|
Coming up soon
|
| Author |
Message |
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Coming up soon
gledao sam par puta taj top speed ali nikako da ga fino upratim, pratim top gear i auto motor und sport na vox-u, kojim danom je top speed i u kolko?
I termin je savrsen: Petak, 23:20h
PS. Na zalost, 7. brzina je na programu tacno u terminu kad vecina televizora uopste nije ukljucena, nevjerovatno je ko se sve petlja gdje mu nije mjesto (mislim na odgovorne u OBN-u, da se razumjemo) 
eh zato ga nisam ni upratio jer je kasno, tad sam vec vani morat cu snimat onda
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 03-07-2006 06:37 PM |
|
|
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
gledao sam par puta taj top speed ali nikako da ga fino upratim, pratim top gear i auto motor und sport na vox-u, kojim danom je top speed i u kolko?
I termin je savrsen: Petak, 23:20h
PS. Na zalost, 7. brzina je na programu tacno u terminu kad vecina televizora uopste nije ukljucena, nevjerovatno je ko se sve petlja gdje mu nije mjesto (mislim na odgovorne u OBN-u, da se razumjemo) 
eh zato ga nisam ni upratio jer je kasno, tad sam vec vani morat cu snimat onda
ja ne izlazim tako rano
Automotodrom...
|
|
| 03-07-2006 06:44 PM |
|
 |
muslijam
Pedal To The Metal

Status:
Away
|
Od auto emisija koje se vrte na BH TV stanicama daleko je najbolji AUTOSHOP (zamalo ne napisa TOP SHOP ), jedino oni u pravom smislu testiraju automobile a i prilicno su profesionalni, mislim kao novinari, montaza i ostalo...
Fabbrica Italiana Automobili Torino
http://muslijam.blogger.ba/
Fiat 128 Sport Coupe L '74
|
|
| 03-08-2006 12:09 AM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
hehe.. a Auto magazin ne testira jel Muslijam ?
Pa jedni Auto magazin posjeduje mjernu opremu. Shodno tome, JEDINO Auto magazin zaista i testira auta.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 03-08-2006 12:13 PM |
|
 |
muslijam
Pedal To The Metal

Status:
Away
|
|
|
| 03-09-2006 11:25 AM |
|
|
muslijam
Pedal To The Metal

Status:
Away
|
Meni i jeste cudno sto AM zajedno s Mirzom pravi tv emisiju o automobilizmu, to nema nikakve veze.
A sto se tice onog AutoShop-a ako vec kazez da samo AM ima opremu za mjerenje (znaci da je oni nemaju) onda ih jos vise cijenim.
Ludi na pistu postave cunjeve, odvezu testove sposobnosti automobila koje gledamo na DSF-u ili VOX-u i makar koristili amatersku opremu to izgleda jako fino.
Mislim da se oko projekta 7. brzina AM trebao udruziti s njima ili nekom slicnom ekipom tako da bi ljubitelji automobilizma dobili super dobru emisiju
P.S. Znali neko ko i gdje se radi AutoShop
This post was last modified: 03-11-2006 01:49 AM by muslijam.
|
|
| 03-09-2006 11:45 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
radi se u Banja Luci. A vozanje oko cunjeva, bas i nije neka umjetnost. To je vizuelni utisak, no dobro...
Rekao sam vec, da cemo neke priloge mi snimati, i vjerujte da ce 7 brzina biti ubrzo puno bolja nego sto je to sad.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 03-09-2006 11:56 AM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
Nisam gledao 7. brzinu ali mogu misliti na šta liči ako je lošija od Auto Shop-a. 
Auto Shop testira na Banjalučkom aerodromu ? Kako dobiju dozvolu ? Ja sam čuo da se u BiH aerodromi ne smiju zatvarati za takve potrebe. Valjda pista mora uvjek biti slobodna u slučaju da neki avion hitno mora sletiti...
SRCBL
|
|
| 03-09-2006 01:17 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
to pravilo vazi samo za medjunarodne aerodrome.. a mislim da taj rang nema BL aerodrom
|
|
| 03-09-2006 01:28 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
|
| 03-09-2006 01:30 PM |