|
Citroen C - allure
|
| Author |
Message |
freekvw1983
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Citroen C - allure
evo mene sa mojim prvim malo detaljnijim projektom.. ideja je bila da dizajniram Citroen na bazi Lotusa Elise. u zadnje vrijeme pravo gotivim ovu marku, ali joj nedostaje ono reprezentativno sportsko auto u ponudi.
skica je radjena na papiru, a ostatak je radjen u PhotoShopu..
kritike i komentari su dobrodosli. 
JA SAM OVAJ GORE POLICAJAC!
|
|
| 02-04-2007 06:23 AM |
|
|
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
RE: Citroen C - allure
Stvarno ti se moras covjece podhitno nauciti one vodene zigove stavljati jer ovo su stvarno umjetnicka djela ali od automobila pa do naziva, jebote za naziv sam ljudi uzimaju po hiljade KM a ti ga ovdje dajes dzaba. Ja da sam na tvom mjestu ja bi poslao jedan mail nasoj faci sto se tice designa i objasnio mu u par crta sta i kako naravno mislim na naseg Omera Halihodzica. Eto nadam se da ce ti covjek odgovoriti nesto jer je i on slicno krenuo. Ovo je stvarno ozbiljan savijet i stvarno bi volio da ga poslusas i da napises covjeku par rijeci i da eto ako ima vremena pregleda neke tvoje crteze i uputi te na adresu gdje bi mogao mozda da pokucas na neka vrata.
|
|
| 02-04-2007 01:05 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Neznam sta da kazem osim svaka ti cast majstore, odlicno izgleda, imas dara fakat samo naprijed
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 02-04-2007 01:24 PM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Stvarno ti se moras covjece podhitno nauciti one vodene zigove stavljati jer ovo su stvarno umjetnicka djela ali od automobila pa do naziva, jebote za naziv sam ljudi uzimaju po hiljade KM a ti ga ovdje dajes dzaba. Ja da sam na tvom mjestu ja bi poslao jedan mail nasoj faci sto se tice designa i objasnio mu u par crta sta i kako naravno mislim na naseg Omera Halihodzica. Eto nadam se da ce ti covjek odgovoriti nesto jer je i on slicno krenuo. Ovo je stvarno ozbiljan savijet i stvarno bi volio da ga poslusas i da napises covjeku par rijeci i da eto ako ima vremena pregleda neke tvoje crteze i uputi te na adresu gdje bi mogao mozda da pokucas na neka vrata.
Stvarno covjece,poslusaj Morpheus-a,upravu je fakat bi mogo dosta postic,er vidi se da imas talenta. Nemoj se razbacivat ovako dobrim radovima po netu,mogo bi ko ukrast.
Jerane,imas talenta iskoristi to i unovci!!!
Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
|
|
| 02-04-2007 03:00 PM |
|
 |
freekvw1983
Senior Member

Status:
|
@Morpheus:
a kako bi mogao da dodjem u kontakt sa tim covjekom? prvi put sada cujem za njega. da li ima iko od vas kakav link da naucim stavljati te vodene pecate? trazim, ali nemam uspjeha...
hvala unaprijed
|
|
| 02-04-2007 04:46 PM |
|
 |
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Lafe, O.H. je clan foruma Mostarska raja, kontaktiraj via COmad
Automotodrom...
|
|
| 02-04-2007 05:03 PM |
|
|
freekvw1983
Senior Member

Status:
|
super! molim te ako mozes da mi link das?
|
|
| 02-04-2007 05:07 PM |
|
 |
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Eto tako probaj doci u kontak sa njim a i ja cu probati nekako ti iskopati neki mail od njega, ako uspije i ja sam danas trazio ali sam bio u corsokacima ali naleticu ja na to. Uglavnom vodeni zig imas u PS to ti je jednostavno uvijek ga stavis tako da digitalno bude zapisano tvoje ime i datum. Znaci ako to ne nedjes onda obavezno na slici ali ne u cosku nego negdje na automobilu ukorporiraj svoj potpis da ga nije tako jednostavno ukloniti.
To je bitno veoma jer ovako nesto moz odnijeti neka budaletina i zgrnuti lovu ali na tvojim ledjima, zao bi mi to bilo jer stvarno ako covjek ima nesto onda se to mora priznati i cijeniti.
Eto ona tvoje fica krasi mnoge desktope moje raje jer se svima svidjala ono bas pa su je i uzeli ali i ostali radovi sto si postao uvijek se rado skinu i drze kao back, stim sto bi nekada mogao malo i svijetliju varijantu da napravis .
|
|
| 02-04-2007 05:15 PM |
|
 |
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
|
| 02-04-2007 05:17 PM |
|
 |
freekvw1983
Senior Member

Status:
|
skontao sam, netreba mi link, hvala.. 
pozdravit cu ga, jasta nego!!
This post was last modified: 02-04-2007 05:20 PM by freekvw1983.
|
|
| 02-04-2007 05:19 PM |
|
 |
|
|