|
DA SE IZVINEM
|
| Author |
Message |
Sexon
Member

Group: Registered
Status:
|
DA SE IZVINEM
DA SE IZVINEM EDISU ZA ONO STO SAM NAPRAVIO ....
Izvini
Ali nevalja nako odma da me BAN ...
NEVALJA MOJ EDISE ....
Izvini ako te onoaj post povrjedio !
I pogledaj sta sam nasao :
TEKST JE O TEBI I VRIJEDI GA PROCITATI 1000%
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=27192
|
|
| 07-25-2006 09:25 PM |
|
|
Sexon
Member

Status:
|
RE: DA SE IZVINEM
Edise jebiga neshvacas salo kao salu NEVALJA TI TO ...
Ja se nasalim i i odma ban ...
Nevlja ti to ...
Odoh sa PUNOGASA.COM
Ovdje sam naucio mnogo stvari .. i ima dobre raje ali jebiga ti seres nekad ... to nevlja to kvari forum...
HAJ ZDRAVO
|
|
| 07-25-2006 09:32 PM |
|
 |
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
koji ti je ovo put da ides? 4.???????'
fiat_stilo....ne moras pisati svaki put kad ides...........
a izvinuo se i novi link stavio hahahahaha
This post was last modified: 07-26-2006 04:00 AM by crank.
|
|
| 07-26-2006 03:57 AM |
|
 |
crx
Member

Status:
|
Pa za ide?
Vidi se da se covjek salio, u potpisu je raja sa PUNGAS-a, a ne samo on. Kontam da je bilo vise u folu da se pokze da postoji template za onaka sranja, a ne da kaze da ce se Edisu nesto desiti !!!!
Njih 10, isto papige, odmah se javilo ponavljajuci istu recenicu deset puta: "Nije to dobra za*ebancija!", "Uzas", "Kako si se mogao tako *ajebavati" !!!
Bezveze
|
|
| 07-26-2006 05:32 AM |
|
|
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
|
| 07-26-2006 06:31 AM |
|
 |
Sexon
Member

Status:
|
Vidi se da se covjek salio, u potpisu je raja sa PUNGAS-a, a ne samo on. Kontam da je bilo vise u folu da se pokze da postoji template za onaka sranja, a ne da kaze da ce se Edisu nesto desiti !!!!
Njih 10, isto papige, odmah se javilo ponavljajuci istu recenicu deset puta: "Nije to dobra za*ebancija!", "Uzas", "Kako si se mogao tako *ajebavati" !!!
Bezveze
Vidim CRANK tebi samo da je nesta pametovat ....!
Samo nesta seres ...i pametujes ...
I kao sto rece CRX ja sam napravio bio topic samo da bi docarao kakav je link sto ga dajem a ne da bi nesta naskodio Edisu ili bilo kome.. DALEKO OD TOGA
Ali ima seljaka na ovom forumu ..
Bolje sam otici nego da me neko BAN-ju ponovo
Ovdje ima par ljudi koji svaki put odgovaraju na postove negativno a ima i vas 10 koji se znate medusobno pa svaki jedan drugom pise dobre komentar a kada ja(i ja sam nov) ili nek novi napravi topic svi ga pljujete ne svi ali vecina .... ima par ljudi koji su normalni ovdje ali Edise ,Crank ...i ..ako nastavite tako izgubit cete i njih ...
|
|
| 07-26-2006 10:26 AM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
vrijeđaš ponovo....i to po Administraciji
24h Ban
This post was last modified: 07-26-2006 10:40 AM by Dottore.
|
|
| 07-26-2006 10:38 AM |
|
|
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
]
Vidim CRANK tebi samo da je nesta pametovat ....!
Samo nesta seres ...i pametujes ...
I kao sto rece CRX ja sam napravio bio topic samo da bi docarao kakav je link sto ga dajem a ne da bi nesta naskodio Edisu ili bilo kome.. DALEKO OD TOGA
Ali ima seljaka na ovom forumu ..
Bolje sam otici nego da me neko BAN-ju ponovo
Ovdje ima par ljudi koji svaki put odgovaraju na postove negativno a ima i vas 10 koji se znate medusobno pa svaki jedan drugom pise dobre komentar a kada ja(i ja sam nov) ili nek novi napravi topic svi ga pljujete ne svi ali vecina .... ima par ljudi koji su normalni ovdje ali Edise ,Crank ...i ..ako nastavite tako izgubit cete i njih ...
ja ne pametujem,vec sam samo realan,a ti pokazujes da si debil i seljak,zato bolje ti je idi ,ako ti se ne svidja sta ja i ostali pisemo.........
kazes da si nesto naucio.......smijesno.....da si naucio ,ne bi ti svaki komentar bio glup i svaka tema za brisanje.ovo je auto forum ,nije forum nadgrobnih spomenika
jos jednom me spomeni u bilo kojem smislu, imas dozivotnu bananu od mene i to na ip adresu
This post was last modified: 07-26-2006 01:49 PM by crank.
|
|
| 07-26-2006 01:43 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
slusaj prijatelju,
zato sto si dobio ban zbog neslane sale -opet cu ti reci, ja sam svakodnevno na tockovima, sa glavom u torbi- ti sad hoces da meni nesto kontriras sa ovakvim i slicnim postovima.
Ovo je navodno slobodna zemlja pa ti niko ne brani da pricas sta hoces i da stavljas tudja imena na nadgorbne spomenike.
1. Ove godine samm vidio i vise pogibija u saobracaju nego sto je trebalo, pa mi je cak i moj prijatelj poginuo u jednoj a drugu sam fotografisao igrom slucaja i bio svjedok pogibije.
Takve sale za nas koji se bavimo autompobilizmom ne da su neslane, nego si zasluzio da te neko dobro izlema. A sudeci da ti nista ne vidis lose u tome, pretpostavljam da i nisi vozac, i ne shvacas opasnosti saobracaj.
2-Fazon sa tim nadgorbnim plocama je star par godina, ako si tek sada saznao za njega, onda nemam pojma sta si radio do sada.
3-ako ti je toliko smijesno, stavi svoje ime pa da se svi smijemo. AKo ti se sta desi do kraja godine, mislim da se niko nece smijati.
Sujevjeran sam pa mi to zamjeri.
Topic koji si postavio na sa-x izrevoltiran sto si sasvim opravdano dobio ban, apsolutno nema veze sa ovim sto se desavalo ovdje.
A ja da ne znam raditi poslove koje radim, tebi ne bi palo tesko sto si dobio ban na portalu kojeg je osnovao i koji uredjuje upravo taj ''omrazeni'' Edis Jasarevic
Uskoro .... http://www.maliekran.com mali ekran ali veliki site :-)
|
|
| 07-28-2006 08:32 PM |
|
 |