|
Cetiri azilanta u Blairovom BMW-u
|
| Author |
Message |
Faya_M5
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
Cetiri azilanta u Blairovom BMW-u
Četvorica slijepih putnika uskočila su u Francuskoj u kamion koji je prevozio blindirani BMW 7 na putu za London. Nesretnici nisu ni sanjali da će umjesto na kolodvoru završiti u - policijskoj postaji…
Novi BMW 7 za bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira, koji uživa 24-satnu policijsku zaštitu, dostavljen je s dodatnom opcijom koju nije naručio - četvoricom indijskih azilanata. Prebjezi su se u Francuskoj ukrcali u kontejner u kojem se nalazila specijalna blindirana sedmica vrijedna oko 280 hiljada KM, na putu iz BMW-ovog sjedišta u Münchenu za London.
Poker nesretnih ilegalaca nemalo se iznenadio kada su se umjesto na Piccadilly Circusu iskrcali ravno u ruke službenika antiterorističkog odreda, koji su ih uhitili i predali uredu za imigrante. Automobil je vraćen proizvođaču, uz tvrdnju da je njegova sigurnost sada narušena. BMW će obaviti temeljitu provjeru te ga ponovno poslati u Englesku kada bude sigurno da je sve u redu.
Radi se o posebnoj izvedbi luksuzne bavarske limuzine, opremljene neprobojnim staklima i dodatno ojačanim vratima. Azilanti su se bez muke ukrcali u kamion, koji bi trebao biti osiguran od provale, te se s lakoćom prošvercali kroz carinsku i imigrantsku kontrolu u Engleskoj.
Metoda dostave automobila – u neobilježenom kamionu, nalik tisućama drugih kamiona koji svakodnevno prelaze britansku granicu – dio je tradicionalnog, prikrivenog sigurnosnog pristupa, kojim se koristi Scotland Yard, suprotno američkim metodama 'konjice i utvrda', kakvima se štite američki predsjednici. Automobil, premda vrlo skup, dizajniran je tako da se ničime ne ističe među ostalim luksuznim vozilima, a svojim sigurnosnim karakteristikama ne bi trebao privlačiti pozornost.
Ova je vijest šokirala englesku javnost. Ponajprije zbog šupljikavosti engleskih službi osiguranja, jer na jednak su se način u garažu antiterorističkog centra u Vauxhallu mogli infiltrirati i teroristi naoružani kilogramima plastičnog eksploziva. Blair je već dugo na meti al-Qa’ede. Odlazak u mirovinu nije smanjio gnjev terorista, pa se za njegovu zaštitu troši više nego za bilo kojeg bivšeg premijera u britanskoj povijesti.
Za Britance ne manje važno je i pitanje nacionalnog ponosa. Nije im naime jasno kako to da se jedna tako važna osoba, nekada najmoćnija u zemlji, odlučila voziti u njemačkom, a ne nekom od dragulja britanske autoindustrije – Jaguaru, Rolls-Royceu, Bentleyu ili Aston Martinu…
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 10-27-2007 04:55 PM |
|
|
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
RE: Cetiri azilanta u Blairovom BMW-u
Svašta... Čuj kako se odlučio voziti u BMW-u? Pa ako je politički idiot, ne mora značiti da ne zna koje auto je dobro, da ne kažem - najbolje
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 10-27-2007 05:23 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma nasa SIPA bi ih nasla odmah na granici, jer bi svi malo zeljeli pogledati tu makinju...hahahaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-28-2007 05:55 AM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
hahahaha jaooo majko draga hahahahaha da i ovo cujem
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 10-28-2007 10:06 AM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
aaaa pajero, pa zar ti to da kazes...auuu, haman da ce snijeg past...
|
|
| 10-28-2007 12:21 PM |
|
 |
S-H-E-F
Senior Member

Status:
|
MA ZNA C0EK STA VALJA!!!
"B"ayer-"M"otor-"W"erke
|
|
| 10-28-2007 04:24 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Nikada ja nisam rekao nista protiv BMW-a...samo vise volim Mercedes...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-28-2007 05:07 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
hehe, ma dobro...salim se malo...
|
|
| 10-28-2007 09:03 PM |
|
 |