|
De Mondeo... ne sramoti se
|
| Author |
Message |
Flik
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Ma bolji bi bio narandzasto-zlatan, kazem vam. Ko ima narandzasto-zlatan bmw u bih? Niko. U tome i jest poenta. Da ne budes kao svi ostali (borgovi). Jer ako ces biti isti vozi golfa 2.
Kako ja vidim ovu bengu:
Kao prvo trebalo je poci od cinjenice da je ovo cabrio. I de ce se voziti bez krova te da mu je u tom slucaju linija auta takva-i-takva.
Ali trebalo je misliti i da ovo nije florida nego da ce i kod nas padati kisa pa da bi se sutra moglo desiti da se i krov navuce pa da se samim tim figura auta mjenja.
Kod kabria imamo znaci jednu dugu pravougaonu siluetu. E sad, da to ne bi bio frizider ja licno bih nabacio kakav spojler jal nazad jal naprijed (ne oba) cistio da razbijem monotoniju.
Tu monotoniju bih jos vise razbio niklovanim felgama (punijim) i visokorefleksionom bojom. Ja licno bi ga obojio u metalik sivu sa zlatno-narandzastom sarenom naljepnicom po strani. Na haubu bi mu nabacio onaj kao otvor (ne znam kako se to zove, malo ispupcen za strujanje zraka) i zadao se u toniranje sajbe. U toj kombinaciji metalik siva-zlatno-narandzasta crni krov legao bi k'o bombona. Sjedista crna sa tamno crvenim - bordo detaljima.
Time bih definitivno razbio monotoniju automobila kao frizidera, naglasio bih brzinu tom naljepnicom... a vrata? Vrata bihh zamandalio da se ne mogu otvoriti nikako. Kabriolet je majka mu stara, ulazi preko vrata.
I ko mi moze reci da takav bmw ne bi valjao? Da se za takvim bmwom ne bi okretale cure i da takav bmw ne bi pobjedjivao na street race okupljanjima?
Ali onda, ja sam "umjetnik" a ne automehanicar. Zato ovaj auto meni ne valja jer ga gledam sa druge tacke gledista. Vi, odnosno trkaci, navikli na golfove 2 ovo sigurno vidite kao munju nebesku. Meni je ovo smece.
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 09-16-2004 06:36 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
Hm, vidim poentu tvoga posta ali eto... nije Bendz moj pa me cisto i boli uvo
Sve u svemu, shvatam sta si htio da kazeš...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 09-16-2004 07:20 AM |
|
 |
Mondeo
Posting Freak

Status:
|
ovo sa vratima je zestoko sra*e. Mislim, ostatak nije los, ali ovo sa farbom je stereotipno, i neznam sta je toliko posebno u tome? Kad budes u sa, stani malo u titovoj ulici i pogledaj aute koji prolaze i vidjet ces najmanje 5 auta sa istim kalupom boje. neznam sta tu ima rikati milju i po, kad znam tipa koji bi mi to uradio za 3-4 glave, a jos bi bolje ispalo.
HEMI Power
|
|
| 09-16-2004 07:59 AM |
|
|
Lukasaca
Member

Status:
|
Naljepnica usra svu stvar a inače bi mogao proči
|
|
| 09-16-2004 08:58 AM |
|
 |
Procesor
Banned
Status:
|
Nakindjurena , jako lose osmisljena kanta i to iz Austrije
|
|
| 09-16-2004 05:29 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
najgore u svemu sto vi mene optuzujete da stalno o golfu pricam a u svakom vasem postu pominjete legendu dvojku.aj flik nam sad ti reci koji ti to stroj posjedujes ako nije tajna?
nisam brz ali ipak?
|
|
| 09-16-2004 08:56 PM |
|
|
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
mnogo bolje izgleda uzivo, sa spustenim vratima i kad ne vidis onaj tribal.
[205]
|
|
| 09-16-2004 09:20 PM |
|
 |
schmidt
Member

Status:
|
Hm...
Flik,zanima me samo ako bi ti ulazio u auto kad je krov navučen,kad bi zamandalio vrata...Neće krov stalno biti spušten,zar ne???
|
|
| 09-16-2004 09:58 PM |
|
 |
schmidt
Member

Status:
|
Re: Hm...
Flik,zanima me samo ako bi ti ulazio u auto kad je krov navučen,kad bi zamandalio vrata...Neće krov stalno biti spušten,zar ne???
Mislio sam kako bi ulazio,fali "K"...
|
|
| 09-16-2004 10:01 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
|