|
De Mondeo... ne sramoti se
|
| Author |
Message |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
Ni meni nije bas jasno
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 09-17-2004 05:39 AM |
|
 |
Flik
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Re: Hm...
Flik,zanima me samo ako bi ti ulazio u auto kad je krov navučen,kad bi zamandalio vrata...Neće krov stalno biti spušten,zar ne???
Fino, kako se ulazi u Mustang i Dodge-ove, kroz otvoren prozor. Nije bmw diablo pa da ima prozor 12cm.
A kako bi ga parkirao i onda ulazio u njega?- pitas ti.
Vjerovatno bi imao garazu, jerbo neces ovo ostavljati na ulici. I onda bih u garazi ulazio kroz prozor.
A kako bi ga vani pred kafanom ostavio? - neumorno zapitkujes?
Kako svaki cabriolet stoji pred kafanom. Sa spustenim ili ne spustenim krovom, zakljucan, pa ga niko ne ukrade.
A koka kako bi usla?
Kroz prozor. U tome i jeste poenta.
Ustedio bih koliko-rece-hiljada i uradio kvalitetan tuning jal karoserije jal motora. Kad bih prozujao pored levata, mislis da bi koga bilo briga ulazim li kroz prozor ili kroz auspuh!
Meni je ovaj auto smece iz cistog razloga sto je vlasnik prelistao katalog i rekao "e hocu ja ovo". Ako mu je raja (u sto sam ubjedjen) opskrbljena golfovima 2 onda je on faca. Za ime boga, ima bengu sa leptir vratima i neku boju i cak tribal naljepnicu. Sve je to divno i krasno u sredini golfova. Inace, auto je smece. Seoske koke se loze na njega ali svako ko je jednom pogledao makar slike sa sajma auto tuninga ovo smatra nizeplasiranim smecem.
Koliko god vi lupali smajlice i cudom se cudili, kad se pored ovoga stavi kakva benga sa tih sajmova ovo je uzas.
Fico, kad bih ga se ja spopao, a znaju pojedinci moje planove za ficu, bolje bi izgledao nego ovaj bmw.
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 09-17-2004 07:27 AM |
|
|
Mondeo
Posting Freak

Status:
|
Flik je u potpunosti u pravu! Mislim da je jedino sto ovom grobu fali naljepnica "no faer" preko prednje i zadnje sajbe
Dajte, ljudi, uozbiljite se, ovo je mozda "extra makina" za nekoga ko ne vidi dalje od nosa (golfa sa alu-felgama), ali ko je bio na makar jednom tunning-show-u ili nekim malo uglednijim okupljalistima ( ne onima gdje doneses gajbu pive, lokalnu sesoku koku i grobica sa natpisom no fare), znat ce da je ovo auto puko smece!
Jos nesto za kraj- kako to rade ljudi u evropi, kojima nije stalo da nakite sve sto moze stati na auto i koji itekako imaju ukusa:
HEMI Power
|
|
| 09-17-2004 08:24 AM |
|
 |
Mondeo
Posting Freak

Status:
|
|
| 09-17-2004 08:29 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 09-17-2004 10:14 AM |
|
|
ThunderBird
Banned
Status:
|
Mislim da je jedino sto ovom grobu fali naljepnica "no faer"
Ti se samo uvuci Flik-u u šupak... Ja se ne slazem i drzim se toga...
A da... Ja vjerujem da bi ti ubio za jedan ovakov "grob"...
seljak
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 09-17-2004 10:16 AM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
A da se vi malo spustite na zemlju. Previše čitate Tuning časopise. Auto je vrhunski odrađeno (osim naljepnice) - uostalom o ukusima se ne raspravlja. Ali ne kontam kako neko ko ne vozi ništa (ili nešto puno slabije) može za novi BMW 3 Cabrio reći da je bezveze. Ovo auto nije ispod 100.000 KM.
|
|
| 09-17-2004 10:21 AM |
|
 |
Flik
Senior Member

Status:
|
Cek, ti to meni govoris ili Mondeu?
U ostalom zasto bi se iko meni uvlacio u supak kad ja nisam vrijedan toga. Nikom od tog hajra bolje nece biti...
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 09-17-2004 10:46 AM |
|
|
ThunderBird
Banned
Status:
|
"drugu" Mondeu koji je napaćen u zivotu sto sebi nemoze kupit bolji auto od te kante sto vozi...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 09-17-2004 12:52 PM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Od ovog BMWa bolje izgleda i truhla peglica.....stvarno je seljacki urađen..ja s**nje **bote
|
|
| 09-17-2004 03:28 PM |
|
 |
|
|