Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 Next > Last »
daljinsko zakljucavanja+alarm
Author Message
C_A_T_T_O
Member

Group: Registered
Status: Offline

alo bolan! mislio sam na imena alarma, tipa scorpion, vampiri neki, kobre.. sve neke kobne zivotinje il kojekakve gluposti... a sto se tice kvalitete boli me briga..provjerio sam da je meta system extra..stavise znam par ljudi koji su cobru mijenjali meta system alarmom.. a sad svako ima svoje..

http://www.meprocar.com Mepro BH d.o.o. FK Automotive program, xenon svjetla prodaja i ugradnja; 061 887 007
11-23-2005 10:02 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
-dene-
Member

C_A_T_T_O Wrote:
alo bolan! mislio sam na imena alarma, tipa scorpion, vampiri neki, kobre.. sve neke kobne zivotinje il kojekakve gluposti... a sto se tice kvalitete boli me briga..provjerio sam da je meta system extra..stavise znam par ljudi koji su cobru mijenjali meta system alarmom.. a sad svako ima svoje..

Ja ne zelim nikakvu svadu to odmah da kazem al takvih sto mjenjaju cobru metom je jako malo na prste se mogu prebrojati.Al ipak svako ima svoje misljenje i ja to postujem. Wink

11-24-2005 08:21 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
prelude za lude
Posting Freak

Ma alarm je alarm. Vazno je da odbije lopova. Mislim, kad otvori vrata, alarm se upali, lopov pobjeze. To je cilj. Za pravog lopova ne postoji prepreka. Nedavno sam kupio rodjaku alarm u Tuzli, nov, bio je 110 KM. Marka je Eagle Master. Izvoda iz njega gomila, na sve moguce se moze spojiti (stisnes kocnicu - upali se alarm, ubacis u rikverc - svijetla bljeskaju i cuje se prodoran zvuk, naoruzas alarm - el. prozori se zatvore, blokada motora, sok senzor, vrata, gepek, hauba, kontakt, ...). Samo nema one senzore pokreta. Ja mu ugradio i on super zadovoljan. Ima alarm koji reaguje na sve moguce a kostalo ga male pare.
Hocu reci da se za male pare moze obicni lopov otjerati od auta, a za velike pare nemozes otjerati profesionalca.

HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
11-25-2005 10:30 PM
W0dk4_B0y
Member

Pitanje za komel. Koliko bi kostalo daljinski zakljucavanje bez alarma. auto je fiat bravo, ako ista to znaci. pozdrav

Driver for life
11-26-2005 12:54 AM
-dene-
Member

W0dk4_B0y Wrote:
Pitanje za komel. Koliko bi kostalo daljinski zakljucavanje bez alarma. auto je fiat bravo, ako ista to znaci. pozdrav

Daljinsko zakljucavanje bez alarma za tvoj auto je 185,00 km sa ugradnjom.

11-26-2005 09:03 AM
edinko
Posting Freak

RE: daljinsko zakljucavanja+alarm

evo jedan negativan primjer
u sred bijela dana oko 16h lopov je sarafcigerom razbio staklo na seatu alarm se aktivirao, a on lijepo otvorio auto i izcupao cd.
sada druga negativna strana
pored njega stoje 3 djevojke i 2 momka koji se samo okrenuse i pobjegose, tek ga je zaganjao neki stariji cova, a pri tome mu ispade cd a display mu ostade u ruci i nakom 20 tak metara lopov je displyaom gadzao tog covjeka i pobjegao, policija nije dosla ni za 2 sata.
sav taj cirkus sam gledao sa balkona, jer sam mislio da je moj alarm.
lopov je neki klinjo, nema zive vage sa CD-om, sarafcigerom i tegom od 10 kg, 45 kila Sad

edinko
06-11-2006 09:07 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Psycho
Member

Da Bog da im se ruke osusile. Niko mi nije mrzi od tih narkica sto kradu cd-playere. Hem ti razbije staklo, hem ti polomi plastiku u autu i na kraju ti jos i muziku klepi... (jos da se pokenja na sjediste i imas full service).
Cuo sam da postoje neke gasne ampule koje su namjenjene za zastitu cd-playera ili inace dijelova unutar auta. Cuo sam da se ampula nekako zakaci za muziku i cim pocne vadit ta ampula valjda pukne i citavo auto se ispuni gustim dimom koji se zadrzi u autu odprilike 5 min i onda nestane. Gas je valjda potpuno neutralan tako da ne ostavi nikakve tragove u autu (ne smrdi).
Jel cuo iko ista o tome, ako jeste volio bih malo vise informacija o tim ampulama. Jel postoji neka sa antraxom da umre lopov odma ili neka da ga omami pa da ga zakljucam u podrum jedno pola godine Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil
(salim se, nebi pola godine nego mjesec Very Happy )

Udario sam sa svojim vozilom o cestovni odbojnik, okrenuo sam se na krov i tada sam izgubio kontrolu nad vozilom...

This post was last modified: 06-17-2006 07:07 AM by Psycho.

06-16-2006 09:04 PM
crank
Banned

Group: Banned

dosta mu je i 24 sata ,sa mnom ne znam bil prezivio .........

06-16-2006 09:12 PM
SamiRX-8
Member

RE:  daljinsko zakljucavanja+alarm

Psycho Wrote:
Da Bog da im se ruke osusile. Niko mi nije mrzi od tih narkica sto kradu cd-playere. Hem ti razbije staklo, hem ti polomi plastiku u autu i na kraju ti jos i muziku klepi... (jos da se pokenja na sjediste i imas full service).
Cuo sam da postoje neke gasne ampule koje su namjenjene za zastitu cd-playera ili inace dijelova unutar auta. Cuo sam da se ampula nekako zakaci za muziku i cim pocne vadit ta ampula valjda pukne i citavo auto se ispuni gustim dimom koji se zadrzi u autu odprilike 5 min i onda nestane. Gas je valjda potpuno neutralan tako da ne ostavi nikakve tragove u autu (ne smrdi).
Jel cuo iko ista o tome, ako jeste volio bih malo vise informacija o tim ampulama. Jel postoji neka sa antraxom da umre lopov odma ili neka da ga omami pa da ga zakljucam u podrum jedno pola godine Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil
(salim se, nebi pola godine nego mjesec Very Happy )

Čini mi se da sam to gledao na DSF-u, samo što je ovdje kako se sjećam bio fazon čim otvoriš vrata da ispusti taj dim koji naravno ne škodi samo što ne možeš vidjeti ništa pred sobom, a boca se može puniti ili se zamijeni. Davno sam to gledao, uglavnom takvo nešto postojiSmile

06-20-2006 10:51 PM
Psycho
Member

Pa to je sminka prava. Moze li -dene- da nam sta kaze o ovome vise???

Udario sam sa svojim vozilom o cestovni odbojnik, okrenuo sam se na krov i tada sam izgubio kontrolu nad vozilom...
06-21-2006 11:05 AM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  COBRA ili GT auto alarm edinko 4 3,482 04-21-2008 09:07 AM
Last Post: Muta
  Alarm.. freak 5 986 11-15-2006 03:22 PM
Last Post: freak

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites