|
bruka na ulicama BL
|
| Author |
Message |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
RE: bruka na ulicama BL
Kakva trka takvi i clanci u novinama , vjerovatno ih je smisljao organizator licno....heheheheheheheh
|
|
| 10-17-2006 12:11 PM |
|
|
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status:
Away
|
AAAAAAAAaahahahahahahaahahahahaha Majko moja hahahahahahaha "NOD" sistema.....
|
|
| 10-17-2006 12:16 PM |
|
 |
OGI
Banned
Status:
|
Просто су ме оставили без даха - прича Бањолучанин Горан Сикимић, док су његови синови, седмогодишњи Лука и петогодишњи Владимир, нестрпљиво извиривали, не би ли угледали још који брзи дуел.
Sike sta je ovo neka neupucena familija?
|
|
| 10-17-2006 01:06 PM |
|
 |
Kostur
Member

Status:
|
Ha ha ha e nisam se odavno ovako ismijao...
Ma života vam ljudi o čemu vi pričate?
Ja sam Gerinoj ekipi davno obećao da ćemo ih potopiti i to smo i uradili.
Lijepo sam im rekao napišite kad je vaš SR u Mostaru e pa na taj
datum će biti i MoStreetRace II.
Kažu kako to? Rekoh lijepo ja sam tako rekao. I onda ga premjestiše
negdje ne znam ni ja u Modriču na drugi kraj zemlje.
Zato je II trebao biti 24.09.
I da vam nešto kažem, nemojte više pričati o njima te ljude trebe jednostavno zaboraviti, svaki razgovor o njima donosi im publicitet a njih treba samo ignorirati i oni će nestati kako su se i pojavili, ostat će oni najjači koji su i dosada ostajali.
Pozdrav
Goran Krešić
AMK Nitro Mostar.
http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
|
|
| 10-17-2006 01:31 PM |
|
 |
Procesor
Banned
Status:
|
Potpisujem
Božo Erak
SRC Banja Luka
|
|
| 10-17-2006 01:39 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Просто су ме оставили без даха - прича Бањолучанин Горан Сикимић, док су његови синови, седмогодишњи Лука и петогодишњи Владимир, нестрпљиво извиривали, не би ли угледали још који брзи дуел.
Sike sta je ovo neka neupucena familija?

Nikad čuo za njih.
SRCBL
|
|
| 10-17-2006 01:43 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
Nigdje veze ali iskreno nesto cemo napraviti iduce sezone pa se nadam da cete svi imati priliku posjetiti Zenicu bilo to zbog SR
Ako budete organizovali SR možete računati na našu pomoć. Super bi bilo da još par većih gradova "oživi" npr. Tuzla (znam da u blizini TZ ima odlična pista), Bijeljina, Bihać...
Sarajevo već ima odličnu SR scenu a vjerujem da će iduće godine biti i SR.
SRCBL
This post was last modified: 10-17-2006 01:50 PM by Sike.
|
|
| 10-17-2006 01:47 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Nigdje veze ali iskreno nesto cemo napraviti iduce sezone pa se nadam da cete svi imati priliku posjetiti Zenicu bilo to zbog SR
Ako budete organizovali SR možete računati na našu pomoć. Super bi bilo da još par većih gradova "oživi" npr. Tuzla (znam da u blizini TZ ima odlična pista), Bijeljina, Bihać...
Sarajevo već ima odličnu SR scenu a vjerujem da će iduće godine biti i SR.
Potpisujem
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 10-17-2006 01:55 PM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
|
| 10-17-2006 06:05 PM |
|
 |
Hayabusa
Member

