|
daljinsko zakljucavanja+alarm
|
| Author |
Message |
Lady
Member

Group: Registered
Status:
|
Mislim da Cobra nije skupa. Cijena je oko 450 KM. Mehanickim zastitama ne vjerujem jedne sekunde. Moje misljenje je da je bilo koji propisno ugradjen alarm bolji od LK.
I kupio si A4 audija pa nemoj zalit 500KM na alarm...
Malo ti je to bezveze.
Potpuno si u pravu. Platis auto a onda ti puno dati i za alarm. A pored alarma nije lose imati i LK ili neku drugu fizicku zastitu, pa ako vec neko proba da ukrade da se i ljudski namuci.
|
|
| 04-13-2005 11:27 AM |
|
|
cenga
Posting Freak

Status:
|
ma joooj ni jedan alarm nije tolika zastita, imam m.lock i drago mi je sto sam to investirao meni treba samo da otvaram vrata na daljinski alarm mi i nije potreban auto je u garazi , podzemna garaza , dobro zasticena ono sve super... i nije me nesto strah za mog audija hehe kakvih auta ima , nego postoji li COBRA varijanta samo otkljucavanje vrata
|
|
| 04-13-2005 11:56 AM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
ma joooj ni jedan alarm nije tolika zastita, imam m.lock i drago mi je sto sam to investirao meni treba samo da otvaram vrata na daljinski alarm mi i nije potreban auto je u garazi , podzemna garaza , dobro zasticena ono sve super... i nije me nesto strah za mog audija hehe kakvih auta ima , nego postoji li COBRA varijanta samo otkljucavanje vrata
Alarm COBRA kosta 406,00 km sa ugradnjom a postoji centralno zakljucavanje COBRA,samo mi reci za koji auto pa ci ti reci cjenu?
|
|
| 11-23-2005 09:16 AM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
mene interesuje alarm za Fiestu 2001g.
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 11-23-2005 10:18 AM |
|
 |
dino GETARICA-octan
Junior Member

Status:
|
mene interesuje alarm za Fiestu 2001g.
Za tvoj auto ugraduje se model ak 3198(full options) i kosta takoder 406,00km sa ugradnjom.
|
|
| 11-23-2005 10:23 AM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
Hmmm kobra meta nije bas isti fazon, cak sta vise nije ni slicno. Znam gledo sam, hiljadu puta ugradnju, kvalitet, razlika nebo i zemlja, Metu ako presjeces jednu zicu pogresno dok krades auto, blokira sve i neupali ti vise, kod mete dolazi samonapajajuca sirena, koja se nemoze postavit ni na jedand rugi aarm, nemozes je razbit cekicem, ni macolom a ako ipak uspijes i dalje svira, i ako je u vodu stavis idalje svira, hmmm ima jos nekih opcija al nesjecam se. A kobra trehni je malo jace pobrka se modul skroz.
Vidim iz tvog teksta da si jako ne iskusan.Cobra je vise od svega toga sto ti naveo.
|
|
| 11-23-2005 10:34 AM |
|
|
chimera
Posting Freak

Status:
|
Hmmm kobra meta nije bas isti fazon, cak sta vise nije ni slicno. Znam gledo sam, hiljadu puta ugradnju, kvalitet, razlika nebo i zemlja, Metu ako presjeces jednu zicu pogresno dok krades auto, blokira sve i neupali ti vise, kod mete dolazi samonapajajuca sirena, koja se nemoze postavit ni na jedand rugi aarm, nemozes je razbit cekicem, ni macolom a ako ipak uspijes i dalje svira, i ako je u vodu stavis idalje svira, hmmm ima jos nekih opcija al nesjecam se. A kobra trehni je malo jace pobrka se modul skroz.
Vidim iz tvog teksta da si jako ne iskusan.Cobra je vise od svega toga sto ti naveo.
Pitanje je uvjek samo jedno...koliko si spreman da platis...ja vjerujem u Cobru...
Stari ima Mercedesa 300ce vec 8 godina ima Cobra na tom autu. Nikad ga niko dohvatio nije...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 11-23-2005 10:44 AM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
Alarm COBRA kosta 406,00 km sa ugradnjom a postoji centralno zakljucavanje COBRA,samo mi reci za koji auto pa ci ti reci cjenu?
jarane
ovo je post iz aprila dok sam imao a4
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 11-23-2005 12:51 PM |
|
 |
C_A_T_T_O
Member

Status:
|
Meta System...nema dalje..kakve cobre kakvi bakraci... sam neka "fakerska" imena, a dal to valja bog te pito.. 8)
http://www.meprocar.com Mepro BH d.o.o. FK Automotive program, xenon svjetla prodaja i ugradnja; 061 887 007
|
|
| 11-23-2005 06:11 PM |
|
 |
e.bug
Senior Member

Status:
|
Meta System...nema dalje..kakve cobre kakvi bakraci... sam neka "fakerska" imena, a dal to valja bog te pito.. 8)
Cobra fakersko ime? Ti fakat nisi normalan
ride it like you stole it
|
|
| 11-23-2005 08:49 PM |
|
 |
|
|