Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 Next > Last »
B.T.HERCEGOVINA 2005
Author Message
Eyesburn
Member

Group: Registered
Status: Offline

Evo vijesti sa "neprijateljskog Wink " site-a

Quote:
Ovogodišnja brdska trka «Hercegovina 2005» održat će se 15/16. oktobra tekuće godine. Trka se boduje za Šampionat Bosne i Hercegovine, a vozi se na istoj lokaciji kao i prošle godine.

Sama staza je dio putne komunikacije Buna-Stolac, tačnije radi se o dionici Hodbina-Rotimlja. Dužina staze je 3.400 m, dok je najmanja širina staze 6 metara. Staza je licencirana od strane Vrhovnog komiteta za sport.

...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
09-24-2005 11:55 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
m++++
Banned

Group: Banned

Eyesburn Wrote:

hehe, nemogu da verujem. pa zar si i ti nacionalista? Laughing

http://community.webshots.com/user/miljan20
09-25-2005 07:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

kakve veze tu ima nacionalnost?

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-25-2005 07:39 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic

dodatak, upozorise me da mi imas nesto reci.
pa izvoli dole na forum kritike savjeti i prijedlozi

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-25-2005 07:40 PM
Eyesburn
Member

Koji si ti ....da ti ne kazem...

Ja sam napisao "neprijateljskog" kao PunGas-Auto.ba posto sam tamo nasao vijest za trku ili utrku,...A ne kao tu glupost na koju ti ciljas...
Da sam nacionalista imao bih trobojku na autu, a trenutno nosim i zauvjek cu nositi zastavu...

Svoje drzave - Bosne i Hercegovine

Tako da ne bude nesporazuma...

...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
09-25-2005 07:47 PM
Katz
Administrator

Sto se vidi iz prilozenog...

Forever #1

Igor Savic - Gonza
09-25-2005 08:02 PM
josipovic
Member

m++++ Wrote:

Eyesburn Wrote:

hehe, nemogu da verujem. pa zar si i ti nacionalista? Laughing

BOLEST JE CUDNA STVAR POGOTOVO KAD NEMA OBJASNJENJA

PA GRU NACIONALIZAM Very Happy Very Happy Very Happy Idea

09-26-2005 05:07 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sandor
Junior Member
**

Zna li iko odgovore na slijedeća pitanja :

1. Plod cijeg genijalnog uma je ideja da se trka "Hercegovina 2005" vozi na istoj "street race" stazi na Buni za koju su iz BIHAMK-a jos prosle godine rekli kako je to bila velika greska, nuzno zlo i kako se takvo nesto na tako opasnoj i neinteresantnoj stazi nece nikada ponoviti?

2. Iz kojeg razloga se ne vozi trka u Posusju, kao sto je i bilo najavljeno kalendarom jos prije 9 mjeseci ? Wink

3. Ko je novi "tajanstveni" sponzor trke "Hercegovina 2005" koji insistira da se trka odrzi bas na toj stazi, pored vec navedenog Posusja, Zitomislica ili Kobilovace, koje su se sve do sada vozile i za koje svi znamo da su bolje od Bune? Confused

4. Dali je iko pomislio na to sta ce se desiti na stazi gdje najbrzi automobili voze cca 230 km/h ako padne kisa (sjetimo se Susica, koji se prosle godine prevrnuo na suhoj stazi i zavrsio u bolnici pri brzini od 100 km/h ) ?

5. Ukoliko se vec mora voziti trka na pomenutoj stazi, nebi li bilo pametno napraviti nekoliko sikana da se smanji opasnost i staza napravi interesantnijom koliko je to moguce!?

ps. Molim TRKACE da iznesu svoje stavove.

POZDRAV TRKACIMA I CLANOVIMA PUNGAS.COM KOMUNE!

NEVEN VUKASOVIC

09-26-2005 01:22 PM
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away

Katz Wrote:
Sto se vidi iz prilozenog...

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Razz

09-26-2005 01:29 PM
Edis Jasarevic

Sandor Wrote:
Zna li iko odgovore na slijedeća pitanja :

1. Plod cijeg genijalnog uma je ideja da se trka "Hercegovina 2005" vozi na istoj "street race" stazi na Buni za koju su iz BIHAMK-a jos prosle godine rekli kako je to bila velika greska, nuzno zlo i kako se takvo nesto na tako opasnoj i neinteresantnoj stazi nece nikada ponoviti?

2. Iz kojeg razloga se ne vozi trka u Posusju, kao sto je i bilo najavljeno kalendarom jos prije 9 mjeseci ? Wink

3. Ko je novi "tajanstveni" sponzor trke "Hercegovina 2005" koji insistira da se trka odrzi bas na toj stazi, pored vec navedenog Posusja, Zitomislica ili Kobilovace, koje su se sve do sada vozile i za koje svi znamo da su bolje od Bune? Confused

4. Dali je iko pomislio na to sta ce se desiti na stazi gdje najbrzi automobili voze cca 230 km/h ako padne kisa (sjetimo se Susica, koji se prosle godine prevrnuo na suhoj stazi i zavrsio u bolnici pri brzini od 100 km/h ) ?

5. Ukoliko se vec mora voziti trka na pomenutoj stazi, nebi li bilo pametno napraviti nekoliko sikana da se smanji opasnost i staza napravi interesantnijom koliko je to moguce!?

ps. Molim TRKACE da iznesu svoje stavove.

POZDRAV TRKACIMA I CLANOVIMA PUNGAS.COM KOMUNE!

NEVEN VUKASOVIC

mislim da je BIHAMK taj misteriozni sponzor, jer zele da odrze jos jednu trku kako bi zakljucili prvenstvo.
Mada evo ni do dana danasnjeg ne postoji zvanicno obavjestenje od odgadjanju utrke, niti o datumu nove trke. Ovo sve sto mi pricamo ovdje je rekla -kazala. Ja dobijam od BIHAMK-a nekakve press release o eurospkom takmicenju u saobracaju, a o Hercegovini ni s glave informacije

09-26-2005 02:13 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  proglasenje pobjednika Prvenstva BiH za 2005. god. cybernck 0 546 02-18-2006 01:25 AM
Last Post: cybernck
  AUTO MOTO trke Zaluzani 07.-09.10.2005 Procesor 103 6,309 10-12-2005 04:40 PM
Last Post: Procesor
  Lovcen 2005 josipovic 12 1,492 09-24-2005 01:56 PM
Last Post: josipovic
  Zvanicni plakat Auto Moto trka Zaluzani 2005 Procesor 7 711 09-23-2005 10:08 PM
Last Post: Katz
  TARA 2005 josipovic 67 5,193 09-06-2005 04:19 PM
Last Post: Katz

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: