Post Reply  Post Thread 
Danica Patrick
Author Message
Sead_Huseinovic
Member

Group: Registered
Status: Offline
Danica Patrick

SENZACIJA FORMULE "INDY" DANICA PATRICK HTJELA BI VOZITI F1

Ovogodišnja senzacija Indy 500 23-godišnja Amerikanka Danica Patrick izjavila je novinarima ispred bolničkog centra BAR-Honde u Indianapolisu da bi prešla u Formulu 1 kad bi je neka od vodećih momčadi pozvala u svoje redove.

Za sada mi je super u IRL natjecanju (Indy Racing League), ali ne bih rekla ne Formuli 1, no morala bi me pozvati određena momčad. U IRL-u sam u najboljoj momčadi i volim kad je sve u najboljem redu u nekoj momčadi, rekla je Patrick.

Na pitanje je li kontaktirala s nekim momčadima iz F1, odgovorila je da ju još nitko nije zvao.

Patrick je prošli mjesec završila veliku utrku Indy 500 na izvrsnom četvrtom mjestu, a u svojoj karijeri tri je godine provela utrkujući se u Engleskoj, prije povratka u Sjedinjene Države.

Dok sam vozila u Engleskoj, bila sam sigurna da ću kad odrastem voziti u F1. Tad sam pratila sve utrke Formule 1, znala sam sve o svemu, no kad sam se vratila u Ameriku ponovno sam došla u dodir s Indy Carom i drago mi je da sam tu sad, zaključila je Patrick.

Neukusna šala Berniea Ecclestonea

Nakon izjava Danice Patrick, oglasio se i Bernie Ecclestone. 74-godišnji Britanac vrlo je neukusno odgovorio na novinarske upite o ovogodišnjoj vozačkoj senzaciji ljepšeg spola iz Indy 500 utrke: Napravila je dobar posao, zar ne? Super, nisam vjerovao da ona to može. Znate imam jednu od onih divnih zamisli da bi žene trebale biti obučene u bijelo kao i svi drugi kućanski aparati.

[img]http://www.paddocktalk.com/news/html/news/images/07/f1silly/FerrariV2.gif[/img]
06-24-2005 03:13 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

nacekat ce se

Man maximum Machine minimum
06-24-2005 04:29 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
elvir
Posting Freak

Group: Registered
Status: Away

hah berni je lud...a bilo bi interesantno vidjeti jednu skvo u f1..

http://www.bhrenaultclub.com
06-24-2005 04:51 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Katz
Administrator

Group: Administrators

Secate se ove cure Very Happy

Forever #1

Igor Savic - Gonza
06-24-2005 09:07 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: