|
Cazin 2008
|
| Author |
Message |
Cazin
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Cazin 2008
Italijani uvrstili Cazin 2008 u Kup Jadrana...
|
|
| 04-12-2008 07:04 PM |
|
|
dado_gsi
Junior Member

Status:
|
|
| 04-13-2008 07:11 PM |
|
 |
Ismet
Member

Status:
|
RE: Cazin 2008
Sve čestitke Cazinu i S.Kržaliću, ali i Banja Luci, koja je također uvrštena.
Netreba zaboraviti da je za ovo ulogu odigrao i BIHAMK, odn. čovjek zadužen za auto sport.
Ipak, najveće zaluge su na lčjudima iz Cazina i Banja Luke.
|
|
| 04-14-2008 05:26 AM |
|
|
tata
Posting Freak

Status:
|
Netreba zaboraviti da je za ovo ulogu odigrao i BIHAMK, odn. čovjek zadužen za auto sport.
Ma bjezi bolan Ismete.Vise demagogije u pola recenice nisam nikad vidjeo.Odigrao ulogu,ZA STA?Za uvrstenje trke za neki kup za koji ni djeca organizatora nikad nisu cula.Za kup koji u svom programu u startu ima dvije trke za koje se zna da se nece odrzati.Za kup za koji nikad niko nije cuo.Za kup u kojem se nikad nije culo ko su sampioni.Za kup u kome je slovenackim takmicarima ZABRANJENO da ucestvuju pod prijetnjom diskvalifikacije.
I onda ti hvalis BIHAMK koji je USPJEO da progura trke u ovaj sampionat.
Dovoljno su ljudi iz Cazina ucinili da uva trka zivi i predstavlja nesto najbolje sto se desava u nasem sampionatu.Ne trebaju se ni oni provaljivati time sto su uvrsteni u neke desetorazredne kupove i na taj nacin dizati rejting nekom mudonji u BIHAMKU koji njima prodaje m.....a za bubrege i time opravdava svoje placeno mjesto u ovoj zlocinackoj organizaciji.
Od mene toliko bez dalih polemika.
|
|
| 04-14-2008 03:25 PM |
|
 |
Ismet
Member

Status:
|
Ma, pobjegao sam ja, nebrini ti.
Pobjegao, jer pored onih koji su tamo samo radi dnevnice, i ovih ovdje koji samo pucaju kritike, i ponekada bacaju prašinu u oči nama budalama, zaista se nema šta tražiti.
Nažalost, i Ti Zlaja, dijelom i ja, a još i mnogi, tuđim gloginje mlate, dok se momci izlažu troškovima i ulažu vlastiti novac, mi umjesto da bqar pokušđamo nešto, samo se prepucavamo i pričamo šuplju priču o kojekavim kupovima, zločinačkim organizacijama i slično.
Ma takmičari su krivi što nasjedaju ovakvim kafanskim pričama, a niko od "govornika" neće ništa da pokuša.
Ja sam bar pokušao, i odlučio da odustanem.
Toliko od mene.
|
|
| 04-15-2008 06:05 AM |
|
|