|
CEZ
|
| Author |
Message |
tata
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Kada ja kao novinar upozorim na to proglase me ''saveznim'' neprijateljem  i salju pisma u Sloveniju mojim principalima, poput ovog pisma sto je mister Kuric napisao i poslao Burdi u SLoveniju.
Ja se bas spremam da napisem jedno pismo koje cu poslati u FIAu.
Pismo za Pismo gospodine Kuricu.
Samo imam utisak da ce moje pismo imati efekta za razliku od onog koje je poslano u SLO
Sa Rusom sam se posvadao za vrijeme trke na Igmanu.I to ne zbog odnosa prema mom sinu.Neka im bude za lijekova to sto su uzimali lovu Posvadao sam se zbog prepotentnog odnosa prema Preku,njegovog eskiviranja obaveza koje nas brukaju.Ja sam spasavao obraz i organizatora i Saveza.BUDALA.Treba ih pustiti neka svi vide koja je to grupa nesposobnih lopova.
E sada ti reci svojim principalima Edise da je to taj covijek koji salje takva pisma.
Uostalom on to i ovdje cita.
Gospodine Principalu u ovoj situaciji svi smo iza Edisa.Ja jesam pa to imaj u vidu kada slijedeci put odemo na gobe
|
|
| 11-30-2005 05:51 PM |
|
|
jakaracman
Junior Member

Status:
|
Principalu se savršeno j..e za BIHAM. Ako urednik bosanskog AM kaže, da ne znaju šta rade i da su budale, onda su budale. Tačka.
Pa ajde, napravite nbovi savez i sje...e ih ... Isko ko kot nas. Lošije i onake ne može da bude.
|
|
| 11-30-2005 06:00 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Principalu se savršeno j..e za BIHAM. Ako urednik bosanskog AM kaže, da ne znaju šta rade i da su budale, onda su budale. Tačka.
Pa ajde, napravite nbovi savez i sje...e ih ... Isko ko kot nas. Lošije i onake ne može da bude.
hehehe.. kralju !!! 
govorim upravo to..
sramno je ono sto se desavalo na Igmanu, kada isti ''profesionalac'' nije htio pomoci takmicarima koji su dolazili iz inostranstva da predju granicu, odmahnuvsi rukom i rekavsi da je to njegov problem.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-30-2005 06:01 PM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
Ovakvog principala volim
Mozes slobodno doci ovamo
|
|
| 11-30-2005 06:18 PM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
govorim upravo to..
sramno je ono sto se desavalo na Igmanu, kada isti ''profesionalac'' nije htio pomoci takmicarima koji su dolazili iz inostranstva da predju granicu, odmahnuvsi rukom i rekavsi da je to njegov problem.
A pri tome mi rekao doslovno.....nisam ja zavrsavo fakultet da pomazem nekom slovencu da prede granicu......Kreten
|
|
| 11-30-2005 06:22 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
pa bori se covjek za jedinstvo unutar drzave. Sta ga briga za strance
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-30-2005 06:45 PM |
|
|
josipovic
Member

Status:
|
Pa valjda treba i vi vozaci,a i klub da se interesuje sta ce se voziti.Fino napisete dopis BIHAMK-u ili nazovete telefonom i dobijete odgovor.U odnosu na neiformisanost sampionskog kluba,sponzora i sampiona vozaca,ARC TEHNOSINT i njegovi vozaci su dobro informisani,pa ce po te informacije podjeliti sa vama.
Do sada su prijavljene 4 trke za prvenstvo BIH i to:Ustkolina,Igman,Vlasenica i Cazin,u zavisnosti od jos prijavljenih trka vidjet ce se da li ce se opet voziti trka u SCG.
Inace u SCG ce se voziti dvije trke za CEZ/Tara i Goc/.Tara ce najvjerovatnije biti skracena na 6500-6800m.
Nadam se da ce Vasem sampioskom klubu pomoci date informacije,te za sve ostale informacije slobodno nam se obratite.
Boki. Sampionski klub sve zna navrijeme,a to sto rece za kalendar vjerovatno je napisano na VRBOVOM kocu pa si procitao.Jedino sto se zna da Igman ide za Cez u predvidjenom terminu.A mislim da nikoga netreba zvati za kalendar jer on treba biti objavljen zvanicno sto ce vjerovatno i biti kad se safataju organizatori,a naseg sponzora zabole za rijeci.Daj papir.Prva pogreska ti je za Vlasenicu.Ona je prijavljena za Cez , sampionat BiH i otvoreni sampionat RS.Ako neide za Cez onda neide ni za sampionat BiH. Dobro provjeri pa ces vidjet da je tako.
Za 2005 godinu kalendar je bio prijavljen,a opet neodrzan tako da znas da i kad je sigurno nije sigurno.Sto se tice BIHAMKA samo je Igman siguran jer sa Cez trkom se nesmiju kockati nit oni niti bilo ko drugi. Mogla bi ispasti skupa pita.
TRKA VLASENICA IDE U ODLICNOM ODZIVU. U SIGURNOM TERMINU.
|
|
| 11-30-2005 08:55 PM |
|
 |
josipovic
Member

Status:
|
|
| 11-30-2005 09:01 PM |
|
 |
josipovic
Member

Status:
|
Zavisi druze ko,ali oni koji se slazu sa tvojim misljenjem to nerekose.
Sa vremena na vrijeme proradi neki sitni interescic ili ih Elmedin kupi nekom sitnicom da zamaze oci.Prodaju se ljudi za male stvari.Nije mi jasno sto se to desava sa ljudima koji mogu kupiti i Savez i Elmedina.Cudno je sto u razgovoru svi oni,ali bas svi,dijele ovo misljenje.Do malih odstupanja dode kod iznosenja svog misljenja u javnosti.Ali su zato mnogi vrlo glasni u isticanju podrske Savezu na javnim mijestima i kada se nadu u drustvu zvanicnika.
PS,Procesore, nemoj da ti bude krivo sto nisi bio na promociji Tima.Samo povezi ovo o cemu pisem 
KAKO KO.
Mnogi su nepotkupivi (nema cijenu),ali nece da se eksponiraju,jer mnoge stvari mnogi prihvataju vrlo tesko k srcu.(istina nekad najvise boli)
Budimo sigurni da je vrijeme na pomolu da se srede kucne stvari.
|
|
| 11-30-2005 09:10 PM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Miro,bez ljutnje,ali tebe nesto saltaju.Rekli su ti da je sastanak VKS-a u sredu,ali su ti izgleda zaboravili reci mjesec.Ova informacija za prijavljene trke je 100%.Ne znam sta bi trebao provjeriti u vezi trke u Vlasenici.Ona ce se voziti za prvenstvo BIH i Otvoreno prvenstvo.Tacan kalendar cemo znati vjerovatno u aprilu,kao i obicno,sem ako se nedesi cudo.
|
|
| 11-30-2005 09:12 PM |
|
 |
|
|