Thread Closed  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
De Mondeo... ne sramoti se
Author Message
Procesor
Banned

Group: Banned
Status: Offline

Ljudi spustite malo loptu a pojedini bi trebali malo i razmisljati prije nego sto nesto otkucaju (posebno maldci koji tek polazu ili su polozili vozacki) jer ovdje ima ljudi koji su im mogli biti tate. Nikada nemojte licno vrijedjati ljude na forumu jer to nije kulturno a ni kolegijalno . A sto se tice slika i narocito tuninga predlazem da malo vise slikate svoje aute (a ne BMW nekog supka iz Austrije o kojem mozemo samo da sanjamo) pa da o tome raspravaljamo i dajemo komentare. U zadnje vrijeme je previse tenzija u forumima iako nema sixpacka Very Happy Very Happy Very Happy

09-17-2004 06:34 PM
Visit this users website Find all posts by this user
ThunderBird
Banned

Group: Banned

Tebe nije niko diro kolko se sjećam Confused

Sto se tice Golfa i ostalih auta moje flote već je raspravljeno i ljudi su davali samo riječi pohvale... nisam nigdje pročito da nesto nevalja i da se nekom ne svidja...

A sto se tiče seljaka (Mondea) on i kad bi nam dao slike svog "krša" niko nebi ni komentarisao jer je to auto ko stvoreno da se od njega napravi "kokošinjac" košto jednom sixpack reče...
I sto se mene lično tiče moja rodica ima BMW kakav on nikad neće imati i moze ga samo sanjati a on će opet reći "ma to je GROB"...
To samo znači da je iskompleksiran prema ljudima koji će ga negdje na putu obilaziti "trećom" a on jadan upro u pod....

Toliko...

E kad te ja vidim da me "prodjes" (sto nikad neces uspjeti) klanjacu ti se a ovako te mojin da začepiš labrnje od mene i da se ne javljaš

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
09-17-2004 07:42 PM
Visit this users website Find all posts by this user
Sike
Posting Freak

Group: Registered

Koji vam je ??? Evil or Very Mad

ThunderBird Wrote:
E kad te ja vidim da me "prodjes" (sto nikad neces uspjeti) klanjacu ti se

A šta misliš da prvo položiš vozački ? Wink Uostalom ne kontam čemu uopšte služi ovaj topic. Tema vam je glupa, svađate se zbog tuđih auta. Dobro je rekao Procesor -

Procesor Wrote:
predlazem da malo vise slikate svoje aute (a ne BMW nekog XXXXX iz Austrije o kojem mozemo samo da sanjamo) pa da o tome raspravaljamo i dajemo komentare.

A i ti Mondeo mogao si postaviti slike svog auta pa da vidimo o čemu se radi. Wink

Ova tema više nema smisla...

09-17-2004 08:17 PM
Find all posts by this user
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Ford Mondeo - Rieger style daki 0 425 09-22-2008 04:09 PM
Last Post: daki
  Loder1899 Ford Mondeo Faya_M5 12 651 11-04-2007 09:32 PM
Last Post: poKle
  34 (za Skyline i one kojima se svidja) dr 10 399 04-26-2007 12:21 PM