|
Da li ce Ron D. & co. pokoriti Paris
|
| Author |
Message |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Da li ce Ron D. & co. pokoriti Paris
Jutrosnje izdanje eminentong Britanskog tabloida Margaret Tracher Times donosi senzacionalnu vijest koja se odnosi na najovija desavanja iza zavjese Mclaren Mercedesa. Kako navodi ovaj list, ponukani radikalnim potezima svojih kolega iz Sarajeva Ron D. bi vrlo lako mogao sa svoja tri bolida blokirati Parlament Francuske u uzem dijelu Pariza. Ministarstvo prometa i komunikacija im je odobrilo da to mogu uraditi u vremenskom trajanju od samo 4 sata nakon cega bi se vodstvo, mehanicari, piloti i pit babes u najvecem redu i miru trebali razici. Nesluzbeni razlog ovog mirnog prosvjeda je navodno nelegalno izdavanje lincenci za druge timove odnosno bolide koje izdaje FIA. Tako bi 16. Decembra u 13 sati ove godine Kimi, David i Alex trebali sa svoja tri bolida blokirati najuzi centar Pariza. Naime, oni su isprva trebali blokirati sjediste FIA-e u Parizu ali posto je zavuceno i ne bi ga mogli naci odlucili su se za najvise drzavne institucije. Policija nema nista protiv samo je upozorila McLaren da reklame duhanskih proizvoda na svom bolidu moraju skinuti jer Francuska podlijeze zakonima EU o strogoj zabrani reklamiranja istih, stoga ce na bolidima sa strane umjesto dosadasnjeg West pisati " Izvinite gradjani, mi moramo".
A evo sta o svemu tome i kaze Ron D. koji se se neprestrano ceskoa po debeljuskatom trbuhu dok je sinoc nastupao u cetralnom dnevniku Sandy Facea:
MOLIM LIJEPO, RAZLOG NASEG STRAJKA NIJE KONKURENCIJA NAPROTIV, IZVOLITE LIJEPO, EVO PAPIRA I PROPISA I ZAKONA STO JE NAPISALA FIA, IZVOLITE LIJEPO, MI SAMO TRAZIMO, MOLIM LIJEPO NJIHA IMA JOS 9 SA UKUPNO 18 VOZILA, IZVOLITE LIJEPO, MI SE NEBOJIMO ZDRAVE KONKURENCIJE, MOLIM LIJEPO, NAS NAJVISE LJUTE ONI IZ ZUTIH I CRVENIH BOLIDA, MOLIM LIJEPO, ENO ONI IZ CRVENIH SU DALI ONIM SVICARCIMA DVA MOTORA EHEEEJ, IZVOLITE LIJEPO DALI SU IM LINCENU SVOJA DVA PROSLOGODISNJA MOTORA, MOLIM LIJEPO, ONI VISE NEMAJU SVOJA DVA CRVENA BOLIDA NEGO I JOS ONA DVA PLAVA SVAJCARSKA STO VOZE S NJIHOVIM MOTORIMA, MOLIM LIJEPO, PA NIJE NI TO DOVOLJNO BILO NEGO JE BRAT IZ CRVENIH DAO LICENCU ONIM PLAVO-BIJELIM DA MU RODJENI BRAT VOZI ZA NJEGA, IZVOLITE LIJEPO, PA IDU I DALJE ISTI TAJ BRAT DAJE LICENCU NIM ZUTIM DA DOVEDU NJEGOVA DVA ZEMLJAKA EHHEEEJ, IZVOLITE LIJEPO, NJIHA SADA IMA 7, MOLIM LIJEPO 1+1=7 STO VOZE ZA CRVENE I ZUTE, A MI, MOLIM LIJEPO, MI ZAPOSLJAVAMO OKO 1300 RADNIKA A IMAMO SAMO 2 VOZILA I JEDNO REZERVNO I TO REVOLUCIONARNO, IZVOLITE LIJEPO, VECERAS DJECA DAVIDA, KIMIJA I ALEXA NEMAJU STA JESTI, NASE PIT BABES NEMAJU NI ZA TANGE KUPIT, MOLIM LIJEPO, NASI MEHANICARI OKOLO HODAJU KALJAVI I PRLJAVI, NASI INZINJERI NISU NI ZDRAVSTVENO OSIGURANI. ZATO, MOLIM LIJEPO, SAMO TRAZIMO DA SVI KORISTE LICENCU PROIZVODJACA NASIH MOTORA I NISTA VISE, IZVOLITE LIJEPO, TO JE SVE MI SE INACE NEBOJIMO ZDRAVE KONKURENCIJE....
- HVALA
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 12-09-2003 07:59 AM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
jojjj lud si sto gradi hahahahahah
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-09-2003 08:21 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-09-2003 08:21 AM |
|
|
Flik
Senior Member

Status:
|
Molim vas, ja cu prekinuti emisiju, molim vas...
Dozvolite, molim vas, vi imate sliku. Molim vas, to na slici je novi Pit Box koji su žuti otvorili sami za sebe, molim vas, i to na dijelu staze ... na krivini! Molim vas hoćete lijepo... Kamera 3, molim vas!
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 12-09-2003 08:27 AM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
jel Vam to Miljan prodao trave
|
|
| 12-09-2003 08:42 AM |
|
|
Kimi
Senior Member

Status:
|
Svaka čast kada ti se dalo toliko pisati. I ovo je trebalo staviti u humor podforum, nije baš za F1 diskusije.
Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
|
|
| 12-09-2003 10:16 AM |
|
 |
Vlado Norac
Junior Member

Status:
|
HA, HA, HA, HA, AH, hahhahahahahaahah.
Volim Formulu 1 i zelim sa dopisivati sa ljubiteljima Ludog Finca. Najboljeg Kimija Raikkonena
|
|
| 12-09-2003 10:24 AM |
|
|
McLarenovka
Member

Status:
|
|
| 12-09-2003 03:23 PM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
ma naravno malo zezancije nadam se da se niko nece uvrijediti.
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 12-10-2003 09:52 AM |
|
|
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
ja sam vidio Ron Denisa jutros na Cengic-Vili ceka tramvaj i place
kaze "Ono mu stvarno nije trebalo", a Flik je sinoc zaglavio sa Kimijem u Ponderossi kod Zujevine kaze da je pravo los zbog tvoje price
|
|
| 12-10-2003 10:04 AM |
|
 |
|
|