Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 Next > Last »
Coming up soon
Author Message
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE:   Coming up soon

Vector Wrote:

Hybrid Wrote:
gledao sam par puta taj top speed ali nikako da ga fino upratim, pratim top gear i auto motor und sport na vox-u, kojim danom je top speed i u kolko?

I termin je savrsen: Petak, 23:20h

PS. Na zalost, 7. brzina je na programu tacno u terminu kad vecina televizora uopste nije ukljucena, nevjerovatno je ko se sve petlja gdje mu nije mjesto (mislim na odgovorne u OBN-u, da se razumjemo) Crying or Very sad

eh zato ga nisam ni upratio jer je kasno, tad sam vec vani Smile morat cu snimat onda

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
03-07-2006 06:37 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vector
Administrator

Group: Administrators
RE:    Coming up soon

Hybrid Wrote:

Vector Wrote:

Hybrid Wrote:
gledao sam par puta taj top speed ali nikako da ga fino upratim, pratim top gear i auto motor und sport na vox-u, kojim danom je top speed i u kolko?

I termin je savrsen: Petak, 23:20h

PS. Na zalost, 7. brzina je na programu tacno u terminu kad vecina televizora uopste nije ukljucena, nevjerovatno je ko se sve petlja gdje mu nije mjesto (mislim na odgovorne u OBN-u, da se razumjemo) Crying or Very sad

eh zato ga nisam ni upratio jer je kasno, tad sam vec vani Smile morat cu snimat onda

ja ne izlazim tako rano Very Happy

Automotodrom...
03-07-2006 06:44 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
muslijam
Pedal To The Metal

Status: Away
RE: Coming up soon

Od auto emisija koje se vrte na BH TV stanicama daleko je najbolji AUTOSHOP (zamalo ne napisa TOP SHOP Smile), jedino oni u pravom smislu testiraju automobile a i prilicno su profesionalni, mislim kao novinari, montaza i ostalo...

Fabbrica Italiana Automobili Torino
http://muslijam.blogger.ba/
Fiat 128 Sport Coupe L '74
03-08-2006 12:09 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

hehe.. a Auto magazin ne testira jel Muslijam ?
Pa jedni Auto magazin posjeduje mjernu opremu. Shodno tome, JEDINO Auto magazin zaista i testira auta.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
03-08-2006 12:13 PM
muslijam
Pedal To The Metal

RE:  Coming up soon

Edis Jasarevic Wrote:
hehe.. a Auto magazin ne testira jel Muslijam ?
Pa jedni Auto magazin posjeduje mjernu opremu. Shodno tome, JEDINO Auto magazin zaista i testira auta.

Mislio sam na tv magazine ili ti emisije, ono sto je Mirza radio je bilo vise nego smijesno, vozi auto po parkingu i pri tome gleda u kameru (s blagim osmjehom na licu), vazno je da on ispadne fino a sta ce auto pokazati nije bitno Smile i onda jos povuce rucnu i okrene auto cak za 30 stepeni Smile Smile Smile i sad je on kao nesto testir'o???

A o AM-u nemam sta da pisem, svi vec zanaju da je to najbolji casopis o automobilizmu u BiH i ja se naravno slazem s tim

Jesam se izvuko aaa Smile

03-09-2006 11:25 AM
muslijam
Pedal To The Metal

Meni i jeste cudno sto AM zajedno s Mirzom pravi tv emisiju o automobilizmu, to nema nikakve veze.

A sto se tice onog AutoShop-a ako vec kazez da samo AM ima opremu za mjerenje (znaci da je oni nemaju) onda ih jos vise cijenim.
Ludi na pistu postave cunjeve, odvezu testove sposobnosti automobila koje gledamo na DSF-u ili VOX-u i makar koristili amatersku opremu to izgleda jako fino.

Mislim da se oko projekta 7. brzina AM trebao udruziti s njima ili nekom slicnom ekipom tako da bi ljubitelji automobilizma dobili super dobru emisiju

P.S. Znali neko ko i gdje se radi AutoShop

This post was last modified: 03-11-2006 01:49 AM by muslijam.

03-09-2006 11:45 AM
Edis Jasarevic

radi se u Banja Luci. A vozanje oko cunjeva, bas i nije neka umjetnost. To je vizuelni utisak, no dobro...

Rekao sam vec, da cemo neke priloge mi snimati, i vjerujte da ce 7 brzina biti ubrzo puno bolja nego sto je to sad.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
03-09-2006 11:56 AM
Sike
Posting Freak

Nisam gledao 7. brzinu ali mogu misliti na šta liči ako je lošija od Auto Shop-a. Laughing

Auto Shop testira na Banjalučkom aerodromu ? Kako dobiju dozvolu ? Ja sam čuo da se u BiH aerodromi ne smiju zatvarati za takve potrebe. Valjda pista mora uvjek biti slobodna u slučaju da neki avion hitno mora sletiti...

SRCBL
03-09-2006 01:17 PM
Edis Jasarevic

to pravilo vazi samo za medjunarodne aerodrome.. a mislim da taj rang nema BL aerodrom

03-09-2006 01:28 PM
Sike
Posting Freak

Ima.

SRCBL
03-09-2006 01:30 PM
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend