|
Dacia Logan
|
| Author |
Message |
faya69
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Dacia Logan
stvar je u tome sta treba cijeniti, a sta ne...nisam reko da mi se nasvirana dacia svidja vise od nasvirane alfe...ali sam samo dao konstataciju na: Krelac je onaj ko ulaze u daciu....kuzis mondeo?
...nije bila lijepa, al imala je para...dakle, bila je simpaticna....
|
|
| 09-08-2007 03:59 PM |
|
 |
S-H-E-F
Senior Member

Status:
|
nemam ja nista protiv DACIE,jebiga ko nema para uzet novog bemca,a nece polovno drugo auto,kupi DACIU....al ako je vec kupi,nema se sta preseravat i napucavat vozi kako ti je fabrika dala 75-80konja,i polako,a ako ti je do napucavanja i do brzine lijepo kupis "kockicu" jer su novi BMW-i skupi i sibnes u nju neku *ebacku masinu(a i nemoras,jer vec je i serijska jaka)...a zajebavt se s DACIOM nema veze s mozgom nikako..: :..jel tako ljudi???POZZ
"B"ayer-"M"otor-"W"erke
|
|
| 09-08-2007 04:36 PM |
|
 |
faya69
Senior Member

Status:
|
nemam ja nista protiv DACIE,jebiga ko nema para uzet novog bemca,a nece polovno drugo auto,kupi DACIU....al ako je vec kupi,nema se sta preseravat i napucavat vozi kako ti je fabrika dala 75-80konja,i polako,a ako ti je do napucavanja i do brzine lijepo kupis "kockicu" jer su novi BMW-i skupi i sibnes u nju neku *ebacku masinu(a i nemoras,jer vec je i serijska jaka)...a zajebavt se s DACIOM nema veze s mozgom nikako..:   :..jel tako ljudi???POZZ
sefe sefe...mozda grijesim, ali ti ocito nemas iskustva s tim ubacivanjima masina...uvijek se nesto cuje uvijek nesto skripi lupa...nije ti sigurno za zapalit s njim an put 1000km...to u principu samo dobar mehanicar koji ce sam sebi radit (ili neko ko ima para za bacanje pa da stalno popravlja i dopopravlja) moze i uradit....a uz jacu masinicu ide jos pun djavo popratnih problemcica tipa ovjesa, kocnica, ojacanja trapa....ja bi ipak radje daciu u savrseno voznom stanju...al misljenje je misljenje...istina individualnost se trazi...napucana benga sa iznenadjenjem ispod haube je puno veci gust od nove benge al...kosta i to brate...e da ja sad pitam, jel tako ljudi?
|
|
| 09-08-2007 08:43 PM |
|
|
S-H-E-F
Senior Member

Status:
|
i "ljudi" se raspametili nista ne odgovaraju..... ...neznam ko je od nas dvojice upravu,al nije to auto ni moja briga,ni tvoja tako da se ne prepiremo bezze...al u svakom slucaju nije se trebo oko DACIE zajebavat,sto je u nju ulozio para mogo je RENAULTA(recimo) kako treba kupit...
"B"ayer-"M"otor-"W"erke
|
|
| 09-09-2007 08:52 AM |
|
 |
adnan_17
Member

Status:
|
Ja mislim da je ovdje promasena svrha automobila..dacia je kao automobil koji kosta 14000 maraka predviđena za svakodnevnu upotrebu u porodicnom i poslovnom zivotu(ne mislim na prevoz direktora i slicnih ). Za nekakvno sportsko kurc... nije dorasla..ovo je neki pokusaj (koliko uspio to ne mogu rec) s kojim su htjeli povecati prodaju..usotalom ne znam ko bi dao 20000 za ovo a ne za ocuvanog bmw-a, alfu, ili neku slicnu sportsku masinu...opet misljenja se razlikuju..nek kupuje ko sta hoce...
|
|
| 09-09-2007 09:23 AM |
|
 |
faya69
Senior Member

Status:
|
Ja mislim da je ovdje promasena svrha automobila..dacia je kao automobil koji kosta 14000 maraka predviđena za svakodnevnu upotrebu u porodicnom i poslovnom zivotu(ne mislim na prevoz direktora i slicnih  ). Za nekakvno sportsko kurc... nije dorasla..ovo je neki pokusaj (koliko uspio to ne mogu rec) s kojim su htjeli povecati prodaju..usotalom ne znam ko bi dao 20000 za ovo a ne za ocuvanog bmw-a, alfu, ili neku slicnu sportsku masinu...opet misljenja se razlikuju..nek kupuje ko sta hoce...
momcino nije ni golf 2 dizel (cisto primjer dajem) za napucavanje pa odjednom osvanu lambo-style vrata i 16 inca tockovi na njemu...i nije ba shefe stvar prepirke niposto, cisto onako kazem...ipak je Ford reko "Najbolje auto je novo auto" ...ja nemam ni novu daciju ni napucanog bmw-a al ono sto imam je potpuno funkcionalno auto staro skoro pa 20godina s kojim se na put od 1000km uputim bez problema...a razlog tome je sto ja prvo pare ulazem u funkcionalnost auta i u njegovu mehaniku a poslije u npr. muziku i te stvari...jer dzaba 2000w kad stane na karauli za ljeta...dobro jedino sto kad vec stojis ima sta da ti svira ...pozz...no hard feelings ljudi...
|
|
| 09-09-2007 12:05 PM |
|
|
Mondeo
Posting Freak

Status:
|
nemam ja nista protiv DACIE,jebiga ko nema para uzet novog bemca,a nece polovno drugo auto,kupi DACIU....al ako je vec kupi,nema se sta preseravat i napucavat vozi kako ti je fabrika dala 75-80konja,i polako,a ako ti je do napucavanja i do brzine lijepo kupis "kockicu" jer su novi BMW-i skupi i sibnes u nju neku *ebacku masinu(a i nemoras,jer vec je i serijska jaka)...a zajebavt se s DACIOM nema veze s mozgom nikako..:   :..jel tako ljudi???POZZ
sefe sefe...mozda grijesim, ali ti ocito nemas iskustva s tim ubacivanjima masina...uvijek se nesto cuje uvijek nesto skripi lupa...nije ti sigurno za zapalit s njim an put 1000km...to u principu samo dobar mehanicar koji ce sam sebi radit (ili neko ko ima para za bacanje pa da stalno popravlja i dopopravlja) moze i uradit....a uz jacu masinicu ide jos pun djavo popratnih problemcica tipa ovjesa, kocnica, ojacanja trapa....ja bi ipak radje daciu u savrseno voznom stanju...al misljenje je misljenje...istina individualnost se trazi...napucana benga sa iznenadjenjem ispod haube je puno veci gust od nove benge al...kosta i to brate...e da ja sad pitam, jel tako ljudi?
PA Dacija je nova pa u njoj vazda nesto klepece, skripi i sl. A tek zvuk zatvaranja vrata... a la golf 2

I postavlja se pitanje- vrijedi li to "novo auto" zaista 10-15 000 KM
HEMI Power
|
|
| 09-09-2007 01:39 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
e stvarno neznam koliki KRELAC moras biti da bi ulago pare u DACIU...neko stvarno nema mozga....
Nije niko ulagao nego ovako auto kupis, dakle Dacia proizvodi.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 09-09-2007 02:23 PM |
|
 |
|
|