|
Citroen - servis
|
| Author |
Message |
Il Grande Blek
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Citroen - servis
Treba mi mala pomoć.
Da li neko može preporučiti servis ili dobrog majstora, u Sarajevu ili okolini, koji zna "raditi" novije modele Citroena?
Išao sam u ovlašteni servis (ABC Servis kod Zetre) i nisam zadovoljan uslugom, cijena servisa je posebna priča.
|
|
| 10-29-2007 07:57 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: Citroen - servis
Hajde sto je usluga i cijena bez veze do bola...nego sto tri puta narucuju obicno staklo i svaki put dodje pogresno...FUJ!!! Fakat ne zna ima li gdje drugo...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-29-2007 08:00 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Jednom sam radio jednu pricu/istrazivanje vezano za auto salone, pa sam naletio na servis i auto salon u Tuzli.
Cinio mi se OK servis.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-29-2007 08:51 AM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
upravu si Edise...ja sam sa starim iso kad smo kupovali Citroena i ljudi su pravo ljubazni i servis se cinio ok, e sad ja nisam narucivo jos dijela ni jednog, jer jos mi nista nije falilo...mada ne bi trebalo da su losi...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 10-29-2007 12:30 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
hehe shega mi je bilo tada.
Trebao sam se pojaviti u salonu i izigravati kupca koji je zainteresovan da kupi auto i onda ocijeniti kako se ponasaju prodavaci.
helem tako su me dobro primili da me je skoro pa stid bilo sto ne kupujem auto. Prosto mi doslo da moram kupiti nekog Citroena 
Ne mogu opet uporedjivati sa zastupnikom u Sarajevu, jer u Citroen u Sarajevu nisam nikad ni ušao.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-29-2007 01:30 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
I bolje ti je...Ja znam vec trojicu novo pecenih Citroenasa koji su se zalili na njih...Da se razumijemo, sve su to stariji ljudi koji su kupili Citroene razliciti modeli i koji kostaju preko 15-20 000KM...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-29-2007 02:12 PM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
U Citroenu su stvarno ljudi da te privuku da kupis, ono bas pravo, dok su recimo u Renaultu (Grabovickic) neljubazni i skroz losi kao serviseri...imo stari nekih problema s lijevim zadnjim amortizerom na novom autu, on kaze nista to nije ovo ono...amortizer je bio ispravan, samo se nesto ruzno culo...nisu dzaba i u Genelecu presli s Renaulta na Citroen za dostavna vozila
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 10-29-2007 03:33 PM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
AJDIN_ZE- jebemu moramol svakom pojedinacno pisat , javi mu se na privat i dogovori snjim , jer mog citroena ( XSARA VTS ) je odrzavao haj da ti ne falim i nepametujem znaju svi ko je Ajdin i pajdo javi mu se neces zazaliti
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 10-30-2007 08:08 AM |
|
 |
Il Grande Blek
Junior Member

Status:
|
Znam za Ajdina_ze, ali bez veze mi je da cimam čovjeka da mi zamijeni axial amortizera (mislim da to može većina servisa uraditi korektno), u suštini sam kvar nije problem, ali mi je dodijalo da obilazim (danas-sutra kada se desi kvar) tri servisa dok ne utvrde šta je problem. U svakom slučaju, ako se desi neka "ozbiljnija havarija" (što bi rekli u jednom domaćem filmu), znam kome bih se obratio. Hvala vam za odgovore.
P.S. I ja sam čuo da je ekipa u Tuzli super. Znam da je jedna domaća-strana firma iz Sarajeva svoj vozni park (Citroenova dostavna vozila) prebacila u Tuzlu na servis.
|
|
| 10-30-2007 01:36 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Uopste me ne cudi sto su to uradili...
|
|
| 10-30-2007 01:45 PM |
|
 |