|
Diskusija - off topic
|
| Author |
Message |
Vladimir
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: DATUMI STREET RACE MOSTAR -GRADISKA-BANJA LUKA
The Power Of Dreams
This post was last modified: 02-10-2006 06:59 AM by Vladimir.
|
|
| 02-10-2006 06:51 AM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
JA ZNAM ZA DVIJE CURE STO VOZE
HONDA GIRL SARAJEVO -HONDA
DANIJELA HERCEG -RENAULT CLIO SPORT
TO CE BITI OBRACUN 
Heheh sumnjam da ce njih dvije biti u istoj klasi, ali bi bilo interesantno pogledati njihov obracun !
|
|
| 02-10-2006 07:13 AM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
Uh samo da bude para za lamele i par guma i naravno za gorivaaaaaaaa.........
Ebem ti Bosnu, kako je tesko lovu zaraditi na posteno
|
|
| 02-10-2006 08:14 AM |
|
|
komar
Senior Member

Status:
|
Ove sezone ce i CRX iz HFC INTERNATIONAL TEAMA vozit klasu 13-13:99 sec sa 1.6L N/A Motorom
CRX ide sa 1.6 motorom 13-13.99 sec??? Dajte nemojte me zasmijavati.
Tebi je smjesno jer samo pratis sto audi radi a to je turbo na motorima od 2.1L do 4.2L a snaga je od 300 do 500hp
A sto se tice CRX-a njegov B16A1 sa 150hp je doradjen do krajnjih granica skoro, Mjenjani su klipovi klipnjace(laksi i povecana kompresija) , radilica olaksana i balansirana, aluminijski zamasnjak,Glava je kompletno doradjena polirani i prosireni kanali , ventili, opruge ventila bregaste, veci injektori druga elektronika koja je reprogramirana....motor se vrti na 10500rpm i snaga mu se nezna jer jos nije mjereno.
Ako nisi znao progooglaj malo i nadji neke motore od JUN-a , Killer Be Racing, TODA....koji izvlace iz 1.6 bez turba N2O po 250whp
A meni je smiješno što se ljudi zamaraju s tim motorčićima od 1.6l kad u to treba satrati 5 000 eura da bi to išlo. I sve si ti meni to lijepo nabrojao samo ne reče koliko sad ta mušica ima konja? Ja računam negdje oko 200 više ne može imati sigurno i da ima 20500 rpm. I koliko ima kg?
A ja pratim Audije i tako ti tvrdim da jedan 2.1 turbo 10v motor koji se može naći za cca 500 km koji u šasiji coupe-a quattro proizvodi 200 ks s običnim chipom i nekim filterom sportskim će preletiti tu Hondu u koju je uloženo 5000 eura (dijelova), pri čemu će to će te to sve skupa doći 1500 km. I hajde ti meni sada objasni svrhu tolikog ulaganja u tu Hondu??
A kad te vaše Honde (bilo koje) budu postizale ovakva vremena onda možete nešto pričati sve dotada....
http://media.putfile.com/Audi-S2-809HP
Drugi klipovi, klipnjače, ventili, opruge, kako se ljudi razbacuju parama bzze jao jao....
I evo jedan clip posebno za mog prijatelja koji nosi nick CLIO RS  
http://media.putfile.com/Renault-Clio-Sp...onda-Civic
Spravica neznam ni koliko ks. ima ni koliko kg vjerovatno oko 950kg!
Civic 1.6 VTi 5gen ide 15secna 402 , a "Honda Vti" je stavio 1.8 u civica 1.3 i ima vrijeme 13 i nesto a ulozio je samo u auspuh(nista skupocjeno) i CAI (takodjer jeftin proizvod)
A sto se tice audija raspitaj se samo koliko kosta da bi doso sa 1.8T do 300hp, ako vjerujes chipu i to da ce poderat hondu u koju je ulozeno 5000eura SMJESNO! Ulozi 5k ojrica u 1.6 VTi ali recimo na Turbo tuning i dobit ces auto koje ide 12sec na 402 a sa N/A ce bit dosta manje konja al opet ide ko Turbo
A meni je smiješno što se ljudi zamaraju s tim motorčićima od 1.6l kad u to treba satrati 5 000 eura da bi to išlo. I sve si ti meni to lijepo nabrojao samo ne reče koliko sad ta mušica ima konja? Ja računam negdje oko 200 više ne može imati sigurno i da ima 20500 rpm.
Morat cu ti nac link gdje JUN ima junova ponuda za 5k $ slozi ti 250hp iz 1.6L bez turba
http://www.hondafanclub.hr
This post was last modified: 02-10-2006 09:22 AM by komar.
|
|
| 02-10-2006 09:16 AM |
|
 |
Kostur
Member

