|
Brzinomjer
|
| Author |
Message |
The Mladen
Member

Group: Registered
Status:
|
Brzinomjer
Pozz
Evo me nakon duze vremena na forumu sa jednim problemcicem:
Prestao mi je raditi brzinomjer. Juce sam se dosta navozao i u neko doba pogledam na brzinomjer, kad tamo 0 (dig. tabla), a ja idem bar 70km/h. Ja stanem, on pokazuje 40, pa onda poce da luta gore-dole, i onda pade na 0 i tako stoji na 0 evo drugi dan. Pretpostavljam da je pukla ili se otkacila sajla brzinomjera, pa me interesuje jel zna neko gdje se ona nalazi da je mogu provjeriti i zamijeniti? Auto je Opel Kadett 1.8i GSI.
Pozz, hvala
|
|
| 02-14-2007 12:10 PM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
RE: Brzinomjer
Pozz
Evo me nakon duze vremena na forumu sa jednim problemcicem:
Prestao mi je raditi brzinomjer. Juce sam se dosta navozao i u neko doba pogledam na brzinomjer, kad tamo 0 (dig. tabla), a ja idem bar 70km/h. Ja stanem, on pokazuje 40, pa onda poce da luta gore-dole, i onda pade na 0 i tako stoji na 0 evo drugi dan. Pretpostavljam da je pukla ili se otkacila sajla brzinomjera, pa me interesuje jel zna neko gdje se ona nalazi da je mogu provjeriti i zamijeniti? Auto je Opel Kadett 1.8i GSI.
Pozz, hvala
Ako je digitalna tabla nema sajle.Ima davac na mjenjacu.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 02-14-2007 02:22 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
A jesi jedva docekao...OPEL GSI...hahahahahahhaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-14-2007 02:53 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
ja mislim da nesto nije u redu
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 02-14-2007 07:40 PM |
|
 |