Osjek - iskreno,
Kada se već nađeš na stazi sve ide savršeno! Dva velika displeja pokazuju vrijeme u trakama, pored piste su tribine i ograda, ima i previše redara, svi imaju motorole, wc - plasticni, prvi put sam ušao u ovo i unutra miriše 
Razgalas je bio idealan. Poslije svake trke, dodje auto i donese rezultate, a onda se na megafon procitaju brojevi ko ide dalje, dva- tri puta!
Bili smo odmah pored ekipe iz Gradiške i ekipe iz Tuzle. Tražio sam Hrku, nisam ga našao, kasnije cujem da necete doci! Šteta.
Vremena su okaćena na 402streetrace.com, ja nisam nosio aparat, a ne bih imao vremena ni da slikam, ali postavice silverstar slike u galeriju.
Bio sam sa momcima iz VTEC tima, NSX, CRX - ljudi su bas prijateljski raspolzeni za pricu. Svaka cast.
Moja honda pravi 16.011 mislim da mi je ovo najbolje vrijeme ikad napravljeno i to se desilo u Mostaru, mislim pretprošle godine, sa svim što sam uradio prije trke.
Motor mi je puno prešao i nije više u tako dobrom stanju kao nekada pa sam skinuo svu plastiku. Vozio kvalifikacije 16.6 kao i obicno, vozio sa golfom I sa oxigenom, vozio da peglicom 2.0 16 V. Dovoljno je bilo do 7 da razvucem. Kad prodjem ne derem mašinu više nego što treba. Sa vektrom sam derao u prve dvije brzine u trecoj je covjek odletio, pa se nisam dalje trudio. Vektra ima NOS, i ide dobro za 16+ klasu, a to je ujedno bio i pobjedinik. Cestitam. Zadnja vožnja je bila debakl. Uzimam tipa (civic) u prvoj, kontam 100% nosim pehar za PunGas i onda se desi sranje. Nema teorije da ušaltam u drugu. Agonija traje sekundu. Pokušao sam ga stici, i on nije povečavao razmak u odnosu na mene, ali prekasno. To je to, malo Honda, malo sreća u izboru parova i to je to! Bilo je puno automobila koji prave 15,5 i manj,e pa su svi isprobijali klase.
Vrucina je bila tolika, da nisamo mogli gledati na oci! Vode, vode....
Osjecanke su betoni i kao raja i kao žene!!! Šta da kažem: "Vidimo se u Osijeku sljedeće godine!"
Moja ekipa na celu sa Silverstarom je bila uvijek pri ruci, pomagali su, talili smo se za lovu i hvala im! Žao mi je što ostali nisu mogli ići.
Sve pohvale organizatorima!