Thread Closed  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 Next > Last »
crno na bijelo
Author Message
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: crno na bijelo

bit ce polako...treba to smontirat

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
05-07-2006 12:58 PM
Find all posts by this user
hare_
Junior Member
**

moj rezultat je 146.2 dB , sto se tice fice i audija 80 , poksali su da udju u neku od nasih klasa street , a , b i c , al naravno po pravilniku nisu mogli jer su im kutije sa ozvucenjem bile na zadnjem sjedistu.Tako da su napravili njima posebnu klasu da obojica idu u istu ( mada i to nije po pravilima da njih dvojica padaju u istu , al su se vlasnici slozili ) i na kvalifikacionom jerenju fici pregori woofer ( neda Bog nepravdu ) ... to vam je to ukratko bit ce rijeci o tome kasnije

Old nick: Golf 4
05-07-2006 01:12 PM
Visit this users website Find all posts by this user
crank
Banned

Group: Banned
RE:  crno na bijelo

Vladimir Wrote:
Ne kontam  ovu sliku,da li je ovo slikano  BAS u trenutku  vaseg startanja Question

pitaj onoga sto je slikao

05-07-2006 01:12 PM
BoB
Senior Member

Meni ne treba slika, gledao sam taj start, crank NIJE starao prerano i gotovo...

05-07-2006 01:21 PM
Vladimir
Posting Freak

RE:   crno na bijelo

crank Wrote:

Vladimir Wrote:
Ne kontam  ovu sliku,da li je ovo slikano  BAS u trenutku  vaseg startanja Question

pitaj onoga sto je slikao

Pa valjda si ti trebao pitati prije nego sto si postavio sliku .

Ako je slikano  tacno u trenutku startanja  onda je OK koristenje  ove slike  kao dokaznog materijala  u protivnom  nema nikakve koristi  od slike.

Ali posto si ti bio u lijevoj traci vjerujem da je doslo do greske na uredjaju jer se to citav dan desavalo na lijevoj strani...

The Power Of Dreams

This post was last modified: 05-07-2006 01:33 PM by Vladimir.

05-07-2006 01:30 PM
crank
Banned

Group: Banned

aj ne seri vladimire

05-07-2006 01:34 PM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

reano je moguce.
Mozda si ti startovao ranije, a da je njemu mecka bolje potegla zbog zadnje vuce i obisla te u trenutku slikanja, ali necu da gresim dusu. Na slici je on evidentno ispred tebe. Fotocelija je zakon.

No, rezultat na kraju je bitan ,*ebes pola metra necije prednosti na startu.

Sta tekoste, 2.5D turbo?
Dal je moguce da si omlatio auto sa 125 konja. Hehheheh.
Svaka cast Crank na kekonji.

Ali verujem da bi te mecka pocela uzimati vec na 500 metara.

Understeer is a crime - Colin McCrae
05-07-2006 02:58 PM
cenga
Posting Freak

skyline kao sto serres o hondama kad ne treba tako i sada ,
pa nije 505 metara niti 505 sa crtom

vec 402 metra

Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
05-07-2006 03:32 PM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

Znas kako je kad potera, ne biras trenutak kad ides u WC, vec cim se ukaze potreba  Smile, a mnoge stvari na moj stomak imaju laksativno dejstvo, zato sto mi je stomak izbirljiv.

Znam da se ovde govori o 402m , ali razmatram situaciju generalno u odnosu ova dva auta, zato sto, ne znam koliko si upucen, postoji i kategorija u dragu koja se meri na 1000 metara.
E zbog toga kazem da mislim da bi ga mecka uzela "vec" posle 500 metara

Understeer is a crime - Colin McCrae
05-07-2006 03:47 PM
Clio RS
Member

crank Wrote:
toliko od mene o mom preranom startu.......

Evo ovako:
Jutros sam čitao malo ove vaše postove od početka. Mada jutros mi slika iz prvog posta nije bila vidljiva, pa nisam mogao ništa napisati o njoj.
Sada ću napisati pošto znam najviše o startu i ispisanom vremenu, pošto sam JA VODIO EVIDENCIJU O VREMENIMA I SVE EVIDENTIRAO S KOMPJUTORA!!!!!!!!!!!!
1. Kao prvo ova slika, ako je malo bolje pogledate, pokazue samo pasivno stanje vozila jer je vozač mercedesa okrenut ulijevo i nikko nije mogao gledati u semafor, koji je puno više naprijed. Znači auta samo stoje na liniji poravnanja. ŠTO TO DOKAZUJE U VAŠOJ CJELOJUTARNJOJ PRIČI?!?!?
2. Tebi sam Dane rekao nakon što me Silvestar pitao da upiše vremena Vašeg kluba (ispred onog kafića u gradu) nakon nekih 3 sata nakon utrke, da si ti DISKVALIFICIRAN (DNS) radi toga što je na semaforu pokazano na tvojoj traci CRVEN O SVJETLO jer si krenuo 0,25 sec[size=medium]prije paljenja zelenog svjetla. ŠTO TU NIJE JASNO???? Osim toga, prema pravilniku, imao sje Dane 15 minuta da se žali na rezultat. A Silvestar je bio kod zapisničkog stola skoro cijelo vrijeme i ništa nije rečeno. Tek kada sam Vam JA NAVEČER POKAZAO REZULTATE Vi ste nakon 30 minuta počeli sa primjedbama.
3. Selmine izjave tipa " ...da je zakinut Pun gas od mostaraca kao i prošle godine..." je jako uvredljiv i jako diskutabilan, ali ja kao dobar domaćin nisam htio da se raspravljam o tome, jer je BILO EVIDENTNIH PROPUSTA U RADU SEMAFORA!!!! Ali ljudskih pogrešaka, tipa NAMJEŠTALJKI siguno nije bilo!!! To je 100%. Znate zašto- ZATO JER SE JA ISTO TAKO NATJEČEM I U BIH I U HR I MISLIM U SLOVENIJI I SRBIJI I NAJVIŠE ME POGAĐA NEPRAVDA KOJA JE PROIZVOD NAMJEŠTALJKI!
4. Selmi se nemam što izvinuti, čisto zbog njenog nastupa koji je bio jako podcjenjivački i uvredljiv za sve članove AMK NITRO Mostar, ali imam se izvinuti DANETU zbog propusta da ga pozovem da sa vozačem Opela na utrku ZA 3. MJESTO, ali mislim da je to pogreška nenamjerna jer je donijeta odluka (prije utrka) da se ne voze utke za treće mjesto. Sve ovo je raspravljeno sa članovima PUN GAS sinoć na dodjeli nagrada.

Ponovno želim ovim putem uputiti ekipi PUN GAS-a i DANETU (CRANK) ispriku od mene koji sam vodio evidenciju onoga što je kompjuter pokazao, za ono što se dešavalo na stazi. Ali isto tako, mislim da je jako uvredljivo svoditi ovu ljudsku pogrešku na odnos prema ekipi PUN GAS OD STRANE AMK NITRO MOSTAR!!!

Malo bolje pogledajte sliku pa ćete vidjeti da ništa ne kazuje o startu dvojice natjecatelja.

AMK NITRO MOSTAR
05-07-2006 03:57 PM
Pages (6): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Serijski Auti na QM komar 28 1,778 01-24-2008 10:09 PM
Last Post: Hybrid
  Fotografije AMK NITRO 1/na/1 Beograd Terminal 12 1,572 05-29-2007 01:54 AM
Last Post: cybernck
  Dodju na pistu dr 12 818 04-05-2007 01:21 PM