Status:
|
moKe vidi se da pojma nemas !!!
Potrudili se s tim sto su doveli 5 fica koji ide 28 sekundi na 402
Potrudili se s tim sto su doveli Šoljića s trkaćim autom koji vozi na kišnom sliku i ide u klasu sa ostalim daleko ne konkurentnim autima u 1.4
Potrudili se sto su doveliu Hotu s trkaćim autom koji je zajedno u klasi sa Rover Vitese koji ide 17 s a Hota 12 i to je interesantan race !!!
Potrudili se ?????????!!!!!!!!!!
Dottore prvo ti si niko i nista da meni govoris da neam pojma, dalje ja tebe nisam vrijedao, niti sam tebe uopšte naveo.
Samo sam rekao neke cinjenice, a to je da sam ja osiguravao tu utrku, radim u Lido osig. i to mi je posao iz cega proizilazi da je ova utrka bila 100% legalna i imala je potporu od države.
Pogledaj članak u Avazu,
Dalje nekoga ne interesuje jesu li to auta 3.5 16V ili su to dizeli vazno je da ima takvih desavanja u drzavi, sto je dobro!
Ne govorim nista za njihovu organizaciju niti me zanima, samo je cinjenica da je bio street race koji naime vi ne podrzavate ali ih zato podrzavaju ljudi koji su na vecem funkc. i koji imaju veze, ovo znam!
S toga ne zelim se s tobom ni sa 5-10tim raspravaljati oko ovoga, ali si ispao pravi osnovac dokazavsi to onom prvom recenicom, sretno ti!
Pogledah clanke i ove iz glasa srpske. Pa iskren da budem bolje bi ti bilo da si sutio, jer malo je rec da je sramota sta ovi tzv. novinari pisu, a vjerovatno su prije pisanja imali neki razgovor sa organizatorima. Vidis, sad si ti ispao kao levat dok su ostali odgovorni pare pokupili.
2. DRAGO mi je sto nisam otisao na SR jer sam znao kako ce biti, a iskreno mi je zao ljudi koji se srcem bave ovim sportom, a ne DZEPOM.
3. Ta tvoja izvala da je drzava podrzala SR. i da je 100% race legalan mi malo zvuci smijesno i tvoje izjave su za malu djecu koja jos sjede u pelenama i cuclaju palac.
4. JAKO mi je drago sto su ljudi koji se takmice slozni i sto vjerujem da ce ako Bog da zajednickim snagama ukinuti Geru i ostale, i da ce ljudi kao AMK NITRO, AK Gradiška, AMK Pun Gas, SRC Banja Luka se ujediniti i zajednickim snagama poodrzavati jedne druge da se organizuju pravi SR, a ne ove igre za djecu. Bio sam u Mostaru prije 3 sedmice na SR-u i to je pravi SR bio. Nije trajao sat nego vise od 6-7 sati, i znam da sam svasta vidio, a organizacija je bila na nivou. Odavno mi bolje nije bilo. Sponzori da imalo pameti imaju, odavno bi se posvetili auto klubovima, a ne nekom Geri i ostalim lopinama koji SR organizuju radi para a ne radi sporta.
I kao sto Edis rece, nemojte ba ici vise na SR, koji ovui levati organizuju, bezze derete auta, nema koristi. Bolje ici u Mostar onako iz zeze pa na onoj pisti se sa rajom ganjati. Imat cete vise koristi. 
Ja sam razmisljao o jednom "projektu" koji je malo zahtjevan ali mislim da se da napraviti. Da se svi, ali BAS SVI koji ne samo da se takmice u ovom sportu nego i ljubitelji SR-a skupe u jednu veliku grupu sa autima i krenu kroz Sarajevo, do Gere i kompanije, da napravimo jedan PRAVI BOJKOT, i da napokon sponzori vide da su Gera i kompanija lopine i da ga potopimo jednom ZAUVIJEK!!!
Vrijeme je da ljudi na Street racere prestanu gledati kao na ubice na putu, ili kako ih vec zovu, vec da vide mlade ambiciozne trkace, koji samo vole auta i koji vole da se takmice, na legalnim i ne namjestenim takmicenjima. 
Pozdravljam
|
|
| 10-18-2006 05:56 AM |
|
 |
|
|