hahaha .. jas ke napravam sve sto e vo moja mok da ja vratime starata
Poshto starata bandera e zameneta i najverojatno e rashodovana , a ti se nafakjas da napravis sve sto e vo tvoja mok , togas ti preostanuva edinstveno edno!
Da ja probas istata finta kako Ljube i da ripnes uste pospektakularno vrz novava bandera.Samo taka ke uspees da ja dolovis avtenticnata atmosvera!
This post was last modified: 09-26-2007 04:21 PM by Spidermen.
Bravo za Janos dobro se pokaza na treningot i na trkata ali imase mal incident ali toa e toa trkata sto se sluscuva nikogas nemozes da predvidis.
Zatoa poveke vnimatelnost ponataka i podobri uspesi ti pozeluvam
Bravo za Janos dobro se pokaza na treningot i na trkata ali imase mal incident ali toa e toa trkata sto se sluscuva nikogas nemozes da predvidis.
Zatoa poveke vnimatelnost ponataka i podobri uspesi ti pozeluvam
bravo i od mene,se nadevam deka i jas ako se odlucam da nastapuvam nabrzo,ke dobijam pomos od vas aktivnite vozaci
bravo za Janos dobar bese denaska izvozi dobro (za sreka ne i ripna na banderata ama mu ripnaa na nego go apnaa malce odpozadi pa posle on mu ripna ma menjacot)
ne e menjacot najverojatno poluosovina, ke se otvori utre kolata i ke se pregleda
inace imav interesna borba so boro, i pokraj toa sto me udri , ferski me poceka da go pominam i ubavo se iznatrkavme ... neka zemat primer od boro, idze i viktorce kako treba da se odnesuvaat koga ke se udrat. Toa sto se sluci so niv dvajca e sramota i ne bi trebalo da se povtori.
Iskreni cestitki za debi-to Janosh, super izvoze i dobra jadacka napravivte so Boro, podobro se plasiravte od Idze i Viktor i ispadnavte podobri dzentlmeni.Ti posakuvam uspesi i ponatamu.