a mislim da jezik kojim govorimo je isti. U njemu je napisano koje sam informacije dobio od BIHAMK-a,a ne pricam pricu. ako hoces bas da znas od koga sam dobio informaciju reci cu ti.Dobio sam je od predsjednika VKS-a Stanka Misetica,za kojeg imam izuzetno visoko misljenje,a mislim da ga imas i ti.Takodje sam napisao da bih volio i ja cuti drugu stranu,i da mislim da je u pitanju samo nedostatak dobre volje.
A ako je neko za to da se vozi zajednicko prvenstvo,mislim da sam ja jedan od njih.ZNACI MIROSLAVE JOSIPOVICU NAJBRZI U BIH,KAKO SE PREDSTAVLJAS,PROCITAJ DOBRO TEKST.A TI POSTO SVE ZNAS MOLIM TE PRENESI NAM INFORMACIJU I DRUGE STRANE.POZDRAV SELEMBA BORIS

06-11-2005 06:26 AM
chimera
Posting Freak

Nazalost izgleda da je u ovoj drzavi sve optereceno politikom.

Sport SPORTISTIMA!

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
06-11-2005 06:27 AM
josipovic
Member

Borise vidis i sam razliku izmedju mene i sebe ti si bolestan covjek za piskaranjem neosnovanim. Ja znam sto znam Vrlo vidnu razliku izmedju nas dvojice,ali ti tvoji provokativni nastupi samo prolaze kod onih kojima to odgovara da vide problem i ako problema nema.A STO SE TICE BRZINE od tebe sam VAZDA brzi, ali me to ne interesuje.Spominjes da si za zajednicko prvenstvo,a jedino mi iz optime dolazimo na sve trke uz duzno uvazavanje pojedinaca koji povremeno uskacu. MOJE LICNO MISLJENJE JE DA MANJE LUPAMO PO JEDNIMA I DRUGIMA JER NEZNAMO STVARNE POZADINE PROBLEMA A ONE SE SVODE NA POLITICKO DJELOVANJE. Kada budes saznao pravu istinu puknut ces od muke i vidjet ces koliko si u krivu.

JEDINO STO MI MOZEMO UCINITI JE DA IDEMO NA SVE TRKE DOK SE BRATIJA NE DOGOVORI ,A KADA SE ONI DOGOVORE MI CEMO BITI DEZURNI KRIVCI,A ONI CE LIKOVTI. SRETNE VI VOZNJE NA BORJU KO DODJE.

06-11-2005 11:04 AM
S4
Junior Member
**

Ovo je stvarno komedija.Kad se vi vozaci izmedju sebe ovako svadjate znaci da je stanje u bh autosportu katastrofalno.Ti sto se hvalis da si najbrzi dodji u Hrvatsku na jednu utrku pa cemo onda vidjet koliko i stvarno brz.Koliko znam Boris vozi automobil koji je deset puta jeftiniji od tvoga pa se ti s njime usporedjujes ko je brzi.Dodji u Buzet ove godine pa ces vidjet "kako ćiko jede malu djecu".

06-11-2005 08:45 PM
boris
Member

GDIN-e JOSIPOVICU EVO JA CU OPET POKUSTI FINO.Prvo nisam te vredjao,pa bi te molio da i ti mene ne vredjas.
Pokusavam da ti objasnim da to sto sam napisao,nisam ja rekao ili izmislio,nego da su to informacije dobijene u razgovoru sa predsjednikom VKS-a Stankom Miseticem,znaci navodim ti i ko mi je rekao,a danas su mi tu pricu potvrdili jos neki ljudi iz VKS-a.Ne znam po cemu si zakljucio po cemu sam ja u pravu ili krivu,posto ja ne tvrdim nista.Takodje sam napisao da bih volio cuti komentar druge strane,jer ja po svom pisanju nisam se opredjelio ni za jednu stranu.
Molio bih te jos jednom da izneses ako znas, a ti tvrdis da imas pravu informaciju,sta je u pitanju,jer to ne interesuje samo mene i tebe,nego i 30 i kusur nasih kolega.

06-11-2005 09:22 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

S4 molim te nemoj tako da reagujes.
Ipak oni stoje imenom i prezimenom, a i samo nickom.

Znam obojicu licno i znam da bi oni najvise voleli da se konacno sredi ova situacija koja se duze vreme provlaci.

Svim vozacima preporucujem da budu jedinstveni.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
06-11-2005 09:26 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
boris
Member

Mislim da gdin-a Josipovica nisam nicim izazvao da bi me vredjao.

06-11-2005 09:38 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

ne bi trebalo da bilo ko od vozaca bude zrtva necijih tudjih interesa, a bojim se da je upravo sada takva situacija.

Tokom proteklih dana sam dobijao protivrijecne informacije i sa jedne i sa druge strane, no na zalost nisam bio u mogucnosti da tokom vikenda dobijem na telefon sve odgovorne osobe.

Namjera mi je da sutra ujutro posaljem zvanicne dopise sa pitanjima BIHAMK-u i AMSRS da svako da svoje vidjenje i svoju stranu price.

Nakon sto to objavimo nadam se da ce neke stvari biti jasnije.

Sto se tice Gorana Bilana koji je prisustvovao sastanku VKS, meni je interesantno da jednu pricu prica na VKS-u a sasvim druga prica dolazi iz drugih krugova.
Koliko znam, (a znam pouzdano) na sjednici je Bilan razgovarao iskljucivo o trci na Igmanu, i zbog toga je i bio na sastanku. Sto se tice situacije sa Borjem, po njegovim kasnijim izjavama koje j eizjavio u razgovoru sa nekim drugim ljudima (necu ih imenovati), i on sam je rekao (ne bih da citiram bas tacno) ali da u sustini da su krivci u AMSRS-u a ne u BIHAMK.u.

Opet, sutra cemo traziit zvanicno saopstenje pa cemo vidjeti ko je i da li je uopste u pravu.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
06-12-2005 12:24 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  da ga se ne zaboravi !!! TITO007 0 390 05-27-2008 07:32 AM
Last Post: TITO007
  Otvoreno prvenstvo RS Ismet 3 482 12-24-2007 07:57 PM
Last Post: josipovic
  TAJNI SAVEZ ZA AUTO SPORT 2 Kenan 7 755 12-21-2007 06:42 PM
Last Post: Cr4cK_M45t3R_Fl45H
  TAJNI SAVEZ ZA AUTO MOTO SPORT oldman 23 1,758 11-26-2007 11:43 AM
Last Post: Ismet