Post Reply  Post Thread 
BOURDAIS DOLAZI U FORMULU 1
Author Message
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away
BOURDAIS DOLAZI U FORMULU 1

Toro Rosso danas je službeno potvrdio kako će se Sebastien Bourdais utrkivati za njih iduće godine. Francuz će zamijeniti Vitantonija Liuzzija, te će se pridružiti Sebastianu Vettelu koji je nedavno također potvrđen kao redovni vozač za 2008.

"Dugo nam je trebalo da dođemo ovdje, ali sada smo konačno stigli," rekao je trostruki ChampCar prvak. "Želio bih se zahvaliti svima u Red Bullu što su vjerovali u mene i što su mi dali ovu dugo očekivanu priliku za utrkivanje u Formuli 1."

"Također se moram zahvaliti Newman/Haas/Lanigan Racing timu što mi je dopustio da slijedim svoj san i testiram za Scuderiju Toro Rosso nekoliko puta ove godine."

28 godišnji Francuz će se talijanskoj momčadi moći pridružiti tek nakon posljednje ChampCar utrke koje će se održati 2. prosinca.

text preuzet sa http://www.f1-hr.com
slike preuzete sa http://www.f1racing.net

Attached File(s) Thumbnail(s)

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
08-10-2007 11:17 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Francuz
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: BOURDAIS DOLAZI U FORMULU 1

Visestruki prvak u Americi u champs car 2004; 2005;2006;prvak u "formuli 3000" 2002 je imao dosta muke da se "integrise" u F1.Po tvrdnjama Francuske stampe niko od timova nije zelio da "rizikuje" sa ovim perspektvnim i dokazanim momkom.Stvar je u ruke preuzeo sin Jean Todta (generalnog menagera Ferrarija); Nicolas Todt koji je zauzeo poziciju Agenta Sebastiena i poslije proba u Belgiji,Spaniji i Francuskoj potpisan je ugovor sa ovim Visestrukim Sampionom
Osrednja ekipa i visestruki sampion , bas se pitam kako li ce funkcionisati ovaj tandem

Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 660TFM
Garmin Nuvi 760T
08-12-2007 03:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away
RE: BOURDAIS DOLAZI U FORMULU 1

Momak ima talenta mislim da bi mogao dosta toga napravi ako bi mu ToroRoso dao pouzdan i iole konkurentan bolid .S obzirom da pratim inace sva desavalnj oko moto sporta a pogotovo kad je rijec o F1 , gledao sam i par utka Bourdaisa i vjeruj da momak ima petlje i mnogi kazu da bi se u buducnosti moglo dosta toga ocekivati od njega , sada ima priliku da pokaze pravi talenat jer ipak ToroRoso je osrdnja ekipa

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
08-12-2007 10:58 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  F1: Audi nema namjeru u formulu 1 Rainman 10 319 01-11-2008 12:07 PM
Last Post: Faya_M5

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: