Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
can-am
Author Message
emir
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: can-am

Dobro to ali zna li iko o ovome mome pitanju posto bi ga dovukao malo na ljeto u bosnu a ako se nemoze voziti sa B kat. posto ja nemam polozeno za motor da ga dzabe ne dovlacim

02-11-2008 06:22 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Ja mislim da mora biti registrovan, da imas kacigu i ako ga gore mozes voziti sa B, onda vozi sa tom vozackom i ovde, svakako 90% drotova jedva nabada "nas" jezik a kamo li neke strane jezike...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
02-11-2008 08:43 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Mislim da je moguće da se registruje ako auto, čini mi se da mi je tako rekao tip koji radi u Yamahi na Barama, on sigurno zna jer ih prodaje. Do ne davno se nisu mogli nikako registrovati. Doduše, nije ih ni bilo nešto puno. Kako god, za tu vozilicu cesta je patnja, to je stvoreno za makadam i slične puteve. Nikad ničim nisam brže prošao krivinu na zemljanom putu nego kvadom.
Provaj ih nazvati pa sam pitaj. http://www.semitex.ba/zastopniki.html

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
02-12-2008 06:32 AM
emir
Member

Pa ovaj je reg.kao auto ali neznam bili ga mogao voziti u bosni po javnim putevima,ovdje u norveskoj moze.
Hvala ti civic sto si se raspitao za mene

02-12-2008 10:27 AM
pajero1987
Posting Freak

Kazem ti, ako moze u Norveskoj, onda ga i ovde vozi na Norveskim tablicama i Norveskoj vozackoj dozvoli...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
02-12-2008 12:13 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: