SENZACIJA FORMULE "INDY" DANICA PATRICK HTJELA BI VOZITI F1
Ovogodišnja senzacija Indy 500 23-godišnja Amerikanka Danica Patrick izjavila je novinarima ispred bolničkog centra BAR-Honde u Indianapolisu da bi prešla u Formulu 1 kad bi je neka od vodećih momčadi pozvala u svoje redove.
Za sada mi je super u IRL natjecanju (Indy Racing League), ali ne bih rekla ne Formuli 1, no morala bi me pozvati određena momčad. U IRL-u sam u najboljoj momčadi i volim kad je sve u najboljem redu u nekoj momčadi, rekla je Patrick.
Na pitanje je li kontaktirala s nekim momčadima iz F1, odgovorila je da ju još nitko nije zvao.
Patrick je prošli mjesec završila veliku utrku Indy 500 na izvrsnom četvrtom mjestu, a u svojoj karijeri tri je godine provela utrkujući se u Engleskoj, prije povratka u Sjedinjene Države.
Dok sam vozila u Engleskoj, bila sam sigurna da ću kad odrastem voziti u F1. Tad sam pratila sve utrke Formule 1, znala sam sve o svemu, no kad sam se vratila u Ameriku ponovno sam došla u dodir s Indy Carom i drago mi je da sam tu sad, zaključila je Patrick.
Neukusna šala Berniea Ecclestonea
Nakon izjava Danice Patrick, oglasio se i Bernie Ecclestone. 74-godišnji Britanac vrlo je neukusno odgovorio na novinarske upite o ovogodišnjoj vozačkoj senzaciji ljepšeg spola iz Indy 500 utrke: Napravila je dobar posao, zar ne? Super, nisam vjerovao da ona to može. Znate imam jednu od onih divnih zamisli da bi žene trebale biti obučene u bijelo kao i svi drugi kućanski aparati.

a.jpg)