Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 Next > Last »
Cazin 5-6.8.2006
Author Message
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status: Offline
RE: Cazin 5-6.8.2006

U N-1400 u trci za titulu ostaju Usta i Dojcin. Dojcinu treba samo jedna pobeda, Usti 2 za prvo mesto.

U H-1400 Niho mora da pobjedi 2 puta ako zeli da sacuva titulu, u svakom drugom slucaju Mladen je sampion.

U najjacoj klasi Suad - Miro je 3:2, ali do Jahorine se nezna ko ce biti prvak.

U generali opet se zakuhalo Neven, Miro i Suad su u smo 4 boda razlike. Poslednja utrka i ovde odlucuje.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
08-06-2006 10:32 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
josipovic
Member

Group: Registered

Klasa H15 ima pune bodove.
Na treningu su startovala 3 vozila,a nasa umjetnicka pravila o treningu koja sabiru prvu i drugu voznju pa je to vrijeme treninga,a vozila koja ne odvezu kompletne treninge se ne nalaze na listi ili eventualno ne dodju do cilja.
Na isto sam ja ulozio prigovor ali sam dobio objasnjenje da je po pravilniku tako da nema izbacivanja boljeg vremena na listu i nema na listi vozila koji ne dodju do cilja obadvije voznje na treningu.

08-07-2006 06:05 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tata
Posting Freak

RE:  Cazin 5-6.8.2006

josipovic Wrote:
Na treningu su startovala 3 vozila,a nasa umjetnicka pravila o treningu koja sabiru prvu i drugu voznju pa je to vrijeme treninga,a vozila koja ne odvezu kompletne treninge se ne nalaze na listi ili eventualno ne dodju do cilja.
Na isto sam ja ulozio prigovor ali sam dobio objasnjenje da je po pravilniku tako da nema izbacivanja boljeg vremena na listu i nema na listi vozila koji ne dodju do cilja obadvije voznje na treningu.

Cuj sabiraju se vremena treninga?Nisam znao.Ovo je jedinstvena izmisljotina nasih STRUCNJAKA iz VKSSi BIHAMKa.

08-07-2006 06:34 AM
oldman
Junior Member
**

Dobri moj druze Miro,

Klasa H15 nema pune bodove jer Miljkovic nije startao na trci u nedelju. Pravilnik je tu jasan. Citat iz pravilnika o brdskim trkama~ clan 4.... a ako je na trci startalo manje od tri vozila, isti dobijaju 50% bodova. Startati na trci znaci startati na prvoj (ukoliko se trka sastoji od vise voznji) odnosno jedinoj (ukoliko se trka sastoji od jedne voznje) voznji takmicenja.....
Mene vise interesuje kako mi na svoj prigovor ne dobismo pismeni odgovor i u kojem je to pravilniku regulisano kako se obradjuju rezultati sa treninga s obzirom da sam ih ja jutros iscitao sve i nisam nigdje nasao. Pomozi ako znas.

08-07-2006 07:12 AM
Katz
Administrator

RE:   Cazin 5-6.8.2006

tata Wrote:

josipovic Wrote:

Cuj sabiraju se vremena treninga?Nisam znao.Ovo je jedinstvena izmisljotina nasih STRUCNJAKA iz VKSSi BIHAMKa.

Stvarno zanimljivo... a dobro je i ova opaska umjetnicka Very Happy

Forever #1

Igor Savic - Gonza
08-07-2006 09:09 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Katz
Administrator

oldman Wrote:
Dobri moj druze Miro,

Klasa H15 nema pune bodove jer Miljkovic nije startao na trci u nedelju. Pravilnik je tu jasan. Citat iz pravilnika o brdskim trkama~ clan 4.... a ako je na trci startalo manje od tri vozila, isti dobijaju 50% bodova. Startati na trci znaci startati na prvoj (ukoliko se trka sastoji od vise voznji) odnosno jedinoj (ukoliko se trka sastoji od jedne voznje) voznji takmicenja.....Mene vise interesuje kako mi na svoj prigovor ne dobismo pismeni odgovor i u kojem je to pravilniku regulisano kako se obradjuju rezultati sa treninga s obzirom da sam ih ja jutros iscitao sve i nisam nigdje nasao. Pomozi ako znas.

I ja sam se vodio po Pravilniku o sampionatu na brdskim stazama za 2006.
Ali opet stare price, kao prosle godine posle Vlasenice (za BIH u N-2000 su vozili samo dvojica, a na bihamk.ba su imali cele bodove).

Pitam se kakav je i slucaj ove godine sa Kastelom u N-2000.
Kod nas postoji odluka Sportske komisije da se utrke u inostranstvo od 2006 boduju potpuno = nema minimum vozila po klasi.

