Post Reply  Post Thread 
bosh pumpa curi
Author Message
audic4line
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
bosh pumpa curi

bok ima problem sa bosh pumpom, kad je tek hladan motor jako kapi kap po kap iz nje nafta a cim se ugrije prestane,nemam sta mislim da je kakav dihtung na njoj jer je bas iz nje a ne negdi di mogu zategni pa me zanima cuo sam da je u mostaru odlican ovaj majstor DZERI ili imate li vi neki drugi prijedlog i koliko otprilike dodje reparianje boshpumpe inace audi 100 2.4d petak
hvala na svim informacijama

02-09-2007 07:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
RE: bosh pumpa curi

audic4line Wrote:
bok ima problem sa bosh pumpom, kad je tek hladan motor jako kapi kap po kap iz nje nafta a cim se ugrije prestane,nemam sta mislim da je kakav dihtung na njoj jer je bas iz nje a ne negdi di mogu zategni pa me zanima cuo sam da je u mostaru odlican ovaj majstor DZERI ili imate li vi neki drugi prijedlog i koliko otprilike dodje reparianje boshpumpe inace audi 100 2.4d petak

Ja te nisam skontao.Odakle curi gorivo?Pumpa je velik pojam.Ako mozes uslikaj da vidimo slike pa da probamo skontat nesto.Neznam kakva je pumpa ali za svaki slucaj pogledaj uputstva koja je stavio clan BMW-E30 u vezi zamjene gumica.
http://www.pungas.com/forum/-Pomoc-molim--t-15281.html

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
02-09-2007 09:48 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
audic4line
Junior Member
**

Group: Registered
RE: bosh pumpa curi

ajdin_ze Wrote:

audic4line Wrote:

Ja te nisam skontao.Odakle curi gorivo?Pumpa je velik pojam.Ako mozes uslikaj da vidimo slike pa da probamo skontat nesto.Neznam kakva je pumpa ali za svaki slucaj pogledaj uputstva koja je stavio clan BMW-E30 u vezi zamjene gumica.
ja mislim da je isto kao i ovome gumica u pitanju jer inace nemam nikakvih problema sa njom pali odmah ne dimo ali curi dok je ladan dok radi pod saiugom cim se ugrije malo nema nista a dok je ladan kao lud curitesko bi se vidilo da ti slikam jer kapljice se pojavljuju negdje ispod nje
http://www.pungas.com/forum/-Pomoc-molim--t-15281.html

02-10-2007 11:34 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  A klasa...benzinska pumpa... pajero1987 21 668 07-16-2008 08:26 AM
Last Post: MK516
  ALFA 146 BOXER CURI ANTIFRIZ!!! boxer146 16 668 06-23-2008 10:20 PM
Last Post: fastmf
  bosch pumpa pusta naftu... golf 2 dizelka ri 1 690 12-29-2007 02:31 PM
Last Post: fastmf