|
Civic Type R Saloon prototype
|
| Author |
Message |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
RE: Civic Type R Saloon prototype
Druže, sjedi u Type R-a, otiđi do Tuzle ili Mostara, ili, još bolje, do Banja Luke preko Vlašića, prespavaj, pa nam onda napiši koji si auto sanjao Vjeruj, ne znaš dok ne probaš! Imam rođaka koji je bio tvrdi VW-aš, a sad vozi Hondu i već je odbio više molbi da je proda i za više nego što je dao za nju.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 01-29-2007 07:04 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
ma pusti ga neka voza auto koji vozi svaki balkanac od seljaka na Zlatiboru do "gradskih smekercica", to jest svakoga ko je uspeo sakupiti 3 hiljade evra
ja licno vise preferiram egzotiku
a posle ce da se ujede za dupe kada ga preskoci 4 cilinder racing machine na 8k rpm
ali, neka, njegov auto ima dusu ( ime zasnovano na gastarbajtersko-seljackom kompleksu kao sto rece jedan kolega sa foruma)
pa jel ti kupujes sportski auto da bi bio brzi ili lepsi
ja kupujem sportski auto radi sportske voznje
a tebi ako je bitan smek, kupi 206cc
to cice vole vise nego GTI-ja
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 01-29-2007 10:15 AM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
ma pusti ga neka voza auto koji vozi svaki balkanac od seljaka na Zlatiboru do "gradskih smekercica", to jest svakoga ko je uspeo sakupiti 3 hiljade evra
a posle ce da se ujede za dupe kada ga preskoci 4 cilinder racing machine na 8k rpm
ali, neka, ...
Ma jesi ti meni pametan,sigurno je tata ponosan s tobom. Koji si razred? HEHEHE
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 01-29-2007 02:13 PM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Druže, sjedi u Type R-a, otiđi do Tuzle ili Mostara, ili, još bolje, do Banja Luke preko Vlašića, prespavaj, pa nam onda napiši koji si auto sanjao  Vjeruj, ne znaš dok ne probaš! Imam rođaka koji je bio tvrdi VW-aš, a sad vozi Hondu i već je odbio više molbi da je proda i za više nego što je dao za nju.
Probo sam drug,vjeruj mi i slazem se da je Honda EXTRA vozilica i postujem,al jebga,ja vise volim VW..
Respct!!! POZZ
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 01-29-2007 02:16 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Poštujem! Al preobratićeš se ti, kad-tad...
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 01-29-2007 05:03 PM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Hehe nikad se ne zna,znaju mali zuti napravit dobre vozilice.
Iskreno jako mi se svidja Toyota Supra i Lancer EVO.
Od Honde mi se jako svidja Acord,jos tuningovan,mljac...
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 01-29-2007 06:47 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
ali, neka, ...
Ma jesi ti meni pametan,sigurno je tata ponosan s tobom. Koji si razred? HEHEHE 
hm, razred
pa, recimo dvadeseti, posto sam pre toliko godina krenuo u skolu
a sto se tice tate , i za njega je postojala podela mercedes i ostala vozila, i preferirao je nemce, a sad je do usiju zaljubljen u Avensis
|
|
| 01-29-2007 10:48 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
Hehe nikad se ne zna,znaju mali zuti napravit dobre vozilice.
Iskreno jako mi se svidja Toyota Supra i Lancer EVO.
Od Honde mi se jako svidja Acord,jos tuningovan,mljac...
evo ga
transofrmacija je vec lagano krenula
GTI ima razloga za toliku popularnost isto koliko i fudbal ispred kosarke ili bilo kog drugog sporta
dakle, nimalo
nista veci majstor nije fudbaler od nekog vaterpoliste, ali to je tesko porediti
kod automobila je na srecu poredjenje daleko lakse
taj tvoj GTI, koji uopste i nije prvi GTI auto na svetu, al aj sad, je popularan zato sto su ga uzdizali u nebo vozaci Lade, Yuga , Stojadina, Fice, kada im se rodjo vrati iz Svabije sa novim narodnim autom
realno, VW je i bio 10x bolji od Zastave ili istocnoevropskih automobila,ali budimo realni da su ga rodjosi tamo kupovali za sitne pare
oni koji su imali vise kesa su kupovali Mecke minike i 123-ke i bili glavne baje u selu
bas zbog toga i Mecke imaju reputaciju koju poznajemo, a zbog Mecke i Golfa, po difoltu se obozavaju i ostali nemacki automobili
e bas zbog toga i tebi taj GTI ima neku posebnu auru koju ne mozes da objasnis, a od mene, koji volim da mucnem glavom i uporedim stvari i povrh svega ne podnosim bezrazlozno ultrapopularne stvari kao sto su Golf i fudbal , naklonost dobijaju samo automobili koji to opravdavaju, nebitno da li su japanski ili bilo koji drugi
|
|
| 01-29-2007 11:02 PM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Drug moj,bio sam u njemackoj i iso sam na par njihovih GTI sastanaka,tj.GTI treffen i mogu ti rec da u zivotu nisam vidio zagrizenije fanove. Druzeci se sa njima i ja sam to postao. Kupio sam sebi GTI-ja i to nema bas nikakve veze sa nasim podnebljem ni sa rodjacima.
A ti poredi koliko hoces,zapravo,nemam pojma zasto se trudim da ti obajsnim.....
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 01-29-2007 11:37 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
pa nisu bas svi balkanci isli na GTI treffen
nemci su poprilicno sterilan i zaglupljen narod i kod njih su nemacki automobili bozanstvo, to se prenelo i kod nas
onaj moj ortak sto vozi Type-R, iako ceo zivot zivi u Nemackoj, nije ni razmisljao o kupovini GTI-ja
hteo je da kupi Evolution, ali je odustao zato sto se njegovoj zeni ne dopada, pa je kupio Hondu
i bas je popizdeo kada u Nemackoj nije video ni jednu Type-R, i onda je dosao u Sloveniju i video dve
nego, nemam ni ja potrebe da tebe ubedjujem
sto je vise takvih, vise je zrtava za brijanje na suvo
stavi ti neku seku u svog cudesnog GTI-ja, ali ce te pitati koji je ovo auto kada te budem preskocio
ti ces joj reci " to je Honda Civic Type-R"
a ona ce da kaze " bas je lep, i super ide" 
aj zdravo
|
|
| 01-30-2007 08:19 AM |
|
 |
|
|