Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Brane...
Author Message
Saka
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: Brane...

borise, izvini al ne mogu bas svakog covjeka iz organizacije takmicenja pojedinacno pomenuti jer ih ima sigurno stotinu koji su vrsili veoma vazne funkcije. spomenuo sam samo najvaznije organizatore.

03-06-2006 05:25 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
boris
Member

Ma sto bih se ljutio.Ja sam samo htijeo da se pohvalim da sam ucesnik divnih dana auto sporta u Sarajevu.

03-06-2006 06:29 PM
zlatan
Member

To je posle rada na Olimpijadi bio najveci sportski dogadjaj na kom sam aktivno ucestvovao.Kad imenjace spominjes Elmedina on je tada bio referent za ??? u AMSBiH.Vidis da se nesjecam za sta je bio referent koliko je to tada bila vazna funkcija.Twisted Evil

03-08-2006 07:53 AM
Saka
Junior Member
**

Za Zlatana Perušinovića
Zlatane,
Tih godina (mislim na 1984 i 1985 godinu) Elmedin je bio samo običan mali novinarčić u Radnoj zajednici Auto moto saveza BiH gdje je zajedno radio sa Acom –Aleksandrom Domazetom u službi za informisanje članstva Saveza. Dužnost mu je bila da povremeno piše članke o vijestima iz klubova i društava i auto novostima a radio je i nekoliko testova za savezovu „Reviju 987“.Nevolja je bila što još u to doba nije imao vozačku dozvolu pa su mu to onda drugi morali raditi.Tako sam ja testirao Fiat Uno 55, ispričao mu suštinu stvari a onda on to napisao i potpisao.Mislim da je za njega najviše „testova“ uradio Goran Bilan.Da nije bilo sportista nikada ne bi napravili broj posvečen YU reliju jer se on samo potpisao a drugi su napisali članke za taj broj.Sa njim je radio i Koka (Slobodan Kokotović) a veliki šef svima u RZ je bio Željko Martinčević (sada u Norveškoj).Šta sada Elmedin radi svi znamo, pa ne bi više o njemu pisao.Uglavnom, dok smo se mi bavili auto-sportom na YU nivou (a bogami dosta nas i na nivou Europe) on je pisao male nevažne članke.Miroslav je za njih bio pravi intelektualac jer se več u ono doba počeo baviti starovremenskim automobilima.Svima je bio šef Dako Radošević koji je bio sekretar AMS BiH koji je jedini imao sluha u tom Savezu za auto sport jer je i sam bio sportista (predstavljao je bivšu državu na Olimpijadi u Melburnu).

Pozdrav,
Saka

03-10-2006 05:26 PM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: