Post Reply  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
CEZ
Author Message
tata
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

Bez namjere da ulazim u neku polemiku ali JA MISLIM da su i u ovm drugom savezu isti kao ovi ovdje.Sada su opozicija a pitanje je kakvi bi bili da im se daju ovlasti koje ovi imaju.

sve je to isto.I bice sve dok takmicari ne preuzmu brigu o svojoj sudbini.

11-30-2005 10:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
josipovic
Member

tata Wrote:
Bez namjere da ulazim u neku polemiku ali JA MISLIM da su i u ovm drugom savezu isti kao ovi ovdje.Sada su opozicija a pitanje je kakvi bi bili da im se daju ovlasti koje ovi imaju.

sve je to isto.I bice sve dok takmicari ne preuzmu brigu o svojoj sudbini.

Utome i jeste kvaka jer smo mi svoje smece pocistili.

Kratko TANE JE OD PONEDELJKA VODECA licnost AMSRS.A mislim da su i ostale sluzbe vec formirane,ako ne onda do kraja sedmice ce se sve kompletirati.
Sigurno da sa Tanom auto sport ide NAPRIJED.

12-01-2005 06:13 AM
josipovic
Member

boris Wrote:
Miro,bez ljutnje,ali tebe nesto saltaju.Rekli su ti da je sastanak VKS-a u sredu,ali su ti izgleda zaboravili reci mjesec.Ova informacija za prijavljene trke je 100%.Ne znam sta bi trebao provjeriti u vezi trke u Vlasenici.Ona ce se voziti za prvenstvo BIH i Otvoreno prvenstvo.Tacan kalendar cemo znati vjerovatno u aprilu,kao i obicno,sem ako se nedesi cudo.

Nesaltaju oni mene no samo sebe.A trka Vlasenica ako neide za Cez neide ni za BiH.
Imaju novi momenti nisi jos dokucio do njih. Laughing Laughing Laughing

12-01-2005 06:17 AM
Ismet
Member

Zaista se svašta dešava ovdje kod nas. Još ni kalendara nema, ali je važno da su već počele ucjene. Ako ne bude ovo, neće ni ono. I, gdje nas to vodi? Samo u dalje tonjenje i propast. Ja lično mislim da VLASENICA mora i treba da se vozi za šampionat BiH, i to iz više razloga. Ucjenama samo idemo, odnosno idete na ruku ovome što se do sada dešavalo. Nisam vozač-takmičar, ali mislim Miro da bi bila velika greška ako Vlasenica nebude vožena za Šampionat BiH. Lično mislim da je prošle godine bila najbolja trka, i da je bila jedna velika pobjeda to što je uvrštena u kalendar.
Očito je, po ko zna koji put, da je sve do vozača. Mislim da sami vozači neće nikada naći rješenje. Mislim da treba drugačije, ali, moje, i ne samo moje mišljenje nije bitno. Nas stotinjak fanatika ne propustimo niti jednu priliku da prisustvujemo tamo gdje ste VI VOZAČI. A, da li vi vozite samo za sebe, ili želite da tih budala pored staze bude još više?
Mislim da treba podržati Edisa, i pokušati nešto na pravi način promijeniti.
Vidimo se negdje na nekoj trci na nekoj od staza . Ako bog da, i ako se VI VOZAČI i SAVEZI usaglasite.

12-01-2005 06:59 AM
prek ales
Junior Member
**

lep pozdrav prijatelji kako ste?

Prvo vas lepo pozdravljam. Kar se tiče CEZ prvenstva se ni treba nič razburjat če ne boste imeli še ene dirke. Ste slučajno prebrali nova pravila točkovanja? No jest jih tudi nisem in nihče tudi od zveze mi ni sporočil da je so vzeli novo metodo točkovanja.
Glede na to da sem imel letošnjo sezono plan da bi osvojil CEZ v grupi N, me na Cezu naslednjo sezono sigurno ne bodo videli.
Evo razpisali so tako točkovanje ki je bilo v veljavi že to sezono: celotno CEZ prvenstvo sp razdelili na dva dela: v prvo skupino spadajo vsa produkcijska vozila, v drugo pa vse formule. Tako sem dobil nagarado na Dunaju za tretje mesto v produkcijskih avtomobilhi.JOJ KJE JE KLE LOGIKA???!!!!!!!!-NIKOLI VEČ

Kar se pa tiče Igmana je pa takole. Sem že pozabil s kom sem se pogovarjal pred dirko na Igmanu ampak saj ni vseeno. No ta človek mi je obljubil in zagotavljal da ne bom imel nikakršnih problemov na meji in da bo vse zrihtano. No pride Slovenec na Bosansko mejo in glej:A šta čes ti u Bosni raditi Slovenac!!???
Pokličem to osebo ki mi je zagotavljala da bo vse uredila in glej človek je nedosegljiv na telefonu!!! SUPER!
Edini človek ki mi je pomagal je bil g. Kapetanovič in seveda Saša. Če ne bi bilo njih še sedaj ne bi priščo čez mejo. Še enkrat hvala!!!!
Kljub vsem zapletom sem se imel zelo lepo v sarajevu, vendar zaradi teh dogodivščin me verjetno ne boste več videli.

Športni pozdrav vsem!!

Aleš Prek

12-01-2005 07:04 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
tata
Posting Freak

Pozdrav Ales Very Happy

Prije svega drago mi je da si ponovo sa nama na Forumu.

Cestitke za rezultat koji si postigao ove godine i voznje koje si pruzao gdje god si vozio. Shocked Zao mi je zbog tvoje odluke da ne vozis brdo za CEZ jer je bilo uzivanje gledati takvog takmicara i takvu ekipu na ovom nasem brdu.

Ne treba zahvaljivati za ono sto sam ti pomagao da predes granicu jer mi Bosanci uvjek smo bili poznati po nasem gostoprimstvu i po sirini srca kojim docekujemo nase prijatelje i goste.

Na zalost Drzava i Grad u kojem sam se rodio i u kojem se rodio i moj dedo naselili su neki meni nepoznati ljudi.Istina je da sam ih negdje kraickom oka vidao i prije rata ali su oni tada bili toliko maleni da se trebalo dobro potruditi da ih vidis.Obicno bi stajali u portirnici kada dodem kod nekog druga i otvarali vrata uz sirok osmijeh.Vjerovatno je bilo i onih koji su sijedili po nekim malim uredima,nosili neke papircice i bili jako ljubazni prema okolini iz straha da se ne moraju vratiti u svoje selo(pozdrav Elmedinu)Bila je i ona kategorija kojoj je u kuci bilo praznik kada se skuha grah pa su odlazili u vojsku da imaju sta obuci a bogami i jesti svaki dan(pozdrav GOSPODINU Rusmiru)
Rat je sve promijenio i na zalost ovih se nekako toliko narodi da uzese sve.
Zato Ales jedan prijateljski savijet za tvoje slijedece dolaske u Sarajevo.Da bi ti bilo lijepo i ugodno nemoj se obracati takvim papcima.Vijeruj mi da samo na ovom Forumu imas toliko dobrih i finih ludi da bi i slika o nasoj Drzavi koju bi ponjeo sa sobom odavde bila potpuno drugacija nego sto je sada nosis.

Prijateljski i takmicarski pozdrav ;Zlatko Kapetanovic Laughing

Miro,hvala na dobroj informaciji koju dijelis sa nama na Forumu za Taneta.Mislim da boleg covjeka za tu funkciju niste mogli dobiti.Uostalom pogledaj sta sam i koga sam predlagao na te funkcije jos prije pocetka prosle sezone. SA SRECOM,TANE Very Happy

12-01-2005 08:03 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Quote:
Zato Ales jedan prijateljski savijet za tvoje slijedece dolaske u Sarajevo.Da bi ti bilo lijepo i ugodno nemoj se obracati takvim papcima.Vijeruj mi da samo na ovom Forumu imas toliko dobrih i finih ludi da bi i slika o nasoj Drzavi koju bi ponjeo sa sobom odavde bila potpuno drugacija nego sto je sada nosis.

UVIJEK se javi prije dolaska ! I ne stvaraj sebi sliku na osnovu pojedinaca.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-01-2005 09:17 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
prek ales
Junior Member
**

Quote:
UVIJEK se javi prije dolaska ! I ne stvaraj sebi sliku na osnovu pojedinaca.

Se upravičujem ampak nisem razumel bistva tega stavka. Hvala za razlago!

LP

12-01-2005 09:38 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Smile

eh ta planina igman

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-01-2005 09:44 AM
josipovic
Member

Ismet Wrote:
Zaista se svašta dešava ovdje kod nas. Još ni kalendara nema, ali je važno da su već počele ucjene. Ako ne bude ovo, neće ni ono. I, gdje nas to vodi? Samo u dalje tonjenje i propast. Ja lično mislim da VLASENICA mora i treba da se vozi za šampionat BiH, i to iz više razloga. Ucjenama samo idemo, odnosno idete na ruku ovome što se do sada dešavalo. Nisam vozač-takmičar, ali mislim Miro da bi bila velika greška ako Vlasenica nebude vožena za Šampionat BiH. Lično mislim da je prošle godine bila najbolja trka, i da je bila jedna velika pobjeda to što je uvrštena u kalendar.
Očito je, po ko zna koji put, da je sve do vozača. Mislim da sami vozači neće nikada naći rješenje. Mislim da treba drugačije, ali, moje, i ne samo moje mišljenje nije bitno. Nas stotinjak fanatika ne propustimo niti jednu priliku da prisustvujemo tamo gdje ste VI VOZAČI. A, da li vi vozite samo za sebe, ili želite da tih budala pored staze bude još više?
Mislim da treba podržati Edisa, i pokušati nešto na pravi način promijeniti.
Vidimo se negdje na nekoj trci na nekoj od staza . Ako bog da, i ako se VI VOZAČI i SAVEZI usaglasite.

Znas dobro Ismete da sam svojim autoritetom dosta trka podupro da se odvezu,a na inicijativu organizatora Vlasenice 2004 potpomognuo sam da se zapcne ponovo sa organizacijom trka na Vlasenici,te sam prosle godine malte ne posle problema sa Borjem natjerao Milosa da zapocne saradnju sa BIHAMKOM, koja je vec duzi period prekinuta.Pokazalo se da je Milos ispred organizatora pruzio ruku pomirena sve za sport i uspio organizovati 2 god zaredom najbolje brdske trke na nasim prostorima uz cvrsta uvjeravanja svih prisutnih da dogodine idemo za prijavu Cez trka.Jedina organizacija koja je spremila novce da polozi garanciju da ce se trka odrzati i odjednom papiri zavrse u necijem stolu da se ne ponesu.Pa sta jos trebaju ti ljudi da urade pa da im omogucimo da prave nesto gdje cemo se mi dovuci da uzivamo i dok smo kod njih HVALIMO, a kad okrenemo ledja nabijemi na k...c i ponasamo se tako kako se ponasamo.
Ja se licno saosjecam sa tim ljudima i iskreno mi je zao sto smo im ucinili to.Ja se sigurno necu zaloziti da se opet prave neka pomirenja nek svako ispasta svoje grijehove.
Ljudi su htjeli da dovedu znacajnu cifru vozila,a sad im ostaje da biraju dali nas 30-tak zavredjuje da se uvrsti u BIHAMKOVE trke i da im daju na poklon sve gotovo.
NEKA SAM ORGANIZATOR ODLUCI DA NEMOZE NAS KRIVITI ZA MEDVEDJU USLUGU.
Poznato mi je da su preduzeli rezervne kombinacije i da trka sigurno ide.

12-01-2005 12:01 PM
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Kružna trka " Nagrada Banja Luka 2008 CEZ" octane 16 2,528 07-14-2008 03:08 PM
Last Post: dado_gsi
  GLAVA ZETE 2007-CEZ Ismet 0 481 10-01-2007 06:14 AM
Last Post: Ismet
  Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006  2 zlaja ban 11 1,433 11-27-2006 09:36 AM
Last Post: oldman
  Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006 Katz 44 2,998 10-25-2006 02:07 PM
Last Post: Engin
  Vodno 2006 FIA IHCC, CEZ - Brdo pehara :) Katz 14 1,187 05-17-2006 08:26 AM
Last Post: Procesor

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: