|
CEZ
|
| Author |
Message |
josipovic
Member

Group: Registered
Status:
|
ne pise se nista... jer vako kako je bolje da ga i nema. Samo se sramoti drzava.
E otkada ja to govorim(pa mi ovde rekose da puno s.....m)
Zavisi druze ko,ali oni koji se slazu sa tvojim misljenjem to nerekose.
|
|
| 11-30-2005 08:43 AM |
|
|
tata
Posting Freak

Status:
|
Zavisi druze ko,ali oni koji se slazu sa tvojim misljenjem to nerekose.
Sa vremena na vrijeme proradi neki sitni interescic ili ih Elmedin kupi nekom sitnicom da zamaze oci.Prodaju se ljudi za male stvari.Nije mi jasno sto se to desava sa ljudima koji mogu kupiti i Savez i Elmedina.Cudno je sto u razgovoru svi oni,ali bas svi,dijele ovo misljenje.Do malih odstupanja dode kod iznosenja svog misljenja u javnosti.Ali su zato mnogi vrlo glasni u isticanju podrske Savezu na javnim mijestima i kada se nadu u drustvu zvanicnika.
PS,Procesore, nemoj da ti bude krivo sto nisi bio na promociji Tima.Samo povezi ovo o cemu pisem
|
|
| 11-30-2005 12:32 PM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Pa valjda treba i vi vozaci,a i klub da se interesuje sta ce se voziti.Fino napisete dopis BIHAMK-u ili nazovete telefonom i dobijete odgovor.U odnosu na neiformisanost sampionskog kluba,sponzora i sampiona vozaca,ARC TEHNOSINT i njegovi vozaci su dobro informisani,pa ce po te informacije podjeliti sa vama.
Do sada su prijavljene 4 trke za prvenstvo BIH i to:Ustkolina,Igman,Vlasenica i Cazin,u zavisnosti od jos prijavljenih trka vidjet ce se da li ce se opet voziti trka u SCG.
Inace u SCG ce se voziti dvije trke za CEZ/Tara i Goc/.Tara ce najvjerovatnije biti skracena na 6500-6800m.
Nadam se da ce Vasem sampioskom klubu pomoci date informacije,te za sve ostale informacije slobodno nam se obratite.
|
|
| 11-30-2005 04:37 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Pa valjda treba i vi vozaci,a i klub da se interesuje sta ce se voziti.Fino napisete dopis BIHAMK-u ili nazovete telefonom i dobijete odgovor.U odnosu na neiformisanost sampionskog kluba,sponzora i sampiona vozaca,ARC TEHNOSINT i njegovi vozaci su dobro informisani,pa ce po te informacije podjeliti sa vama.
Do sada su prijavljene 4 trke za prvenstvo BIH i to:Ustkolina,Igman,Vlasenica i Cazin,u zavisnosti od jos prijavljenih trka vidjet ce se da li ce se opet voziti trka u SCG.
Inace u SCG ce se voziti dvije trke za CEZ/Tara i Goc/.Tara ce najvjerovatnije biti skracena na 6500-6800m.
Nadam se da ce Vasem sampioskom klubu pomoci date informacije,te za sve ostale informacije slobodno nam se obratite.
zar ne mislis da bi to BIHAMK trebao objaviti. Ako cemo pravo. Sta ima njih neko zvati. Evo sad ce i kraj godine, nista se zvanicno nije objavilo o ovom nazovi zavrsenom prvenstvu, niti se zna kako ce se zavrsitit, niti se zna hocesl biti proglasenje, ili nece, niti se zna sta ce se voziti naredne godine, niti ista.
Zvanicno- NEMA NISTA, i samim tim naredne godine isto ko da i nece biti prvenstva.
Kako neko misli da dobije sponzora?
Evo vec je skoro gotovo planiranje budzeta skoro svake firme za naredndu godinu. Sta da kazes tim firmama? Kao bice neke trke.. A koje? Pa reci ce nam to u maju mjesecu.. Jedno 5 komada.. Pa na kraju ne bude ni jedna.
To je neozbiljno i naravno da nema sanse da neko ulozi vise novaca u taj sport. Zasto bi, KADA SE NISTA NE ZNA
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-30-2005 04:42 PM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Ne znam da li si primjetio dozu ironije u mom textu.Navedi mi kad je do sad objavljen kalendar na vreme?
|
|
| 11-30-2005 04:47 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
primijetio sam..samo se nadovezujem.
ne da nije kalendar objavljen nego se slabo vala i postuje, a za to niko ne odgovara.
Kada ja kao novinar upozorim na to proglase me ''saveznim'' neprijateljem i salju pisma u Sloveniju mojim principalima, poput ovog pisma sto je mister Kuric napisao i poslao Burdi u SLoveniju.
Ja se bas spremam da napisem jedno pismo koje cu poslati u FIAu.
Pismo za Pismo gospodine Kuricu.
Samo imam utisak da ce moje pismo imati efekta za razliku od onog koje je poslano u SLO
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-30-2005 04:50 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
a u pismu pise (izvadicu samo neke detalje):
Mislio sam da će gospodin Jašarević shvatiti da BIHAMK napada bez razloga, odnosno bez bilo kakvih argumenata.
pa jos i kaže:
evidentno je da gospodin Jašarević podupire podjele u BiH koje nikome nisu dobrodošle. Nama treba jedinstvo a BIHAMK snažno korača u tom pravcu. Potpisan je ugovor sa SCG o saradnji službi SPI. Nije mi jasno kako gospodinu Jašareviću ne vidi da susjedne države jedino priznaju BIHAMK a ne vještačke saveze koje on snažno podržava. Manifestacije koje se, gotovo, ilegalno organiziraju ćesto dobivaju više prostora id onih koje se održavaju pod državnim obilježjima. Gdje je tu profesionalizam?
Pita on za profesionalizam
Dijelovi pisma preneseni kako su napisani, skupa sa gramatičkim greskama. U potpisu- Rusmir Kurić, koji iako u cijelom pismu potencira da pismo salje ispred BIHAMK-a, na kraju tvrdi da je pismo poslao kao čitaoc.
Profesionalizam nema šta.
Posto BIHAMK ''koraca snazno korača u pravcu jedinstva'' bas me interesuje kako to da nij kandidirana ni jedna trka iz RS-a niti je ikada objavljena iti jedna informacija da su razgovarali sa ostalim savezima oko ujedinjenja. Dosad ni jedan pressica na tu temu, niti i jedno zvanicno saopstenje!
|
|
| 11-30-2005 04:59 PM |
|
 |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
|
| 11-30-2005 05:14 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
ako cete ici do kraja ja cu napraviti Online peticiju.
Al da ne bude kasnije, to je edis, ne mislimo mi tako ko sto se znalo desiti
|
|
| 11-30-2005 05:15 PM |
|
 |
___
Junior Member

Status:
|
Dok ostane sve ovako na internetu i u kafani necete nigdje stici. Đaba online peticije i kafe nedeljom.
Osnovati novi savez, koji bi prvu godinu radio izvan FIE a u međuvremenu sastaviti delagaciju koja bi FII dokazala nesposobnost BIHAMK-a.
Isti sistem kao Malta i Slovenija.
|
|
| 11-30-2005 05:49 PM |
|
 |
|
|