Status:
|
Spravica neznam ni koliko ks. ima ni koliko kg vjerovatno oko 950kg!
Civic 1.6 VTi 5gen ide 15secna 402 , a "Honda Vti" je stavio 1.8 u civica 1.3 i ima vrijeme 13 i nesto a ulozio je samo u auspuh(nista skupocjeno) i CAI (takodjer jeftin proizvod)
A sto se tice audija raspitaj se samo koliko kosta da bi doso sa 1.8T do 300hp, ako vjerujes chipu i to da ce poderat hondu u koju je ulozeno 5000eura SMJESNO! Ulozi 5k ojrica u 1.6 VTi ali recimo na Turbo tuning i dobit ces auto koje ide 12sec na 402 a sa N/A ce bit dosta manje konja al opet ide ko Turbo
Aha znači ovako: vjerovatno oko 950 kg, nepoznat broj ks, Honda VTi ima 13 i nešto u što uopće ne vjerujem i molio bih bilo kakav dokaz o tome to me baš zanima.
Druga stvar ja nisam pričao o Audiju TT a ni ti ne bi trebao pričati o Turbo tuninigu. A koliko vidim iz svega ovoga
Mjenjani su klipovi klipnjace(laksi i povecana kompresija) , radilica olaksana i balansirana, aluminijski zamasnjak,Glava je kompletno doradjena polirani i prosireni kanali , ventili, opruge ventila bregaste, veci injektori druga elektronika koja je reprogramirana....motor se vrti na 10500rpm
tu je već uloženo 5 tisuća eura i znači trebalo bi uložiti još 5 u turbo tuning?? Ljudi to je bacanje para. Ja samo kažem da ima boljih osnova za nabrijavanje nego 1.6 motor iz Honde i za manje para naravno.
Dajte vi meni tih 5 tisuća eura pa ćete vidjeti u kojoj ću klasi završiti ne bitno s kojim autom. Da uložim 5 tisuća eura pa da vozim klasu 13-13.99 sec?? Ako i to? Ne budite smiješni, čak mislim da ni Žac nije uložio više para od toga u Kadetta pa momak drži rekord Hrvatske i oprao je sve Honde koje su mu stale na put.
Ne daj bože da je vama u ruke dati 2.0 motor imao bi dosada najmanje 500 ks! Šalim se, ja sam po prirodi malo sumnjičav i ne vjerujem dok ne vidim a bilo bi mi drago da je to što pričate istina samo to su izgleda dosada sve papirne cifre...
http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
This post was last modified: 02-10-2006 10:53 AM by Kostur.
|
|
| 02-10-2006 10:47 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
U Rijeci je ove godine Civic sa 1.6 N/A motorom pravila vrijeme 13.904 sec vozio ju je Emil Kosir.
The Power Of Dreams
|
|
| 02-10-2006 01:05 PM |
|
|
komar
Senior Member

Status:
|
Aha znači ovako: vjerovatno oko 950 kg, nepoznat broj ks, Honda VTi ima 13 i nešto u što uopće ne vjerujem i molio bih bilo kakav dokaz o tome to me baš zanima.
Druga stvar ja nisam pričao o Audiju TT a ni ti ne bi trebao pričati o Turbo tuninigu. A koliko vidim iz svega ovoga
Mjenjani su klipovi klipnjace(laksi i povecana kompresija) , radilica olaksana i balansirana, aluminijski zamasnjak,Glava je kompletno doradjena polirani i prosireni kanali , ventili, opruge ventila bregaste, veci injektori druga elektronika koja je reprogramirana....motor se vrti na 10500rpm
tu je već uloženo 5 tisuća eura i znači trebalo bi uložiti još 5 u turbo tuning?? Ljudi to je bacanje para. Ja samo kažem da ima boljih osnova za nabrijavanje nego 1.6 motor iz Honde i za manje para naravno.
Ne daj bože da je vama u ruke dati 2.0 motor imao bi dosada najmanje 500 ks! Šalim se, ja sam po prirodi malo sumnjičav i ne vjerujem dok ne vidim a bilo bi mi drago da je to što pričate istina samo to su izgleda dosada sve papirne cifre...
Kad sam ono gore navodio , to sam napiso da je covjek izabro takav vid tuninga da mu motor ostane N/A a ne turbo....jer je auto slago za svoj gust a ne za SR mogo je tu lovu ulozit u turbo tuning imo bi brze auto na SR ali turbo ga ne zanima. Da je planiro ic u tom smjeru sigurno nebi nabavljo klipove koji mu dizu kompresiju na 14:1 i stavljo bregaste kod kojih dolazi do preklapanja ventila , vec bi stavio drugacije klipove i bregaste za turbo jer cak ni orginal bregaste kod VTi-a nisu najbolje rjesenje za turbo.
A vidjeces jos jednog civic HB 92-95 sto ga je slovenac slozio N/A 2.0 Blok iz CRV-a Glava od 1.6Vti.....mozda ga znas od prije sa SR plavi auto sa bad look haubom to je vjerovatno taj 1.6 o kojem vladimir prica
|
|
| 02-10-2006 02:43 PM |
|
 |
honda vti
Junior Member

Status:
|
Težina cca 900kg snaga 210,4 ks na radilici!

Ubrzanje 0-100 5.75 0-402 13.6 mjereno G-tecom po slinavom vremenu!
Dokaz ceš dobiti kad dodješ u ZG ili kad ja dodjem kod vas 
This post was last modified: 02-10-2006 03:30 PM by honda vti.
|
|
| 02-10-2006 03:27 PM |
|
 |
komar
Senior Member

Status:
|
Bilo je vrijeme da se pojavis ja te moram branit jer covjek nevjeruje imas li kakav filmic d mu pokazes , a da nije onaj voznja po selu
|
|
| 02-10-2006 03:51 PM |
|
|
honda vti
Junior Member

Status:
|
Bilo je vrijeme da se pojavis ja te moram branit jer covjek nevjeruje imas li kakav filmic d mu pokazes , a da nije onaj voznja po selu
http://test.sportivo.hr/b18vsk20.3gp
drag s Robijem Coupe K20 od kojeg sam brži 2 dužine ali snimao je lik s mobitelom pa je snimio za kitu!
BTW sutra je drag s M3 sa SMG mjenjačem pa će valjda neko snimiti!
This post was last modified: 02-10-2006 04:13 PM by honda vti.
|
|
| 02-10-2006 04:10 PM |
|
 |
|
|