Ocigledno svake godine neko recima je jaci od onog napisanog Confused

Eto sad se setio i primjera iz 2004 sa Gracanicom, kad je opet pravilnik bio zaobidjen.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
08-07-2006 09:17 AM
Katz
Administrator

Quote:
Mene vise interesuje kako mi na svoj prigovor ne dobismo pismeni odgovor i u kojem je to pravilniku regulisano kako se obradjuju rezultati sa treninga s obzirom da sam ih ja jutros iscitao sve i nisam nigdje nasao.

Mislim da broj treninga je odredjen po posebnom pravilniku za svako takmicenje, a startnu listu odredjuje ziri na osnovu rezultata treninga.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
08-07-2006 09:21 AM
josipovic
Member

Katz Wrote:

Quote:
Mene vise interesuje kako mi na svoj prigovor ne dobismo pismeni odgovor i u kojem je to pravilniku regulisano kako se obradjuju rezultati sa treninga s obzirom da sam ih ja jutros iscitao sve i nisam nigdje nasao.

Mislim da broj treninga je odredjen po posebnom pravilniku za svako takmicenje, a startnu listu odredjuje ziri na osnovu rezultata treninga.

Jos nigdje odkako pratim i vozim trke nisam naisao na termin da se treninzi sabiru.
Naprimjer kako bi izgledala lista da vozimo Taru i da saberu prvi i drugi trening,a vozi se jedna trka to bi znacilo da svaki vozac duplo bolje vozi trku no trening.Samo bi bila jos veca lakrdija od ove kad bi sabrali i Warmup sa treningom.
Kad se postavlja ili obara rekord staze nikad se ne sabiru voznje,a obadva treninga ili jedna ili vise voznji ulaze u najbolje vrijeme i to je svud u normalnom svijetu sem kod nas.Dali je greska u nasem pravilniku ili u tumacenju to bi se trebalo pozabaviti da se to rascisti.Po nasem pravilniku ili tumacenju ne postoji rekord staze niti pehar(samo na trkama koje su u organizaciji BIHAMKA.)
Ali ako pokusamo da rascistimo te probleme onda dolazi do teske nase sujete i odma trba da se mrzimo ili zavadimo,a ako dirnemo u VLAST onda da nas kazne.itd.
Primjer na ovoj trci PRODRAJVER je ulozio prigovor na vrijeme Fadila Ramica koji se nasao na listi u vrhu,a isti je imao problem u gornjem dijelu staze gdje je stajao posle izlijetanja i vise vozila ga proslo koji startuju posle njega na minutu,ali se moralo platiti da bi onaj koji je pogrijesio da ispravi svoju pogresku samo neznam dali im vratise novce posle opravdana prigovora.

08-07-2006 11:26 AM
oldman
Junior Member
**

Druze Miro, novac su vratili, ali nije to u pitanju.
U pitanju je kako se uopste moglo desiti da neko zbog koga je bila prekinuta trka (posto je Fadil Ramic stao)  moze imati upisano konkurentno vrijeme 2.55 i nesto. Ocito je da je mjerna sluzba upisala vrijeme ofrlje. Ako je to uradila u tom slucaju, a jeste, onda se moze sumnjati u sva postignuta vremena. Imamo snimak voznje Pehlica po kojem je on vozio cak 7 sekundi brze od zvanicnog rezultata. Sve se ovo vjerovatno ne bi desilo da su objavljeni rezultati 1. voznje nakon prve voznje, a ne na kraju trke. Ovako ostaje sumnja.
Nakon Ustikoline ovo je drugi put ove godine da se desavaju ovakve stvari a oba puta vrijeme je mjerila ista mjerna sluzba  (ili ne znaju ili nece da rade svoj posao) tako da je to vec simptomaticno. Jasno mi je da se moze pogrijesiti ali mi nije jasno zasto se te greske stalno zataskavaju i tako situacija pravi jos gorom nego sto stvarno jeste.
Sto se tice prigovora, istine radi, prigovor su podnijeli i PRODRIVER i AMK Cazin.

08-07-2006 12:06 PM
gordon
Member

Žao mi je što se o trci priča samo o žalbama i pravilnicima a ništa o vožnji i vozačima. Po mom mišljenju imalo se šta vidjeti iako je bio smanjen broj takmičara.

08-07-2006 12:16 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h CAZIN 2008 Cazin 51 3,203 09-26-2008 02:13 PM
Last Post: dundee
  CAZIN 2007 fastmf 47 3,513 08-20-2007 02:10 PM
Last Post: joana
  Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006  2 zlaja ban 11 1,407 11-27-2006 09:36 AM
Last Post: oldman
  Proglasenje pobjednika 2006 - slike BoB 0 571 11-20-2006 04:29 PM
Last Post: BoB
  Sastanak dijela vozača "Una" 10.11.2006 Engin 17 1,032 11-15-2006 10:39 AM
Last Post: josipovic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: