Post Reply  Post Thread 
Ciscenje 2
Author Message
Guest
Unregistered

Jex_Jox Wrote:

SamirBL Wrote:
Shocked Shocked Shocked Shocked Ja neznam bil se ovda ni sa mazgom uputio a kamoli sa kobijem. Svaka ti cast Shocked Shocked

E je ovo off-road,sa kombijem,jer makar SYNCRO i sumnjam da si stigo do samog vrha,ako se Carravela popela do vrha moze onda i moj Freelander!Joj mene scim ga pored.....eheheheh,mogu misliti jest ti super bilo----

Rujo mozel da ja i ti idemo tim istim putem,ali kad padne snijeg,pa da vidmpo prave junake i heroje.......Ko prvi odstupne dobiva auto od drugog(laka ti prilika da dobijes Freelandera i to SoftTop)

10-18-2003 08:33 PM
Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In
Status: Offline

sa Rujom se nije igrati
ako te uzme uz uzbrdo uzet ce ti i Freelandera Laughing

10-18-2003 08:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

-

E Rujo oces da ja i ti krenemo ovim putem,ti sa UAZ-om ,ja sa Freelanderom,ali kad padne snijeg u p´o januara,moze i MEDO sa kombijem,pa da vidimo ko cu pravi junaci,ko dode na vrh prvi,dobije od preostale dovjice vozila(ehehehe),to bi ti bio tezak put da osvojis Freelandera i to Soft Top (hehehe)!!!

10-19-2003 07:48 PM
Rujo
Member

Group: Registered
Re: -

Jex_Jox Wrote:
E Rujo oces da ja i ti krenemo ovim putem,ti sa UAZ-om ,ja sa Freelanderom,ali kad padne snijeg u p´o januara,moze i MEDO sa kombijem,pa da vidimo ko cu pravi junaci,ko dode na vrh prvi,dobije od preostale dovjice vozila(ehehehe),to bi ti bio tezak put da osvojis Freelandera i to Soft Top (hehehe)!!!

Po prirodi nisam kockar ali rado prihvatim izazov ako je racionalan. Ne tvrdim da sam ja ni moj auto "najbolji" ali volio bih ponekad da se okupimo i krenemo u neku ekspediciju. Obavezno da nam se pridruže Miljan sa vitarom i njegov najnoviji najbolji jaran SJ 413 Laughing

A što vas nije bilo u Mostaru i na Čvrsnici, pa makar kao publika?

Off Road - The Ultimate Freedom Of Living
MUD IS ALL WE NEED

http://www.4x4.ba
10-20-2003 05:05 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

Re: -

Rujo Wrote:

Jex_Jox Wrote:

Po prirodi nisam kockar ali rado prihvatim izazov ako je racionalan. Ne tvrdim da sam ja ni moj auto "najbolji" ali volio bih ponekad da se okupimo i krenemo u neku ekspediciju. Obavezno da nam se pridruže Miljan sa vitarom i njegov najnoviji najbolji jaran SJ 413 Laughing

A što vas nije bilo u Mostaru i na Čvrsnici, pa makar kao publika?

Ma docu ,obecavam,ali to za okupljanje,ne bih se trkao,samo onako lagana voznja,nocenje u satoru i rostilj,dobar provod i da se upoznamo i tako to...

10-21-2003 03:54 PM
Rujo
Member

Group: Registered

Ako ne stignemo jedan vikend prije zime treba zaboraviti na sve do proljeća.

Da ne bi dužili i okolišali ja ću sa SJ 413 i još nekim momcima pukušati dogovoriti neki itinerer pa da krenemo. Okvirno bi to mogao biti 2. ili 3. vikend u novembru.

Off Road - The Ultimate Freedom Of Living
MUD IS ALL WE NEED

http://www.4x4.ba
10-21-2003 04:17 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  ciscenje 1 sixpack 4 377 08-14-2004 04:49 PM
Last Post: sixpack
  Ciscenje... mahir 4 473 12-12-2003 11:22 PM
Last Post: mahir
  Ciscenje 1 Skyline 3 432 10-19-2003 01:11 AM
Last Post: Skyline

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites