Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA
Author Message
MAZAMALI
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE:     DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

honda vti Wrote:
Kako su podjeljene klase ove godine?
Kakve nagrade se očekuju ove godine?
BTW ove godine nas dolazi puno iz HR a vezano za termine važno je samo da se ne preklapaju s drugim trkama i sve 5

pa koliko sam vidio po ostalim forumima Mostar 30.04 je prvi SR na ovom podrucju ne preklapa se ni sa jednim drugim sr a i ostala dva ....a klase ...ove godine se vozi na vremena ....dvije kvlifikacije vremenski index i dobijes svoju klasu ....ono od 11-11.999 sec .....12-12.999 sec itd do 18+ ako u kvalifikacijama bude 18+ vise od 10 auta

http://www.amknitro.com
03-12-2006 09:56 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MAZAMALI
Senior Member

RE:    DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

hondagirl Wrote:

Procesor Wrote:
Kome je do trka za njega smo i predvidjeli ovakve termine a kome je do PAMETOVANJA njemu niko ne moze udovoljiti....

slazem se apsolutno, stalno se vezu neke price o tome odgovaraju li ili ne termini, koji bi datumi bili bolji....dajte malo price kako se pripremate, nesto konkretno radite....ko hoce da dodje doci ce, makar u rikverc vozio...jel tako maza???Wink

ako sve bude OK onda Ti I Danijela bi mogle biti prve cure na balkanu koje ce voziti SR Sluzbeno jedna protiv druge ...jer po mome misljnju bicete u istoj klasi a ja vas obadvije ocekujem u finalu klase da bude finale klase dvije cure ...eh to ce biti race za pamcenje .....Wink

03-12-2006 09:58 PM
//sale
Junior Member
**

RE: DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

A šta u slučaju da nebude dovoljno auta za neku klasu? Jeli se prebacuju i slijedeću(veču) ili ??? i zna li se otprilike kakve će pile biti.. u voim slabijim klasama Smile

poZZ

This post was last modified: 03-13-2006 06:43 AM by //sale.

03-13-2006 06:42 AM
MAZAMALI
Senior Member

RE:  DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

//sale Wrote:
A šta u slučaju da nebude dovoljno auta za neku klasu? Jeli se prebacuju i slijedeću(veču) ili ??? i zna li se otprilike kakve će pile biti.. u voim slabijim klasama Smile

poZZ

sve klase ce se odrzati bez obzira koliko auta bilo u klasi ....klas 18+ ce postojati ako se u kvalifikacijama pojavi vise od 10 auta sa vremenom 18+

03-14-2006 08:45 PM
Death_beat
Member

RE: DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

Postoji li kakva sansa da se bar neki od sr-ova prenosi na tv-u??
Nesto kao sto je bilo prosle godine sa hayatom

03-18-2006 07:50 PM
MAZAMALI
Senior Member

RE:  DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

Death_beat Wrote:
Postoji li kakva sansa da se bar neki od sr-ova prenosi na tv-u??
Nesto kao sto je bilo prosle godine sa hayatom

bice na TV ali snimak nista direktno kao prosle godine jer kad krenu utrke u 10 sati vise nema prekida ,,.,,,jer prosle godine imali smo rupu od 3 sata jer smo cekali TV direktan prenos ....

03-19-2006 08:48 PM
honda vti
Junior Member
**

RE:   DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA

Pošto se bliži SR u Mostaru molio bi da mi netko iz tog grada preporuči gdje je dobro odsjesti tj. nas više bi išlo subotu 29-og pa bi prenocili znači zanima me Ok Hotel motel ili sl. kako se krecu cijene i jel treba unaprijed rezervirati. Hvala

03-20-2006 09:22 PM
Clio RS
Member

honda vti Wrote:
Pošto se bliži SR u Mostaru molio bi da mi netko iz tog grada preporuči gdje je dobro odsjesti tj. nas više bi išlo subotu 29-og pa bi prenocili znači zanima me Ok Hotel motel ili sl. kako se krecu cijene i jel treba unaprijed rezervirati. Hvala

Cijena hotela i motela ili prenoćišta je cca 10-15 eura po osobi noćenje. Za veće grupe možemo vidjeti sa vlasnicima objekata možda bi bilo i nekih popusta. Imaju dva motela u blizini piste (to je naravno dosta udaljeno od samog grada).
Također za prenoćište se možete obratiti i nama iz AMK Nitro jer imamo i mi kod nas nekog smještaja. Spavanje nije problem!
Za sve upite možete se obratiti na: 0038763/400-227 (mazamali) i 0038763/311-557 (guru).

AMK NITRO MOSTAR
03-20-2006 10:13 PM
Kostur
Member

honda vti Wrote:

Pa bilo bi poželjno da bar otprilike javite koliko osoba dolazi da vam mogu osigurati sve na vrijeme, kao što Clio reče 10-15 eura ja mislim da nije puno, a smještaj je vjerujte mi vrhunski, nije daleko ni od grada ni od piste, taman negdje na pola puta. Vlasnik je moj kum, javite se i ništa vam neće faliti to vam garantiram Wink

http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
03-20-2006 10:25 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h Street Race sezona u BiH je pocela Terminal 1 210 08-08-2008 01:52 PM
Last Post: MAZAMALI
  Mostar 2 2007 odgodjen Fele 24 1,454 02-06-2008 11:07 AM
Last Post: Marsel_320
  Slike: Toronto Motorsports Park - Street Car Nationals BAHbA 10 934 11-30-2007 06:40 AM
Last Post: Skyline
Winner_first_h4h Zvanicni datumi SaMoStreetRace 2007 Terminal 6 628 11-02-2007 11:28 AM
Last Post: AUTOFREAK
  street race 402m - 30.09. prelude za lude 21 1,588 10-09-2007 08:07 PM
Last Post: adnan_17

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: