|
Da li ste zadovoljni prijenosima u BiH?
|
| Author |
Message |
buraz
Banned
Group: Banned
Status:
|
Da li ste zadovoljni prijenosima u BiH?
Dakle, vidim pricalo se ovdje na forumu o mnogim temama. Sada je malo zatisje do 7. marta i najvise cemo pricati o pripremama ekipa i o prelaznom roku. Ipak, volio bih znati jedno, a to je: Koliko ste zadovoljni onim sto smo Edis i ja radili protekle sezone?
Recite svoje sugestije. Mi se zaista trudimo i svaki dobronamjeran komentar je dobrodosao. Ima naravno i onih koji su dezurni pljuvaci, ali takvi me ne interesuju. Dakle, mikrofon je vas!!!
Adnan B.
Schumi is the Best!!!
|
|
| 10-14-2003 07:57 AM |
|
|
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Vozdra Adnane, vec je bilo govora o tome na drugi forumima, i ti drugi manje-vise vec znaju sta mislimo o njima. Ivica je ziva enciklopedija, hvala Lebovski , Edis se trudi koliko moze i sa cime moze, uvjek pripremi svjeze informacije a ono u zadnje vrijeme gdje je najvise dogurao to je objektivnost tokom prenosa, tako da ko nezna nemoze ni znati za koga navija.Dobro zna nekad masiti kao sad "Montoya je imao kontakt sa jednim Sauberom" ali nije ni lako sve upratiti Eh sad ti... prvo da ti kazem e jesi me usliko onomad u auto plusu isto kao da sam se nasminkao...tvoji su komentari dali produhovljenost prenosima prvenstveno zahvaljujuci duhovitim komentarima, a bilo ih je i takvih da se covjek mora i glasno nasmijati. Interlagos - tu si napravio show sa komentarima, ipak ubjedljivo komentar sezone je bio, nesjecam se koja utrka, O. Panis je obavio posao sa mehnicarima i krenuo je ali samo par metara i zatim je stao, i mehanicari su ga gledali mrtvi hladni a doimalo se da i on gleda njih u retrovizoru a ti si tad izjavio "Ovo vam je ko ona stara, gladam ja njih gledaju oni mene". Ali zato sad u Suzuki moram ti reci i nisi bio u najboljem izdanju
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 10-14-2003 09:02 AM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
|
| 10-14-2003 09:28 AM |
|
 |
passenger57
Posting Freak

Status:
|
kad je rubinju otpalo nesto neki spojler dal zadnji ne sjecam se tad je bio taj komentar a na istoj je BMW izgubio retrovizore...
hahahahahaha...
|
|
| 10-14-2003 03:56 PM |
|
 |
eXmAn
Senior Member

Status:
|
Previse "šala" , koje niti su smijesne niti ista , ali smijeh je tokom cijelog prijenosa
Treba treci komentator , bolja slika na Hayatu itd.
Ali uglavnom , dobar prosjek , niti je uzasno niti je odlicno ...
Prvi bosanski hardverski portal!
|
|
| 10-14-2003 05:07 PM |
|
 |
AugustuS
Junior Member

Status:
|
ma dobri ste ba kakvih ima na pijaci
salim se..
dobri ste ba,samo naprijed
BMW power...
|
|
| 10-14-2003 05:19 PM |
|
|
Willy
Junior Member

Status:
|
Da budem dirktan prenosi su sadrzajniji i bolji od proslogodisnjih, odskacu od onog sto smo navikli slusati na prenosu tekmi Bari-Ancona itd.
Najbolji F1 prenos u Bih koji sam slusao, a slusam ih od 93.
Jedna primjedba:
Nekad se previse nalozite.
npr. suzuka onako sav nikakav od subote navece probudim sa da gledam F1 nadajuci se konstruktorskoj odem umijem se vrstim se vidim Montoyu kako cvili na stazim, brzo pojacam i cujem komentar kako je Frentzen 3 vozac ferraria sve to sredio za generala i crvendace.
Ej .ebo sam sve pospisku ''mafijaskom'' ferrariju. raspuco se ko lud ujutro me nazove jaran ferrarista ja ga posaljem u 1000.
Pogledam reprizu, a ono zuti se ko sunce ralfova kaciga uz reziserov potpis.
Malo temperamenta ne skodi komentaru, ali ne morate izgarati na ''terenu''.
I jos mislim da ste odlicno podijelili uloge.
|
|
| 10-14-2003 08:23 PM |
|
 |
McLarenovka
Member

Status:
|
|
| 10-20-2003 07:32 AM |
|
 |
airman1
Member

Status:
|
Manje gledanja u papire" vise na stazu! Cesto se desi da nesto promakne a da niko od vas dvojce to apsolutno ne konstatuje! Bolje je nego lani, ali jos morate gledat' Slavka Cvitkovica, malo vise cool stava nije na odmet. Nije ovo Latinska Amerika (sad sto se tice toga i sapunica mog'o bi se covjek i prevariti) da padamo u sevdah na TV. Za drugo je OK, danas barem nije problem imati nformacije na vrijeme tako da je OK. Sad kvaltiet slike, to je vec u domenu naucne fantastike. Malo vise tehinke, al' stbarne ne "urbanih objasnjenja" to znaci da su 'Barge boards" ona dva vertikalna komada plastike ispred hladnjaka, mogi timovi ih nemaju is luze da smire zrak koji ulazi u hladnjake radi boljeg rashladjivanja. Nisu spojleri u strogom smislu rijeci. Na takve stvari sam mislio. Pogotovo sa aspekta novih pravila, to obavezno da odradite jer on osim ove grupe manijaka ovdje raja pojma nema, doduse kod nas vise ljudi gleda prenos NK Stup-Nk Gracanica nego F1. pa mozda nije ni vazno. Ali dobro je (ja sam ti pravo pekast na te stvari pa kad kazem dobro je onda ...)
To fly is the ultimate, to drive fast is the next best thing!
|
|
| 12-29-2003 12:26 PM |
|
 |