|
bruka na ulicama BL
|
| Author |
Message |
ramirezz
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
|
| 10-15-2006 12:58 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
RE: bruka na ulicama BL
nisu oni SR klub nego Off Road klub
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-15-2006 01:01 PM |
|
 |
ramirezz
Junior Member

Status:
|
nisu oni SR klub nego Off Road klub 
uz izvinjenj svim sr klubovima ispravljam ranije navedeno
|
|
| 10-15-2006 01:12 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Spomenuti spektakl je trajao nešto više od sat vremena sa vraćanjem pojedinih auta na bis. Mislim, stavrno mi nije jasno kako neko može toliko mrziti auto sport i na koliko niske grane čovjek treba spasti da bi organizovao ono što se danas dešavalo u BL. O likovima koji podržavaju ovakve *izdarije ne treba trošiti riječi...jad i bjeda... Nadam se da su konačno shvatili da ne mogu organizovati ove trke i da će dogodine blatiti neku drugu disciplinu.
SRCBL
|
|
| 10-15-2006 01:28 PM |
|
 |
W0dk4_B0y
Member

Status:
|
A sta se tacno desilo. Nisam upucen u to?
Driver for life
|
|
| 10-15-2006 03:23 PM |
|
 |
Schumi
Senior Member

Status:
|
A sta se tacno desilo. Nisam upucen u to?
I mene zanima
Mrzim ljude koji uzimaju drogu.Posebno graničare!
|
|
| 10-15-2006 05:08 PM |
|
|
tata
Posting Freak

Status:
|
.. Nadam se da su kona? shvatili da ne mogu organizovati ove trke i da ?dogodine blatiti neku drugu disciplinu.
Ne Sike neku nego mozda sve discipline.Procitaj moj post"BH SPORTOVI???????".U direktnoj je vezi sa ovim sto si napisao.Nisam spominjao imena ali svi oni koji su bar malo u toku shvatice sve.Utjesno je samo to sto"ON"nije jedini u igri za koncesiju.Ali bojim se da i drugi predstavljaju samo njegove exspoziture.
This post was last modified: 10-15-2006 05:22 PM by tata.
|
|
| 10-15-2006 05:15 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
.. Nadam se da su kona? shvatili da ne mogu organizovati ove trke i da ?dogodine blatiti neku drugu disciplinu.
Ne Sike neku nego mozda sve discipline.Procitaj moj post"BH SPORTOVI???????".U direktnoj je vezi sa ovim sto si napisao.Nisam spominjao imena ali svi oni koji su bar malo u toku shvatice sve.Utjesno je samo to sto"ON"nije jedini u igri za koncesiju.Ali bojim se da i drugi predstavljaju samo njegove exspoziture.
Ma shvatio sam ja sve ali što se tiče SR-a to nama ne igra nikakvu ulogu. Dok ima istinskih zaljubljenika u ovaj sport biće kvalitetnih trka i napretka. Ove godine SR u BiH je zahvaljujući AMK Nitro, AK Gradiška, AMK Pun Gas, SRC Banja Luka i BiH 402 Cup-u doživio pravi procvat a to je ništa u poređenju sa onim što nas čeka iduće godine. Više informacija ćete dobiti u sljedećih mjesec dana.
Što se tiče brdskih i kružnih trka... Dok vozači budu razjedinjeni i nezainteresovani drugi će im "soliti pamet"...
SRCBL
|
|
| 10-15-2006 06:17 PM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
Ma shvatio sam ja sve ali što se tiče SR-a to nama ne igra nikakvu ulogu. Dok ima istinskih zaljubljenika u ovaj sport biće kvalitetnih trka i napretka.
Svaka vama cast.Ali bojim se da cete morati opet preci u ilegalu.Jer sta ako se i ovdje primjeni Slovenacki model gdje AS2005 daje i licencu za SR.
Nemojte ovo moje pisanje shvatiti odmah kao neku prijetnju.Naprotiv.Sam sam se uvjerio koliko je napredovao taj vas sport i sa kojim entuzijazmom vi to sve radite.I boga mi i uspijevate.Shvatite ovo kao blagovremeno upozorenje prijatelja i covijeka koji vam zeli da uspijete.Mislim da sam i do sada dokazivao i dokazao da sam prijatelj svih istinskih entuzijasta i zaljubljenika u aute i auto sport.
|
|
| 10-15-2006 06:31 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Ma shvatio sam ja sve ali što se tiče SR-a to nama ne igra nikakvu ulogu. Dok ima istinskih zaljubljenika u ovaj sport biće kvalitetnih trka i napretka.
Svaka vama cast.Ali bojim se da cete morati opet preci u ilegalu.Jer sta ako se i ovdje primjeni Slovenacki model gdje AS2005 daje i licencu za SR.
Nemojte ovo moje pisanje shvatiti odmah kao neku prijetnju.Naprotiv.Sam sam se uvjerio koliko je napredovao taj vas sport i sa kojim entuzijazmom vi to sve radite.I boga mi i uspijevate.Shvatite ovo kao blagovremeno upozorenje prijatelja i covijeka koji vam zeli da uspijete.Mislim da sam i do sada dokazivao i dokazao da sam prijatelj svih istinskih entuzijasta i zaljubljenika u aute i auto sport.
Znam na šta misliš ali zna se ko je vlasnik licence za Street Race. Što se nas tiče nema nikakve šanse da radimo u ilegali. Da ne pričam puno, plan za iduću godinu ćemo objaviti u narednom periodu. Ja se ni malo ne brinem za budućnost SR-a.
SRCBL
This post was last modified: 10-15-2006 06:41 PM by Sike.
|
|
| 10-15-2006 06:40 PM |
|
 |
|
|