Post Reply  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 2 3 4 5 [6] Last »
bruka na ulicama BL
Author Message
BoB
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: bruka na ulicama BL

E ljudi, meni nije jasna jedna stvar - zasto je "cajni kolutici kup" u BL bio nelegalan? Sve stoji, ali to o legalnosti trke??? Mislim da se vracate na istu retoriku koju je Gera upotrebljavao prosle godine kada je kruznu trku (upravo u BL) proglasio nelegalnom. Mislim da nema nikakve potrebe za bilo kakvim bojkotima ili slicnim potezima. Neka organizuje race ko god hoce, nikome nije od boga predodredjeno da samo on smije biti organizator, a kvalitet trke ce onda pokazati sve...I srcbl i nitro i gradiska mogu mirne duse posmatrati na sve to jer se vrlo dobro zna kakve su trke organizovali u poredjenju sa "cajnim koluticima". Razlika se vidi iz aviona, pa mi stvarno nije jasno zasto se toliko upinjete da objasnite tako ociglednu stvar. A ovi odlomci iz novina - dugo se nisam tako slatko nasmijao, koji li je ovo priuceni novinarcic naskrabao...

10-18-2006 09:25 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Procesor
Banned

Group: Banned

BoB Wrote:
E ljudi, meni nije jasna jedna stvar - zasto je "cajni kolutici kup" u BL bio nelegalan? Sve stoji, ali to o legalnosti trke??? Mislim da se vracate na istu retoriku koju je Gera upotrebljavao prosle godine kada je kruznu trku (upravo u BL) proglasio nelegalnom.

Mislim da taj dio o legalnosti nije niko spominjao!!! Trka je uredno odobrena od strane MUP-a i Ministarstva Saobracaja BiH a zasto su je odobrili i sa kojim ciljevima oni znaju.!!!

10-18-2006 01:42 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
BoB
Senior Member

Edis Jasarevic Wrote:
Trka nije legalna. Legalna je koliko bi bila i legalna utrka Formule 1 koju bi odlucio neko napraviti u BiH.

Hayabusa Wrote:
3. Ta tvoja izvala da je drzava podrzala SR. i da je 100% race legalan mi malo zvuci smijesno i tvoje izjave su za malu djecu koja jos sjede u pelenama i cuclaju palac.

Meni se cini da jeste spomenuto...

10-18-2006 01:58 PM
Procesor
Banned

Group: Banned

BoB Wrote:

Edis Jasarevic Wrote:
Trka nije legalna. Legalna je koliko bi bila i legalna utrka Formule 1 koju bi odlucio neko napraviti u BiH.

Hayabusa Wrote:
3. Ta tvoja izvala da je drzava podrzala SR. i da je 100% race legalan mi malo zvuci smijesno i tvoje izjave su za malu djecu koja jos sjede u pelenama i cuclaju palac.

hajde ljudi da ne skrecemo sa teme oticemo predaleko a ionako pravimo previse promocije necemu sto nije nizasta. Hajmo se mi pozabaviti pripremama za iducu SR sezonu evo mi iz SRC Banja Luka vec radimo punom parom ...

10-18-2006 03:45 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hayabusa
Member

Procesor Wrote:

BoB Wrote:

Edis Jasarevic Wrote:

Hayabusa Wrote:

hajde ljudi da ne skrecemo sa teme oticemo predaleko a ionako pravimo previse promocije necemu sto nije nizasta. Hajmo se mi pozabaviti pripremama za iducu SR sezonu evo mi iz SRC Banja Luka vec radimo punom parom ...

Ma pusti ba. Napravis trku na 403 metra i niko ti nista nemoze jer si ime promjenio. Ako MUP i Ministarstvo daju dozvole ko ti onda ista moze Very Happy

10-19-2006 09:35 AM
schmidt
Member

OGI Wrote:
Просто су ме оставили без даха - прича Бањолучанин Горан Сикимић, док су његови синови, седмогодишњи Лука и петогодишњи Владимир, нестрпљиво извиривали, не би ли угледали још који брзи дуел.

Sike sta je ovo neka neupucena familija?

E i meni to palo na pamet...Ovaj Sike sumnjiv skrozVery HappyVery HappyVery Happy

SRC Banja Luka
10-19-2006 07:44 PM
Pages (6): « First < Previous 2 3 4 5 [6] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Serijski Auti na QM komar 28 1,348 01-24-2008 10:09 PM
Last Post: Hybrid
  Fotografije AMK NITRO 1/na/1 Beograd Terminal 12 1,434 05-29-2007 01:54 AM
Last Post: cybernck
  Dodju na pistu dr 12 772 04-05-2007 01:21 PM