Post Reply  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
bruka na ulicama BL
Author Message
passenger57
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: bruka na ulicama BL

nakupili su 45 kojekakvih automobila, najbrzi bio Hota sa lanciom 12.98...to sam vidjeo na dnevniku, posto mi nije ni palo na pamet da idem gledati.
niko njemu ne moze zabraniti da to organizuje, ali ova sezona mu je pokazala koliko je ustvari inferioran. da mu nema pojedinih trkaca, stvarno bi morao hvatati taksiste da se trkaju alejamam, sto bi rekao nas dragi direktor :lol
samo se nadam da ce i sponzori vec od iduce godine shvatiti ono sto je ove sezone vec bilo ocigledno

Forza Ferrari!!!
10-15-2006 09:06 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away

F U J ....
Da, hehehe, derem se ja "Geraaaaa, Geraaaa" gleda on u mene, rekoh dodji molim te da te uslikam! Dolazi on i pita "a zasto" ma rekoh ima jedna internet stranica, zove se PunGas pa da ti stavim sliku, bas si fotogenican hahahaha.
Bas sam djubre lol

10-16-2006 06:47 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Procesor
Banned

Group: Banned

tata Wrote:

Sike Wrote:
Ma shvatio sam ja sve ali što se tiče SR-a to nama ne igra nikakvu ulogu. Dok ima istinskih zaljubljenika u ovaj sport biće kvalitetnih trka i napretka.

Svaka vama cast.Ali bojim se da cete morati opet preci u ilegalu.Jer sta ako se i ovdje primjeni Slovenacki model gdje AS2005 daje i licencu za SR.
Nemojte ovo moje pisanje shvatiti odmah kao neku prijetnju.Naprotiv.Sam sam se uvjerio koliko je napredovao taj vas sport i sa kojim entuzijazmom vi to sve radite.I boga mi i uspijevate.Shvatite ovo kao blagovremeno upozorenje prijatelja i covijeka koji vam zeli da uspijete.Mislim da sam i do sada dokazivao i dokazao da sam prijatelj svih istinskih entuzijasta i zaljubljenika u aute i auto sport.

Dogodine koristimo medjunarodnu licencu (nesto kao licenca za F1) tako da prica o ilegali ovdje nema sta da trazi.Na kraju mi smo po njemu i sad ilegalni jer zaboga on je vlasnik licence a da imalo razmislja shvatio bi da on mozda i ima licencu ali za sta e to je vec pitanje.SR klubovi okupljeni oko BiH 402 CUP-a su generalno vec uspjeli i postali vodeca organizacija po pitanju SR-a u BIH. Dovoljno je samo doci do podatka da na jednoj nasoj trci bude vise vozila nego na njegove 3.

10-16-2006 07:26 AM
pajero1987
Posting Freak

Status: Online

I opet nista ne skontah...sta je se desilo u BL??? Nista nije dobro organizovano ili???

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
10-16-2006 07:47 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

nemojte ici na trke i gotovo.. Ja to govorim od samog pocetka da ce na ovo ispasti, samo rijetki su mi vjerovali...
Mnogi od vas ste sami krivi zbog toga sto se desava. Pouka za ubuduce, nemojte voziti te trke, nemojte ici na njih i to je to. Umorit ce se vremenom, a svi mi smo ipak mladji od njega i teze se umaramo Smile
sta ces..stariji covjek

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
10-16-2006 09:02 AM
OGI
Banned

Dottore daj nam snimak intervjua

10-16-2006 10:07 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

hahahaha, nemam, imam samo sliku Smile
A prima se Gera ko saučešće Smile konta neki fan Wink

10-16-2006 10:19 AM
moKe
Junior Member
**

Koliko sam upucen, znam da je ovaj ajde recimo SR organizovao 4X4 AUTO KLUB, radim osiguranje njihovih auta, pa znam!
Uglavnom bilo je dosta auta, i iskreno ovo ne valja sto ulazite u konflikt sa njima, mjesto da vam bude drago sto je sve veci i veci broj SR-ova, vi se nesto protivite...
Oni su se bar potrdudili, pa kako tako...

10-16-2006 10:38 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

moKe vidi se da pojma nemas !!!
Potrudili se s tim sto su doveli 5 fica koji ide 28 sekundi na 402
Potrudili se s tim sto su doveli Šoljića s trkaćim autom koji vozi na kišnom sliku i ide u klasu sa ostalim daleko ne konkurentnim autima u 1.4
Potrudili se sto su doveliu Hotu s trkaćim autom koji je zajedno u klasi sa Rover Vitese koji ide 17 s a Hota 12 i to je interesantan race !!!
Potrudili se ?????????!!!!!!!!!!

10-16-2006 11:09 AM
Procesor
Banned

moKe Wrote:
Koliko sam upucen, znam da je ovaj ajde recimo SR organizovao 4X4 AUTO KLUB, radim osiguranje njihovih auta, pa znam!
Uglavnom bilo je dosta auta, i iskreno ovo ne valja sto ulazite u konflikt sa njima, mjesto da vam bude drago sto je sve veci i veci broj SR-ova, vi se nesto protivite...
Oni su se bar potrdudili, pa kako tako...

Uglavnom bilo je dosta auta rece neko , cijelih 28. Pa toliko se nas skupi kad se idemo zezati!!! Bice nam drago da bude vise SR-ova kad budu na normalnom organizacionom nivou a ne kao ovi sto prave kurlatanja i teferice...

10-16-2006 11:32 AM
Pages (6): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Serijski Auti na QM komar 28 1,347 01-24-2008 10:09 PM
Last Post: Hybrid
  Fotografije AMK NITRO 1/na/1 Beograd Terminal 12 1,434 05-29-2007 01:54 AM
Last Post: cybernck
  Dodju na pistu dr 12 772 04-05-2007 01:21 PM
Last Post: MAZAMALI
  Opet mi na pisti (VIDEO) 14.01.2007. MAZAMALI 18 1,122 01-22-2007 10:24 AM
Last Post: cenga