RE: DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA
Vladimir Wrote:
1.HFC INTERNATIONAL TEAM ---- 162 boda
Ko ce drugi ako ne Honda Team.
Pobjednici sezone 2005 u trkama na 402 m u Hrvatskoj. 8)
Jest da je ovih nekoliko zadnjih postova OT ali neka ih admin odvoji od teme ako smetaju.
Joj ova je dobra Vladimire.
Pa NSXice su vozile u 12 i 13 klasi a tamo su osim njih bila još samo tri auta od kojih nitko nije bio u timovima. Znači u timskom dijelu stalno su uzimali 1. i 2. mjesto. Morali su pobijediti. Malo matematike i vidjet ćeš da je tako. A ovaj treći u timu, mislim da sam jednom s njim vozio i da sam ga pobijedio, ali sam probio vrijeme klase pa on pokupio bodove u 15 klasi. Momci imaju dobra auta, ali imaju i sreće s klasama.
A Žac ih je ispobjeđivao uuuuuuuuu. Nisu mu mogli ništa, ali on nije u timu bio pa se niej brajoa u timskom dijelu.
RE: DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA
Clio RS Wrote:
Joj ova je dobra Vladimire.
Pa NSXice su vozile u 12 i 13 klasi a tamo su osim njih bila još samo tri auta od kojih nitko nije bio u timovima. Znači u timskom dijelu stalno su uzimali 1. i 2. mjesto. Morali su pobijediti. Malo matematike i vidjet ćeš da je tako. A ovaj treći u timu, mislim da sam jednom s njim vozio i da sam ga pobijedio, ali sam probio vrijeme klase pa on pokupio bodove u 15 klasi. Momci imaju dobra auta, ali imaju i sreće s klasama.
A Žac ih je ispobjeđivao uuuuuuuuu. Nisu mu mogli ništa, ali on nije u timu bio pa se niej brajoa u timskom dijelu.
Pa dobro gubile su i Honde ali rijetko
Sve je ovo sala ali ja hvalim Honde jer je tesko vidjeti neko auto u klasi 15 sec sa 1.6 l N/A motorom a da nije Civic.
A NSX je jedino auto koje pravi 12.110 sec bez TURBINE
A sto se tice Clio RS-a, za njega sam spremio ogromnu bocu na kojoj pise nesto N2O
The Power Of Dreams
This post was last modified: 02-09-2006 07:06 AM by Vladimir.